Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

«Φωνή Λαού οργή Θεού». Φωτιά και Λάβα πνέει ο λαός. Κάτω η Χούντα της «Νέας Τρομοκρατίας». και των Χαφιέδων

   Άκουσε  Αφορισμένε κ. Μητσοτάκη,     Τετράγαμε κ. Χρυσοχοΐδη (του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) μετά της κουστωδίας σου, καθώς και η Κυβέρνηση της “Νέας Τρομοκρατίας”. 

Εσείς κατάλοιπα του Στάλιν, Συριζαίοι κ.λ.π.. 

Καί οι Τριακόσιοι (300) “Βολευμένοι”, “Άβουλοι” Βουλευταί, φερέφωνα,  “Τυφλά” Όργανα του Συστήματος. 



·      

Κυρίως ακούστε εσείς, όποιοι, όσοι, Ανάξιοι και Προσκυνημένοι Δεσποτάδες που ταπεινώσατε την Εκκλησία και αφήσατε τα μορμολύκεια της πολιτικής να αποφασίζουν για Αυτή:

«Χέρι που ακούμπησε την Εκκλησία τού Χριστού Ξεράθηκε

Φωτιά και Λάβα πνέει ο Πιστός Λαός για τον πόλεμο κατά της Εκκλησίας και την Φτωχοποίηση του Λαού στο όνομα της “Υγειονομικής Παγκόσμιας Δικτατορίας”, σε συνεργασία με πολλά, όσα, Μίσθαρνα Προπαγανδιστικά Κανάλια της Διαφθοράς και τού Εκμαυλισμού της Ελληνικής Κοινωνίας. 

Ντροπή και σε εσάς Δεσποτάδες μας που δεχθήκατε να κλείσουν οι Εκκλησίες, που εν πολλοίς, είστε Δυνάστες και βάρος της Εκκλησίας, του Κλήρου και των Πιστών, ενώ μπροστά στους Πολιτικούς και στις “Θεραπαινίδες” τους είστε Μελίρρυτοι και Έρποντες. Ανάξιοι να υποστηρίξετε το Μεγαλείο, το Κύρος και  τα Δίκαια της Εκκλησίας μας. 

Ο Πιστός Λαός θα κλείσει τις πόρτες στούς κάθε Μορφής «Νεωτεριστές» Επισκόπους, τύπου «Ιγνατίου», «Σαββάτου», τύπου «Ανθίμου», τύπου «Ιερωνύμου», «Συμεών», «Μάρκου», «Νεκταρίου», «Δωροθέου», Σκλήφα, "Θεόκλητου"  κ.π.ά..

 «Φωνή Λαού  Οργή Θεού».

Κάτω η Χούντα της «Νέας Τρομοκρατίας».

 

Ελευθερία