Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

 


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Καβάλα, 7/2/2021

 

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί και εξοχότατε Πρωθυπουργέ,

 

Αληθεύει ότι ζούμε δύσκολες ημέρες και ώρες αλλά όλος ο ελληνικός λαός έχει τα μάτια του και την ύπαρξή του προσηλωμένη σε εσάς τους άξιους ταγούς και καθοδηγητές μας, που με δημοκρατικές διαδικασίες μάς φροντίζετε και μάς περιθάλπετε σαν να είμαστε φυσικά σας παιδιά. Είμαι ένας απλός πολίτης που έχω δημόσιο λόγο. Περισσότερα δεν χρειάζονται για το πρόσωπό μου. Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο βρίσκει κάποια βιογραφικά, επαγγελματικά μου στοιχεία και δράσεις.  

 

Τα αισθήματα ευγνωμοσύνης του ελληνικού λαού προς εσάς, διαφαίνονται και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που καθόλου δεν πιστεύουμε τους κακόβουλους οι οποίοι ομιλούν για παραποιημένα στοιχεία. Θα ήθελα όμως χωρίς να κάνω κατάχρηση της καλοσύνης και του πολύτιμου χρόνου σας, σύντομα να σας  επισημάνω κάποια στοιχεία που ίσως με τον φόρτο της εργασίας σας δεν τα έχετε ακόμη αντιληφθεί. Γι’ αυτό και προτιμήθηκε αυτός ο ανοικτός τρόπος επικοινωνίας για να λάβουν γνώση και όσοι από τους συμπολίτες μας προβληματίζονται και είναι ανήσυχοι.

Ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή μας και στο αίμα μας εδώ και έναν χρόνο και φαίνεται πως παρ’ όλα τα μέτρα που λαμβάνονται, το θρίλερ συνεχίζεται. Τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ μέχρι και σήμερα που γράφεται η παρούσα, μάς δίνει ότι από πέρυσι οι πραγματικοί θάνατοι covid είναι 262 δηλαδή κατά Μ.Ο. 26 τον μήνα για το προηγούμενο δεκάμηνο με μέση ηλικία όλων τα 79 έτη και ποσοστό θανάτων στους υγιείς κάτω των 70 ετών, 0,003% στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα, κάποιες χιλιάδες είναι υπέργηροι, και με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα υγείας νοσούντες καί με covid ή και ως απλώς φορείς με υποκείμενα. Αν τα πράγματα είναι διαφορετικά, ας μάς το πουν, πάλι όμως με τεκμηριωμένα στοιχεία.

Αφού για άλλη μία φορά σας ευχαριστήσουμε που με τις ενέργειές σας δεν έχουμε περισσότερα θύματα αλλά και για την εξάλειψη της κοινής γρίπης για την οποία τίποτα δεν ακούμε, να σας βεβαιώσουμε ότι κλείνουμε τα αυτιά και τα μάτια σε όσους ψεκασμένους συμπολίτες και επιστήμονες, ντόπιους και ξένους πανεπιστημιακούς ιατρούς και νομπελίστες ισχυρίζονται ότι υπάρχει μεγάλη παραπλάνηση, σκοπιμότητα και συγκεντρωτική αυταρχική αντιμετώπιση. Ούτε οι μάσκες μάς στενοχωρούν. Και που αναπνέαμε κανονικά μήπως και δεν είχε ο αέρας σκόνη; Ακόμη και στο Φαράγγι της Σαμαριάς είναι υποχρεωτική! Στην ανάγκη, θα τις φοράμε πέντε – πέντε, όσο κι αν μέλος ειδικός είπε ότι τη φοράμε έξω για λόγους συμβολικούς. Εμείς, θέλουμε ειδικούς. Ούτε τα τεστ μάς ενοχλούν που αστοχούν. Όλο και κάτι βγάζουν. Ούτε που οι ασυμπτωματικοί φορείς λέγονται κρούσματα. Εμπλουτισμός της ελληνικής γλώσσας γίνεται. Τόσα επιτεύγματα! Και τηλεργασία και τηλεκπαίδευση! Νέα Εποχή φιλόδοξη και γοητευτική ανατέλλει μ’ όλες τις δυσκολίες.

Ειδικά για το πρώτο στον κόσμο γενετικό εμβόλιο ζωντανού τεχνητού ιού με νανοστοιχεία ως περίβλημα που η ίδια η εταιρεία λέει ότι δεν πρόλαβαν να γίνουν μελέτες για παρενέργειες και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν κακές εξελίξεις, και για άλλες πρόσφατες μελέτες που λένε ότι προκαλεί μεταλλάξεις του ιού, εμείς και πάλι εμπιστευόμαστε τους ειδικούς οι οποίοι με λιγότερο από 1 πραγματικό θάνατο κόβιντ ημερησίως, μάς περιόρισαν στα σπίτια μας. Διαφορετικά μπορεί να ήτανε παραπάνω. Ποιος ξέρει! Όμως «Από ολότελα, καλή ΄ν κι η Παναγιώταινα».

