Καθεστώς Σοβιετίας. Εικόνες που θυμίζουν εποχές Στάλιν ζει η πατρίδα μας, όπου η Κυβέρνηση και οι μπολσεβίκοι της ΕΡΤ, πολεμούν με κάθε μέσο τον Χριστιανισμό.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ και ο τίτλος για όλα όσα έγιναν σήμερα στην Απελή, προκαλούν αποτροπιασμό.

«Στο αυτόφωρο 36 άτομα για το ξαναστήσιμο του διχαστικού σταυρού στο Απελή»
Και όμως αυτός ήταν ο τίτλος της ΕΡΤ.

ADVERTISING
Τι αναφέρει το ρεπορτάζ τους:

«Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων έφτιαξαν και τοποθέτησαν τα ξημερώματα ακόμα έναν σταυρό στη θέση Απελή που τόσο έχει ταλαιπωρήσει την κοινωνία της πόλης της Μυτιλήνης.
Την κίνησή τους γνωστοποίησαν οι ίδιοι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα η αστυνομία να συλλάβει 36 άτομα οι οποίοι παραπέμπονται με την αυτόφωρη διαδικασία. Στο σύνολο τους κατηγορούνται για αυθαίρετη κατάληψη δημοσίου κτήματος, αυθαίρετες κατασκευές και απείθεια.
Μετά την απολογία τους κατά την προανακριτική διαδικασία οι κατηγορούμενοι αφήνονται σταδιακά ελεύθεροι. Από μεριάς της Εισαγγελίας πλημμελειοδικών θα ορισθεί τακτική δικάσιμος».

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ
Περίπου 40 άτομα προσήγαγε η αστυνομία της Λέσβου νωρίς το πρωί της Κυριακής, στην Απελή.
Ομάδα ντόπιων είχε πάει στο σημείο ώστε να στήσει νέο σταυρό στη θέση Απελή στα Τσαμάκια, εκεί όπου άγνωστοι βάνδαλοι είχαν καταστρέψει τον παλιό, αναφέρει το Lesvosnews.gr
Αρχικά οι άνδρες της αστυνομίας που πήγαν στο σημείο του συμβάντος προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, όμως οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί, θέλησαν να προσαχθούν όλοι μαζί , μην εκθέτοντας τους δύο συμπολίτες τους.

Δείτε εικόνες: