Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Σιωπούν οι "επιστήμονες". Ξανά στην Κέρκυρα: Μετά την 42 χρονη Νοσηλεύτρια τώρα Νοσηλεύεται Γιατρός κι αυτός με παράλυση στα κάτω άκρα - Ενώ έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό



16/02/2021, 13:53 164

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


11/02/2021, 11:25
Άρχισε να μην νιώθει καλά από χθες το βράδυ - Δεν υπάρχουν στοιχεία σύνδεσης του εμβολιασμού με την κατάσταση του γιατρού
Με πρόβλημα στα κάτω άκρα που άρχικά αναφέρθηκε ως παράλυση, κόπωση και μυαλγίες νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας γιατρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες χτες έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Το βράδυ δεν ένιωθε καλά με τον οργανισμό του να εξασθενεί και να νιώθει μεγάλη αδυναμία στα κάτω άκρα και πόνους στην μέση.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν από τι προήλθε και να του χορηγήσουν την κατάλληλη αγωγή. Εως τώρα δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει το εμβόλιο με την κατάσταση του γιατρού. Ωστόσο προβληματίζει το γεγονός ότι προ ημερών νοσηλεύτρια επίσης στην Κέρκυρα, είχε εμφανίσει ανάλογα συμπτώματα, που όμως, έχουν υποχωρήσει πλέον σε μεγάλο βαθμό.

Για το περιστατικό του γιατρού που εισήχθη στο νοσοκομείο Κέρκυρας με πρόβλημα κάτω άκρων έχει ενημερωθεί ο τομέας φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ, καθώς ο γιατρός είχε λάβει τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Στον γιατρό -προκειται για τον πρώην επιστημονικα υπεύθυνο του εμβολιασμού του Κέντρου Υγείας , ο οποίος αποπέμφθηκε επειδή χορήγησε δόση εμβολίου χωρίς την τήρηση της προτεραιότητας σε πολίτη- διενεργούνται ήδη εξετάσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας που εμφανίζει.

Η γνωμάτευση τριών γιατρών, νευρολόγου διαβητολόγου και πνευμονολόγου, είναι μερική διαταραχή κάτω άκρων. Αναφέρουν τα εξής: «Χωρις διαταραχή αισθητικότητας, εγρήγορση, φυσιολογική αναπνευστική λειτουργία.

Πηγή: Corfutvnews.gr