Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Νέα στοιχεία περί νοσηλείας Σ.Τσιόδρα μετά τον εμβολιασμό του. Κύριε Καθηγητά, ζητάμε απαντήσεις…

 * Εάν ισχύουν οι μαρτυρίες που φέρεται να έδωσαν (υπό τύπον διαρροής;) 4 Ιατροί τού Νοσοκομείου «Σωτηρία», τότε πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και που καλείται να δώσει απάντηση ο ίδιος ο Καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας. 

 Εάν εισάχθηκε με ψευδή στοιχεία, γιατί συνέβη αυτό; Ποιοι ήθελαν να αποκρύψουν ένα τέτοιο γεγονός και γιατί ήθελαν να το αποκρύψουν;


* Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που, όπως υποστηρίζει ο Π. Β. Βολουδάκης (4/2/2021), έδωσαν 4 Ιατροί τού Νοσοκομείου «Σωτηρία», στην Αττική, ο Καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας, αμέσως μετά από το εμβόλιο που έκανε για τον κορωνοϊό, είχε παρενέργειες, νόσησε. Γι’ αυτό και εισάχθηκε στο εν λόγω νοσοκομείο.

 

* Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, η εισαγωγή τού Σωτήρη Τσιόδρα στο Νοσοκομείο Σωτηρία δεν καταγράφτηκε επίσημα, επειδή ο Καθηγητής νοσηλεύτηκε με …Ψευδώνυμο! Γιατί συνέβη αυτό; Ποιος το έκανε αυτό; Και τι φοβόταν;

 

* Η πλαστογράφηση όμως προσωπικών στοιχείων είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία που, εάν επιβεβαιωθεί, θα μπορούσε να έχει πολύ σοβαρές νομικές και πολιτικές συνέπειες όχι μόνο για τον Καθηγητή αλλά και για όσους συνήργησαν στο να νοσηλευτεί με ψεύτικα στοιχεία.

 

* Κατά τον δεύτερο εμβολιασμό τού Πρωθυπουργού, ΔΕΝ αναφέρεται πουθενά στο διαδίκτυο ότι εμβολιάστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας, αλλά αναφέρεται απλώς ότι ο Καθηγητής ήταν παρών στον εμβολιασμό τού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι: Έκανε ή όχι τη δεύτερη δόση τού εμβολίου ο Σωτήρης Τσιόδρας; Και εάν δεν την έκανε, τότε ποιος ο λόγος που δεν έκανε το δεύτερο εμβόλιο; Φοβήθηκε, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, μήπως νοσήσει ξανά; 

 

* Εάν ισχύουν οι μαρτυρίες που φέρεται να έδωσαν (υπό τύπον διαρροής;) 4 Ιατροί τού Νοσοκομείου «Σωτηρία», τότε πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και που καλείται να δώσει απάντηση ο ίδιος ο Καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας.

 

Παρουσίαση θέματος,

Επιλογή φωτογραφικού υλικού:

Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *

 

Νέα στοιχεία έρχονται τώρα στο φως τής δημοσιότητας ως προς τη νοσηλεία τού Καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, μετά από τον εμβολιασμό που έκανε για τον κορωνοϊό, κατά τον Δεκέμβριο του 2020.

Όπως είναι γνωστό, μετά τον εμβολιασμό τού Καθηγητή έως και το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2021 (ίσως και λίγο μετά), ιστοσελίδες, μπλογκς και μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραφαν, άλλοτε εμμέσως και με υπονοούμενα ενώ άλλοτε αμέσως, ότι ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας είχε εισαχθεί σε Νοσοκομείο τής Αττικής.

Ωστόσο, ο Καθηγητής απέφυγε να απαντήσει σ’ αυτά τα δημοσιεύματα. Λίγο αργότερα όμως φέρεται ότι κάποια κυβερνητικά στελέχη (ανωνύμως) διαβεβαίωναν ότι «ο Καθηγητής χαίρει άκρας υγείας» χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνουν για το εάν ο Σωτήρης Τσιόδρας νοσηλεύτηκε ή όχι.

https://www.iatropedia.gr/eidiseis/ti-apanta-oi-kyvernisi-stis-fimes-gia-ton-sotiri-tsiodra/139396/

 

Ήταν απλώς εξαφανισμένος ο Σ. Τσιόδρας;

Ή τότε ήταν νοσηλευόμενος;

 

Βεβαίως, η φράση - απάντηση ότι (ο εξαφανισμένος τότε από τη δημοσιότητα), Καθηγητής «χαίρει άκρας υγείας», δεν διαφώτιζε και συνεχίζει να μη διαφωτίζει την όλη κατάσταση, διότι αυτό δεν μπορούσε να αποδειχθεί, δεδομένου ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν, τότε, στα αζήτητα… Ήταν εξαφανισμένος!

Συγκεκριμένα, κανείς δεν γνώριζε σε ποια κατάσταση ήταν ή το πού ήταν, δηλαδή αν ήταν υγιής ή όχι, ή αν ήταν στην κατοικία του ή ήταν στο νοσοκομείο ή πού αλλού μπορεί να ήταν. Ο Σωτήρης Τσιόδρας, εκείνη την περίοδο, δεν έδινε «σημεία ζωής»… Δεν έβγαινε στα Μέσα Ενημέρωσης ούτε για να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και για να διαψεύσει τα όσα γράφονταν και λέγονταν…

Επιπλέον, δυο τρεις φωτογραφίες του που δόθηκαν στη δημοσιότητα, προφανώς για να διασκεδαστεί κάθε αρνητική εντύπωση, ουσιαστικά δεν αποτελούσαν τεκμήρια αφού ο ίδιος δεν έβγαινε στα Μέσα Ενημέρωσης για να επιβεβαιώσει ή για να διαψεύσει οτιδήποτε αφορούσε την κατάστασή του.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/01/13/tsiodras-hospitalized-after-vaccination-for-covid-19-misinformation/

Άλλωστε, μια φωτογραφία μπορεί να είχε ληφθεί σε προγενέστερο χρόνο ή μπορεί ο Σωτήρης Τσιόδρας να είχε μεν εισαχθεί για κάποιο διάστημα στο νοσοκομείο και, μετά από κάποιο διάστημα, που πιθανόν να  ήταν λίγο καλύτερα, να αναγκάστηκε να δώσει ένα «παρών» σε κάποια κυβερνητική ή άλλη συνάντηση, ώστε να ληφθεί και το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Την ίδια περίοδο, έβγαιναν στη δημοσιότητα και κάποια φιλοκυβερνητικά μάλλον σχόλια, σύμφωνα με τα οποία η εξαφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα δεν είχε σχέση με την υγεία του ή με διαφωνίες του με την Κυβέρνηση, διότι, κατά τα σχόλια αυτά, η Κυβέρνηση διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

 

Πληροφορίες από τέσσερις Ιατρούς

για νοσηλεία τού Σωτήρη Τσιόδρα

αμέσως μετά τον εμβολιασμό του.

 

Στις 12 Φεβρουαρίου 2021, στην ιστοσελίδα Aegeannews.gr , ο Π. Β. Βολουδάκης δηλώνει σε συνέντευξή του στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Focus 103,6 fm», ότι «ο Τσιόδρας νοσηλεύτηκε με ψευδώνυμο ύστερα από παρενέργειες του εμβολίου».

http://aegeanews.gr/news/fimes/374797/dilosi-vomva-vasileiou-voloudaki-tsiodras-nosileftike-psevdonymo-ystera-apo-parenergeies-tou-emvoliou/

Στην ίδια ιστοσελίδα υπήρχε και το εξής σύντομο σχόλιο: «‘‘Ο Σωτήρης Τσιόδρας μετά το εμβόλιο εμφάνισε παρενέργειες και νοσηλεύτηκε με ψευδώνυμο’’, υπογράμμισε μιλώντας στον Focus Fm 103,6 ο ιερέας Βασίλειος Βολουδάκης.

Όπως επεσήμανε, ο ίδιος έχει μιλήσει με γιατρούς στο Σωτηρία που του το επιβεβαίωσαν και προκάλεσε να τον διαψεύσουν με αποδείξεις και αν το κάνουν, θα ζητήσει συγνώμη».

Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει διάψευση ούτε από τον κ. Τσιόδρα, ούτε από κάποιο άλλο κυβερνητικό στέλεχος, σύμφωνα με μια έρευνα στο διαδίκτυο.

 

Ποιοι έδωσαν ψεύτικα στοιχεία

για τον Σ. Τσιόδρα στο Νοσοκομείο;

Άνθρωποι της οικογένειας του Σ. Τσιόδρα;

Ή άνθρωποι της Κυβέρνησης;

 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Π. Β. Βολουδάκης υποστήριξε ότι η νοσηλεία τού Σωτήρη Τσιόδρα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» έγινε αμέσως μετά το εμβόλιο που είχε κάνει ο Καθηγητής. Δήλωσε ότι γνωρίζει και το ψευδώνυμο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την εισαγωγή και νοσηλεία τού Σωτήρη Τσιόδρα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία».

Υποστήριξε ακόμη ότι τη μέρα που εισάχθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας για νοσηλεία, νοσηλεύονταν και ένας άλλος με το επίθετο «Τσιόδρας», οπότε κάποιοι (απ’ αυτούς που προφανώς ήθελαν να κρύψουν την εισαγωγή και νοσηλεία τού Σωτήρη Τσιόδρα στο Νοσοκομείο) έλεγαν, ψευδώς, ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν είναι νοσηλευόμενος, απλώς νοσηλεύεται κάποιος συνώνυμός του…

Ο Π. Β. Βολουδάκης μάλιστα προκάλεσε τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, λέγοντας: «Κι ας έρθει να μας πει τα αντίθετα». «Θέλω να με διαψεύσουνε, να πούνε ‘‘δεν είναι έτσι’’». Επίσης ανέφερε ότι η πληροφορία περί νοσηλείας τού Σωτήρη Τσιόδρα είναι πληροφορία που πήρε από τέσσερις Ιατρούς τού Νοσοκομείου «Σωτηρία», θέλοντας προφανώς να δηλώσει ο Π. Β. Βολουδάκης ότι πρόκειται για διασταυρωμένη πληροφορία και όχι για μια φήμη.

 

Ειδήσεις για χρήση θεραπειών 

με φάρμακα και μονοκλωνικά, 

που επίκεινται να γίνουν στην Ελλάδα, 

ύστερα από ανά τον κόσμο συμβάντα 

με παρενέργειες αλλά και με θανάτους 

επί εμβολιασθέντων.

 

Μετά τους πρώτους εμβολιασμούς, τον Δεκέμβριο του 2020, μετά από τα δημοσιεύματα για σοβαρές παρενέργειες εμβολίων επί εμβολιασθέντων αλλά και για συμβάντα θανάτων εμβολιασθέντων που σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία τού πλανήτη, ύστερα από διαμαρτυρίες πολιτών στο διαδίκτυο για μη χρήση διαφόρων φαρμάκων και μονοκλωνικών επί ασθενών, καθώς επίσης και ύστερα από τα όσα ήρθαν στη δημοσιότητα περί σοβαρών παρενεργειών τού εμβολίου στον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, άρχισαν δειλά - δειλά να βγαίνουν κάποιες ειδήσεις ότι η Κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά τη χρήση θεραπειών με φάρμακα πάνω σε πρόσωπα που ασθενούν από κορωνοϊό.

 

Απαντήστε κ. Τσιόδρα.

Απαντήστε εσείς,

όχι να απαντάνε άλλοι για εσάς…

 

Ο γράφων αυτό το κείμενο, ως Δημοσιογράφος, θα ήθελα να μπορούσα να πάρω μια συνέντευξη από τον κ. Τσιόδρα και να καταγράψω την άποψή του για όλα αυτά που γράφονται και ακούγονται περί της νοσηλείας του αμέσως μετά τον εμβολιασμό που έκανε για τον κορωνοϊό. Ωστόσο, δεν μπορώ να του πάρω συνέντευξη. Και δεν μπορώ, επειδή ο κ. Τσιόδρας δεν μου το επιτρέπει ρητά.

Θυμίζω ότι την περασμένη Άνοιξη και συγκεκριμένα, στις 14 Απριλίου 2020, ζήτησα συνέντευξη από τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα για ένα θέμα που αφορούσε επιστολή τής Εθνικής Επιτροπής Προστασίας τής Δημόσιας Υγείας προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας τής Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία επιστολή φερόταν να γίνεται λόγος για μετάδοση κορωνοϊού μέσω Θείας Κοινωνίας.

Αυτό ήταν ένα θέμα που δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο, αλλά όχι μόνο. Και το ερώτημά μου προς τον κ. Τσιόδρα σχετίζονταν με το γεγονός ότι εκείνος ήταν τότε επικεφαλής λοιμωξιολόγος τής Εθνικής Επιτροπής Προστασίας τής Δημόσιας Υγείας. Επομένως, ήταν ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να μου απαντήσει.

