Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Μητέρα κλαίει γιατί η κυβέρνηση έδιωξε τον γιατρό που χειρούργησε τον γιο της! - «Ποιος θα φροντίσει το παιδί μου;» --Δείτε δηλώσεις του σπουδαίου νευροχειρορουργού Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη (βίντεο)

«Ο Κ.Μητσοτάκης θα φροντίσει τώρα το παιδί μου;»

Δείτε δηλώσεις του σπουδαίου νευροχειρορουργού Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη

 

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έβγαλε σε αναστολή εργασίας περίπου 10.000 υγειονομικούς διαλύοντας -ακόμα περεταίρω- το Εθνικό Σύστημα Υγείας εν μέσω πανδημίας. 

Μια απόφαση εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι βλέπουν γιατρούς που τους φρόντιζαν μέχρι σήμερα να εκδιώχνονται από την κυβέρνηση «ως λεπροί». 

Ανάμεσα τους και η μητέρα του βίντεο, η οποία τονίζει πως ταξίδεψε από την Πτολεμαΐδα για να κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο ο γιος της. Παρόλα αυτά ο νευροχειρούργος που τον φρόντιζε τέθηκε πλέον σε αναστολή εργασίας. 

Η μητέρα κλαίει και λέει μεταξύ άλλων στην κάμερα: «Είμαι σε θέση να πνίξω άνθρωπο, αν πάθει το παιδί μου κάτι. Ποιος θα φροντίζει τώρα το παιδί μου; Ο Κ.Μητσοτάκη; Ο νέος υπουργός Υγείας;»

Παράλληλα ξεμένει από αποκλειστικούς νοσηλευτές το νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο», καθώς η κυβέρνηση έχει βαλθεί να καταστρέψει την Υγεία, προκειμένου να εκβιάσει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς να κάνουν το εμβόλιο.

Ειδικότερα, σε αναστολή εκτός από το υγειονομικό προσωπικό  του Νοσοκομείου λόγω του υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού μπαίνουν και οι αποκλειστικοί νοσηλευτές, που συνεπικουρούν το έργο των νοσηλευτών του Νοσοκομείου. Έτσι από τους 10 εγγεγραμμένους στο σχετικό Μητρώο της Υγειονομικής Περιφέρειας Νήσων οι 6 είναι ανεμβολίαστοι και αυτομάτως μπαίνουν σε αναστολή εργασίας.

Οι αποκλειστικοί νοσηλευτές συμμετείχαν στην κινητοποίηση του ΣΕΣΝΟΧ ενάντια στην υποχρεωτικότητα σημειώνοντας ότι είναι άδικο να βγαίνουν χάνουν την δουλειά τους, από την στιγμή που όλο το διάστημα της πανδημίας εργάζονταν στο χώρο του Νοσοκομείου τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία τόσο των ίδιων όσο και των ασθενών που φρόντιζαν.

«Με την αναστολή εργασίας μας ουσιαστικά  μένουν 3 άτομα τα οποία μπορούν να εργαστούν ως αποκλειστικοί νοσηλευτές με ότι αυτό συνεπάγεται» είπε η κ. Αγγελίνα Μελκονιάν – Γέμελου, ξεκαθαρίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι δεν πρόκειται να πειστούν και να εμβολιαστούν.

=========================================

Παρέλαβαν τις αποφάσεις για αναστολή εργασίας στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

- Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης: «Σήμερα η μηχανή του φασισμού τίθεται σε λειτουργία»




Οι υγειονομικοί της Λέσβου κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις(video)

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι υγειονομικοί στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και ζητούν ανάκληση της απόφασης αναστολής εργασίας στην οποία τίθενται από σήμερα 33 τελικά συνάδελφοί τους, που δεν κατέθεσαν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η διοίκηση του συλλόγου εργαζομένων έχει δηλώσει ότι δε συμμετέχει στις κινητοποιήσεις με αυτή τη μορφή, και έχει συγκροτηθεί επιτροπή αγώνα κατά της υποχρεωτικότητας , που το πρωί πραγματοποίησε κατάληψη στο γραφείο της διοίκησης .

Κάποιοι από τους υγειονομικούς παρέλαβαν οι ίδιοι από το γραφείο προσωπικού τις αποφάσεις με τις οποίες από σήμερα και μέχρι τον εμβολιασμό τους μπαίνουν σε αναστολή εργασίας ενώ μία κοινωνική λειτουργός με 25χρόνια υπηρεσία στο Βοστάνειο , εμβολιασμένη, θα καταθέσει την παραίτησή της. Σε αυτή την κίνηση καλεί και η επιτροπή αγώνα κατά της υποχρεωτικότητας τους υγειονομικούς του νοσοκομείου.

Υπάρχουν πολλές απόψεις και μεταξύ των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί όμως όλοι συγκλίνουν στην άποψη ότι «αντί η κυβέρνηση να ρίξει το βάρος στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη το εμβόλιο, ηλικιωμένοι – ευπαθείς ομάδες, επιβάλει την υποχρεωτικότητα στους υγειονομικούς τη στιγμή που ένας εμβολιασμένος και νοσεί και μεταδίδει τον ιό, άρα δεν καθίσταται πιο επικίνδυνος από ότι ήταν χθες είτε είναι εμβολιασμένος, είτε όχι.  Απώτερος στόχος είναι οι απολύσεις υγειονομικού προσωπικού και παραχώρησης του δημόσιου συστήματος υγείας στους ιδιώτες»  λέει η επιτροπή αγώνα κατά της υποχρεωτικότητας του νοσοκομείου.

 

«Καταδικάζουν σε ασιτία, εργαζόμενους που έχουν δώσει πολλά στο νοσοκομείο και τους ασθενείς τους » σημείωσε ο ογκολόγος του Βοστάνειου Ηλίας Νικολαϊδης που παρέλαβε την αναστολή εργασίας του.  «Σήμερα η μηχανή του φασισμού τίθεται σε λειτουργία , θα βρει όμως απέναντι την αξιοπρέπεια των εργαζομένων» σημείωσε ο Νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαιραμίδης που επίσης παρέλαβε την απόφαση αναστολής εργασίας του.

Η επιτροπή αγώνα έδωσε εκ νέου ραντεβού στις 8:00 το πρωί της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στην είσοδο του νοσοκομείου.

 

πηγη: ertnews.gr /