Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΑΙΣΧΟΣ!!! Παπάς της Καλαμάτας "δαιμονίστηκε" τα Χριστούγεννα προσβάλοντας πιστούς

Καλαμάτα: Ιερέας διέκοψε την λειτουργία και κάλεσε όσους δεν φορούσαν μάσκα να βγουν έξω (βίντεο)

 Ιερέας: "Εδώ μέσα κάνω εγώ κουμάντο"!!!

ΜΑΣΚΕΣ ή οι «Αντιρρησίες στα σπίτια σας, όχι εδώ»

"Ἀλλιῶς καλέστε τήν ἀστυνομία" 

ΒΙΝΤΕΟ 10000000 861499768010808 4621968462150098867 nΙερέας

Ιερέας: «Αντιρρησίες θα γίνετε σπίτια σας όχι εδώ»

      Εξοργισμένος ήταν ο ιερέας του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας με πιστούς που βρέθηκαν μέσα στην εκκλησία χωρίς να φορούν μάσκα.

     Ο ιερέας διέκοψε την θεία λειτουργία και απευθυνόμενος σε όσους δεν φορούσαν μάσκα τους ζήτησε να βγουν από την εκκλησία. «Δεν θα ανοίξουμε διάλογο. Όσοι δεν φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω. Σεβόμενοι και τους συνανθρώπους σας και τη νομοθεσία», είπε.

        Όταν τον ρώτησαν γιατί ο ίδιος δεν φοράει μάσκα είπε ότι δεν γίνεται να φοράει για να ψάλλει και πως έτσι προβλέπει η νομοθεσία. Και ενώ κάποιοι πιστοί επέμεναν είπε: «Αντιρρησίες θα γίνετε σπίτια σας όχι εδώ».

=======================================================

«Αντιρρησίες στα σπίτια σας, όχι εδώ»: Ιερέας στην Καλαμάτα διέκοψε τη λειτουργία και έβγαλε έξω πιστούς που δεν φορούσαν μάσκα [βίντεο]
Έξαλλος έγινε ένας ιερέας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας, όταν πιστοί που βρίσκονταν εντός της εκκλησίας αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκες, 
Όπως φαίνεται στο  βίντεο ο ιερέας διέκοψε την θεία λειτουργία και απευθυνόμενος σε όσους δεν φορούσαν μάσκα τους ζήτησε να βγουν από την εκκλησία. 
«Δεν θα ανοίξουμε διάλογο. Όσοι δεν φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω. Σεβόμενοι και τους συνανθρώπους σας και τη νομοθεσία. «Αντιρρησίες θα γίνετε στα σπίτια σας, όχι εδώ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ιερέας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA