Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Πύρινο κήρυγμα από Ορθόδοξο Ασσύριο Αρχιεπίσκοπο: «Πουλήσατε τον Χριστό – Αρκετά με τα ψέματα και τον κορωνοϊό»


«Αφήστε τον Μπίλ Γκέιτς να εμβολιαστεί - Αφήστε τον Τζορτζ Σόρος να εμβολιαστεί - Αρκετά με την ανοησία»


Πύρινο κήρυγμα από αυτά που δεν ακούμε πλέον στην Ελλάδα από τον αρχιεπίσκοπο Mar Mari Emmanuel της Εκκλησίας της Ασσυρίας στην Αυστραλία.

Ο γεννημένος στο Ιράκ, Χριστιανός Αρχιεπίσκοπος εξαπολύει τα βέλη του κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών, της ανελευθερίας, των μυστικών κοινωνιών, του Μπίλ Γκέιτς του Τζορτζ Σόρος και την κυβέρνησης της Αυστραλίας για το κλίμα τρομοκρατίας και COVIDοκρατιας που επικρατεί τόσο στη χώρα του όσο και σε όλο τον κόσμο.

Λόγια που δεν ακούμε πλέον από τους άμβωνες των ελληνικών εκκλησιών, η οποία δείχνει σαν έχει υπογράψει πλήρη και άνευ όρων συνθηκολόγηση.

Διαβάστε τι λέει στο βροντερό κήρυγμά του ο Αρχιεπίσκοπός:


«Εάν νομίζεις ότι είσαι χριστιανός πολιτικός τότε γνωρίζεις ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι τίποτα άλλο από σκόπιμη ενέργειας του κακού. Από ενέργεια των μυστικών κοινωνιών.

Παρ΄όλα αυτά πηγαίνεις μαζί με αυτές τις πράξεις και τις μεθοδεύσεις και τις υποστηρίζεις και τις εφαρμόζεις και πιέζεις για να εφαρμοστούν.

Φέρνεις πιο πολύ αναγκασμό χρησιμοποιώντας την αστυνομία, τον στρατό και επιμένεις με τα λοκνταουν τότε είσαι ένας προδότες, είσαι ο Ιούδας ο Ισκαριώτης γιατί πούλησες τον Χριστό.

Τον πούλησες.

Και αν νομίσεις ότι στη θέση που είσαι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί υπάρχει τόση μεγάλη δύναμη που σε καταπιέζει και πεις δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα θα δεχθώ ότι είσαι αληθινός χριστιανός μόνο αν παραιτηθείς από τη θέση σου αυτή.

Η μέρα που θα έρθει όταν ένας άνθρωπος θα επιχειρήσει να υποδουλώσει έναν άλλο μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει το εγώ του, αυτή η μέρα δεν υπάρχει στα μάτια του Θεού.

Εγωιστές ηγέτες, εγωιστικές γενιές, εγωιστικός 21ος αιώνας. Θα καταστρέψετε τον εαυτό σας με τον εαυτό σας.

Τι καλό κάνει σε ένα άνθρωπο όταν κατακτά όλο τον κόσμο αλλά χάνει τον εαυτόν του.

Και τι έγινε που είσαι πρωθυπουργός. Και τι έγινε που είσαι πρόεδρος, που είσαι βασιλιάς ή αρχηγός Εκκλησίας;

Σταματήστε να υποδουλώνετε τον κόσμο.

Αρκετά με τα ψέματα. Αρκετά με το λοκντάουν. Αυτό είναι σκλαβιά. Αρκετά με τον κορωνοϊό. Μπορεί να θεραπευτεί σχετικά εύκολα, με αποδεδειγμένα φάρμακα.

Αφήστε τον Μπίλ Γκέιτς να εμβολιαστεί. Αφήστε τον Τζορτζ Σόρος να εμβολιαστεί, Αρκετά με την ανοησία.

Ντροπή σε αυτές τις γενιές. Ντροπή. Υπάρχει ακόμη η συνείδηση στον κόσμο; Υπάρχει; Υπάρχει κάποιος που έχει συνείδηση ή την σκοτώσατε;»

Υπάρχουν οικογένειες που μου τηλεφωνούν, τόσο στενοχωρημένες, και μου λένε ότι πιέζονται να κάνουν το εμβόλιο αλλιώς θα χάσουν την δουλειά τους και φοβούνται να χάσουν τη δουλειά τους γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουν.

Είστε άκαρδοι; Είστε άνθρωποι; Δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή.

Ακούστε: Αν κάποιος θέλει να κάνει το εμβόλιο ας είναι. Ποτέ όμως μην καταπιέζεται τον κόσμο να το κάνει.

Οι κυβερνήσεις υπάρχουν γιατί το επιτρέπει ο Ιησούς Χριστός για να προστατεύουν τα δικαιώματα του κόσμου και όχι να επιβάλλουν το κακό, στο όνομα του «νοιαζόμαστε για την ασφάλειά σου».

Μην ασχολείστε μαζί μου. Αφήστε με να ζήσω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ και όπως θέλει ο Χριστός.

Σταματήστε να καταπιέζετε τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο. Υπάρχει κάποιος άνδρας ανάμεσά σας να πει την αλήθεια έστω και αν αυτό του κοστίσει; Είστε όλοι δειλοί; Τα χρήματα σας έχουν τυφλώσει;»