Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Γιατί Δεσποτάδες μας είστε αγανακτισμένοι;;; Το ίδιο ακριβώς δεν κάνατε και εσείς σε ολόκληρο τον ορθόδοξο λαό της Ουκρανίας;

 

Γιατί είστε αγανακτισμένοι πατέρες;

Το ίδιο ακριβώς δεν κάνατε και εσείς με την αναγνώριση του σχισματικού Επιφανίου; δεν αιματοκυλήσατε  ολόκληρο τον ορθόδοξο λαό της Ουκρανίας;;;


;

Τους αφήσατε χωρίς ναούς και αλειτούργητους όταν αναγνωρίσατε τους αντίχριστους ναζί φασίστες της OCU. Οι ναζί τους άρπαξαν τους ναούς και δεν τους άφηναν να λειτουργηθούν ούτε κρυφά μέσα στα σπίτια τους! Κάθε Κυριακή έψαχναν τον ορθόδοξο ιερέα, να βρουν που είναι, μη τυχών και λειτουργήσει κρυφά για το ποίμνιό του.

Γιατί τώρα αγανακτείτε; Και γιατί δεν αγανακτήσατε με το πάθημα των Ουκρανών ή με τα καμώματα του επικατάρατου φατριάρχη σας και της επικατάρατης «συνόδου» του;

Η δικαιοσύνη του Θεού είναι αυτή.

Με τους εαυτούς σας/μας να αγανακτείτε. Οι τωρινοί πολιτικοί και επίσκοποι δεν έπεσαν από τον ουρανό. Εσείς τους επιλέξατε!

ΒΙΝΤΕΟ:https://twitter.com/i/status/1107355434703216640


Βανδαλισμοί επιθέσεις καταλήψεις ναών συνεχίζονται στην Ουκρανία. ΒΙΝΤΕΟ / Ο Βαρθολομαίος δεν ήθελε να ενώσει την Ουκρανία αλλά να διασπάσει την Ορθοδοξία.

ΒΙΝΤΕΟ:

 https://twitter.com/i/status/1107355434703216640

Νέα πολύ ανησυχητικά έρχονται από την Ουκρανία. Οι πιστοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας δικαιοδοσίας Μόσχας ξυλοκοπήθηκαν άγρια κατά τη διάρκεια μιας απόπειρας των αντίθετων υποστηρικτών Βαρθολομαίου και CIA  να καταλάβουν το ναό τους στο χωριό Luka-Meleshkovskaya, στην περιοχή της Vinnitsa.

Tην Κυριακή επίσης καταλήφθηκε από τους νεοναζί του Βαρθολομαίου και η εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στο χωριό Pohreby στα βορειοανατολικά της ουκρανικής πρωτεύουσας του Κιέβου.

Εκ του αποτελέσματος προκύπτει πως ο Βαρθολομαίος δεν ήθελε να ενώσει την Ουκρανία αλλά να διασπάσει την Ορθοδοξία και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κυριακή της Ορθοδοξίας 17/3/19