Όταν λοιπόν έθεσα τα σχετικά ερωτήματα στον κ. Τσιόδρα, εκείνος που απαντούσε «άλλα αντί άλλων». Και όταν του επισήμανα ότι ζητώ μια ευθεία απάντηση από τον ίδιο ως προς την επιστολή που στάλθηκε από την Επιτροπή Ειδικών Καθηγητών Ιατρικής τού Υπουργείου Υγείας προς την Ιερά Σύνοδο για το εάν πράγματι είχε τεθεί σ’ αυτή την επιστολή τέτοιο θέμα μετάδοσης κορωνοϊού μέσω Θείας Κοινωνίας, ο Σωτήρης Τσιόδρας μου απάντησε: «Παρακαλώ, μην με ξαναενοχλήσετε»!!!

http://stalagmaties.blogspot.com/2020/04/blog-post_14.html

Γι’ αυτό, κ. Τσιόδρα, αφού δεν μου επιτρέπετε να σας ενοχλήσω ξανά μέσω είτε τηλεφώνου, είτε ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ., σας θέτω δημόσια κάποια ερωτήματα και θεωρώ ότι οφείλετε να τα απαντήσετε. Να τα απαντήσετε εσείς, όχι άλλοι να απαντούν για εσάς. Διότι το να απαντούν άλλοι για λογαριασμό σας, αυτό είναι βολικό μεν αλλά είναι, κατά την κρίση μου, μια υπεκφυγή ως προς την αποκάλυψη της αλήθειας.

 

Ερωτήματα προς τον

Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα,

ερωτήματα επί των οποίων

η κοινωνία ζητά άμεσες

και ευθείες απαντήσεις.

 

Από τα προαναφερθέντα, θεωρώ ότι προκύπτουν συγκεκριμένα ερωτήματα πάνω στα οποία η ελληνική κοινωνία ζητά άμεσες και ευθείες απαντήσεις από τον ίδιο τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, δηλαδή να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσεις όλα όσα ήρθαν, ως νέα στοιχεία, στο φως τής δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιόδρας είναι ανάγκη να απαντήσει στα εξής ερωτήματα:

1.     Εισάχθηκε ή όχι στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», αμέσως μετά (ή λίγο αργότερα) μετά τον εμβολιασμό του τον κορωνοϊό;

2.     Εάν εισάχθηκε, πώς εξηγεί ο ίδιος το γεγονός ότι εισάχθηκε αμέσως μετά τον εμβολιασμό του (ή λίγο αργότερα) μετά τον εμβολιασμό του για τον κορωνοϊό;

3.     Εάν εισάχθηκε, γιατί αποκρύφτηκε το γεγονός τής εισαγωγής του στο Νοσοκομείο «Σωτηρία»; Γιατί δεν ανακοινώθηκε τίποτα;

4.     Εάν εισάχθηκε, εισάχθηκε με τα πραγματικά του στοιχεία ή με ψεύτικα στοιχεία; Τι απαντά στα περί εισαγωγής του με ψευδή στοιχεία;

5.     Εάν εισάχθηκε με ψευδή στοιχεία, ποιος έδωσε αυτά τα ψευδή στοιχεία; Άνθρωπος της οικογένειάς του ή κάποιος που σχετίζεται με την Κυβέρνηση;

6.     Εάν εισάχθηκε με ψευδή στοιχεία, γιατί συνέβη αυτό; Ποιοι ήθελαν να αποκρύψουν ένα τέτοιο γεγονός και γιατί ήθελαν να το αποκρύψουν;

7.     Κατά τον δεύτερο εμβολιασμό τού Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε ως παρών στον εμβολιασμό αυτό. Δεν αναφέρθηκε πουθενά ότι και ο ίδιος έκανε τη δεύτερη δόση τού εμβολίου, ούτε φωτογραφήθηκε όπως την πρώτη φορά. Γιατί; Τελικά, έκανε τη δεύτερη δόση τού εμβολίου ή την απέφυγε; Ο Π. Β. Βολουδάκης ισχυρίζεται ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας νοσηλεύτηκε αμέσως μετά τον εμβολιασμό του. Ο μη εμβολιασμός τού Σωτήρη Τσιόδρα (2η δόση) μήπως είχε σχέση με το γεγονός ότι ο ίδιος είχε νοσήσει αμέσως μετά τον εμβολιασμό του τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε δεν ήθελε να υποστεί ξανά παρενέργειες από έναν τέτοιο, δεύτερο, εμβολιασμό;

----------------

* Ο Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός

είναι πτυχιούχος Α.Ε.Σ. Αθηνών,

πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Αθηνών,

δημοσιογράφος στην Κατερίνη.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009657090926

email: galanos.andreas@gmail.com

 https://stalagmaties.blogspot.com/2021/02/blog-post_13.html