Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Η Μασονία θέτει εκτός του στημένου συνεδρίου για τα εμβόλια τον Δημήτρη Κούβελα όπου θα παραστεί ο Σ.Τσιόδρας: «Δεν θέλουν συζήτηση και αντίλογο»


Εκτός συνεδρίων «πετά» η κυβέρνηση τον καθηγητή Φαρμακολογίας, Δημήτρη Κούβελα, έναν από τους πρώτους επιστήμονες που μίλησε με σκεπτικισμό για τους μαζικούς εμβολιασμούς με τα εν λόγω εμβόλια.


Στο τελευταίο συνέδριο που είναι προγραμματισμένο για τις 7 Σεπτεμβρίου θα είναι παρόν και ο Σ.Τσιόδρας αλλά όχι ο Δημήτρης Κούβελας.

Το συνέδριο έχει τίτλο «Γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε ΟΛΟΙ;» και θα είναι όλοι εκεί, και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όσοι θα συμφωνήσουν μεταξύ τους.

Έτσι αφήνουν εκτός τον μόνο καθηγητή τακτικής κλινικής φαρμακολογίας στην χώρα!

Ο καθηγητής είχε κάνει λόγο προσφάτως για ανθεκτική στο εμβόλιο μετάλλαξη, εννοώντας προφανώς την "Δέλτα".

«Το γεγονός αυτό μου δημιουργεί μία τεράστια επιστημονική ανασφάλεια για το αν λειτουργούν τα εμβόλια, δεν θα πάω καθόλου στις παρενέργειες. Εάν δεν λειτουργούν τα εμβόλια και εγώ κυκλοφορώ και κολλήσω και κολλήσω και τους άλλους, τότε μιλάμε για μία «βόμβα». Η κατάσταση είναι σαφέστατα πιο επικίνδυνη.

Άρα λοιπόν ο ‘εμβολιασμός σε όλους’ είναι αξιωματικό λάθος. Και επιστημονικά και νομικά! Επί της ουσίας δεν ακολουθούμε μία ορθολογική γραμμή αλλά ούτε και την κοινή λογική.

Ο κόσμος δεν ακούει, καθώς έχει φανατιστεί σε εμβολιαστές και αντεμβολιαστές που τρώγονται μεταξύ τους»!




Σε νέα του παρέμβαση τόνισε:


Πλέον δεν τον καλούν σε συνέδρια γιατί δεν θέλουν ίσως να ακουστεί και μια διαφορετική άποψη:


Δείτε τα ονόματα

Στην εκδήλωση συμμετέχουν από το ΑΠΘ ο πρύτανης, καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, καθηγητής Κυριάκος Αναστασιάδης, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, καθηγητής Στέφανος Τριαρίδης, ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητής Θεόδωρος Δαρδαβέσης, τα μέλη της Υγειονομικής Επιτροπής του Τμήματος Ιατρικής, καθηγητές Θεόδωρος Κοντακιώτης, Συμεών Μεταλλίδης, Κωνσταντίνος Νάτσης, Άννα Παπά- Κονιδάρη, Εμμανουήλ Ροηλίδης, Λεμονιά Σκούρα, καθώς και οι καθηγητές του Τμήματος Γεώργιος Παπαζήσης και Εμμανουήλ Σμυρνάκης.

Παρεμβάσεις θα κάνουν οι: Μάριος Θεμιστοκλέους, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υπουργείου Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής Πολιτικής Υγείας, London School of Economics, Αθανάσιος Τσακρής, αντιπρύτανης ΕΚΠΑ, καθηγητής Μικροβιολογίας, μέλος Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Υπουργείου Υγείας, Σωτήριος Τσιόδρας, καθηγητής Παθολογίας- Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ, μέλος Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Υπουργείου Υγείας,Μαρία Θεοδωρίδου, ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής, πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, πρόεδρος Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, μέλος Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Υπουργείου Υγείας και Νικόλαος Νίτσας, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.