Τις καταγγελίες για τα πιστοποιητικά θανάτου που παραποιούνται δεν τις λαμβάνουμε υπόψη όσο κι αν ο κ. Τσιόρδας είπε ότι γίνονται. Π.χ. εγκεφαλικό να καταγράφεται ως covid, επειδή το λένε οδηγίες και άλλα πολλά. Όσο για τα φάρμακα που υπάρχουν και θεραπεύουν στο αρχικό στάδιο, κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι ειδικοί που συνιστούν μανικά αντί αυτών, τα εμβόλια μεταλλαγμένου τεχνητού ιού. Απουσιάζει βέβαια η κανονική άδεια εμβολιασμού ελλείψει χρόνιων μελετών αλλά ποτέ η ανθρωπότητα δεν είχε την ευκαιρία να πειραματιστεί σε νέο εντελώς εμβόλιο με τόσα δισεκατομμύρια εθελοντές. Η επιστήμη κάνει άλματα συμπαντικά.   

Με όλον τον σεβασμό τώρα, σας θυμίζω ότι κάθε χρόνο έχουμε στη χώρα μας θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα μερικές χιλιάδες, και καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια καθώς και θανάτους από καρκίνο,  πολλαπλάσια. Εν όψει αυτής της ζοφερής κατάστασης, θα ήθελα να σας προτείνω, τώρα που το πήραμε το κολάι και προσαρμοστήκαμε σε καραντίνες για το γενικό αγαθό της υγείας,

1) Να απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των τροχοφόρων από τις 6μμ  καθημερινά μέχρι τις 6πμ της επομένης. Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται κατά τις βραδινές ώρες. Επιπρόσθετα, με τη μείωση της κατανάλωσης και του όγκου των καυσίμων θα πέσει η τιμή τους, και θα ωφεληθεί η εθνική οικονομία και τα νοικοκυριά μας, τα μέγιστα. Σεις δε, θα έχετε την ικανοποίηση ότι διασώζετε χιλιάδες ζωές και αποσυμφορίζετε τα σύστημα υγείας από πολυτραυματίες, καρδιοπαθείς  και καρκινοπαθείς, οι οποίοι δεν θα επιβαρύνουν και τα ασφαλιστικά τους ταμεία, αλλά φρέσκοι και χορτασμένοι από τον πολύωρο νυκτερινό ύπνο θα προσέρχονται με το φως της ημέρας χαρούμενοι και ευτυχισμένοι στις εργασίες τους και με τα χρήματα που έχουν εξοικονομήσει στο χέρι. Για έκτακτες περιπτώσεις θα μπορούσαμε να τρέφουμε ξανά άλογα και να αναβιώσουν παλαιά επαγγέλματα όπως του σαμαρά, του πεταλωτή και του καροτσιέρη. 

2) Να απαγορεύεται ο θερμοστάτης του καλοριφέρ να ρυθμίζεται πάνω από τους 18 βαθμούς Κελσίου τη νύχτα που ούτως ή άλλως κοιμόμαστε. Με αυτόν τον τρόπο, τόνοι ενέργειας θα εξοικονομηθούν. Ο ομόλογός σας Τσαουσέσκου της Ρουμανίας με 16 βαθμούς που επέβαλε στη δεκαετία του ’80 αλλά όλη την ημέρα, κατόρθωσε να μηδενίσει το εξωτερικό χρέος της χώρας του μέσα σε 3 χρόνια. Τον καημένο όμως τον εξετέλεσαν το 1989 για εσχάτη προδοσία οι κακοί. Είχε κάνει και άλλα. Εξάλλου, με τα πρόσθετα ρούχα που θα φορούμε όσοι θέλουμε να ξενυχτούμε στην έγκυρη τηλεοπτική νεκροκορωνοϊομάνια,  ακόμη και με take away, θα δώσουμε εργασία σε εκατομμύρια Κινέζους που μάς τα πουλούν.

3) Να απαγορεύεται η πώληση τυριών με πάνω από 4% λιπαρά, διότι η κατανάλωσή τους από τους λαίμαργους προκαλεί χοληστερίνη και θρομβώσεις επιβαρύνοντας τα νοσοκομεία και τις ασφάλειες.

4) Όταν με το καλό ανοίξει η εστίαση, στα καλά εστιατόρια να απαγορεύεται στο μενού το δεύτερο πιάτο επειδή προκαλεί βαρυστομαχιά και κυκλοφορικά προβλήματα. Ενισχύει δε, και την υπνηλία που είναι επικίνδυνη στην οδήγηση.

5) Να εφαρμόσετε μητρώο καπνιστών και να μπει πλαφόν 1 πακέτο ανά διήμερο στους καπνιστές οι οποίοι όποτε πηγαίνουν στο περίπτερο να αγοράσουν τσιγάρα, να στέλνουν sms στο 13033 για να καταγράφεται και να ελέγχεται η κακή αυτή συμπεριφορά τους.

Για κάθε παραπάνω παράβαση να βάζετε πρόστιμο 1000€ στους χοντροκέφαλους που επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό δηλαδή όλους μας, και την υγεία τους με την επιπολαιότητά τους να ζουν τάχα πιο ελεύθερα.

Αν όλα τα παραπάνω γίνουν, κύριοι, θα έχετε ανακηρυχτεί εθνικοί ευεργέτες, θα σώσετε χιλιάδες ζωές ασύγκριτα πολλαπλάσιες από αυτές του κόβιντ, η Ιστορία θα αναγράψει τα ονόματά σας  με χρυσά γράμματα και ο λαός θα σας λατρέψει. Το διάστημα που έχετε για να τα υλοποιήσετε επαρκεί. Μία ΚΥΑ δρόμος είναι.                                                                                                    

    Μετά τιμής

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ https://sarandides.blogspot.com/2021/02/blog-post_7.html