Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Κωνσταντίνος Βαθιώτης (Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Δ.Π.Θ.) : Έχουμε αναστολή της θρησκευτικής λατρείας η οποία δεν προβλέπεται ούτε καν στο αρθρο 48 της κατάστασης πολιορκίας!

 

Καθηγητής Νομικού Δικαίου Δ.Π.Θ

Κωνσταντίνος Βαθιώτης (Καθηγητής ποιμικού Δικαίου Δ.Π.Θ.) :Έχουμε αναστολή της θρησκευτικής λατρείας η οποία δεν προβλέπεται ούτε καν στο αρθρο 48 της κατάστασης πολιορκίας!

Κωνσταντίνος Βαθιώτης (Καθηγητής Νομικού Δικαίου Δ.Π.Θ.) :  Έχουμε αναστολή της θρησκευτικής λατρείας η οποία δεν προβλέπεται ούτε καν στο αρθρο 48 της κατάστασης πολιορκίας!

Ο καθητής ποινικού δικαίου του Δ.Π.Θ., μίλησε στον  σταθμό focus 103.6. Αγανακτισμένος και μπουχτισμένος από την όλη κατάσταση που επικρατεί, δήλωσε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

«…Έχουμε αναστολή της θρησκευτικής λατρείας η οποία δεν προβλέπεται ούτε καν στο αρθρο 48 της κατάστασης πολιορκίας. Όπου έχουμε πόλεμο εκεί, έτσι; …..

…..Μηπως χρησιμοποιείται ο όρος πόλεμος, κατά του αόρατου εχθρού, για να εθιζόμαστε σε μια πολεμική ορολογία η οποία παραπέμπει στο 48 και το οποίο συνδέεται με την αναστολή ισχύος κάποιων δικαιωμάτων; Ο πόλεμος του αόρατου εχθρού, δηλαδή του κορονοϊού είναι μόνο εντός εισαγωγικών. Ακομη και έτσι να ήταν, να συνδεόταν δηλαδή με το άθρο 48, η θρησκευτική λατρεία δεν μπορεί να ανασταλεί. Επομένως έχουμε τεράστιο πρόβλημα! »

Δεν ανέφερε βέβαια μόνο αυτά ο καθηγητής, αλλά και πολλά άλλα τα οποία χρήζουν προσοχής… Αξίζει να τον ακούστε.

Να τον έχει ο Θεός καλά!

Για την απομαγνητοφώνηση: orthopraxia.gr

Κωνσταντίνος Βαθιώτης (Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Δ.Π.Θ.) : Έχουμε αναστολή της θρησκευτικής λατρείας η οποία δεν προβλέπεται ούτε καν στο αρθρο 48 της κατάστασης πολιορκίας!Κωνσταντίνος Βαθιώτης (Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Δ.Π.Θ.) : Έχουμε αναστολή της θρησκευτικής λατρείας η οποία δεν προβλέπεται ούτε καν στο αρθρο 48 της κατάστασης πολιορκίας!