Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Ο διακόπτης ΘΑΝΑΤΟΥ της γεωμηχανικής έχει ενεργοποιηθεί για ολόκληρο τον πλανήτη - Feat. Dane Wigington

 


Mike Adams


Ολόκληρος ο πλανήτης βυθίζεται σκόπιμα σε έναν παγκόσμιο εφιάλτη πείνας, που επιτυγχάνεται μέσω προγραμμάτων γεωμηχανικής, τα οποία εκτελούνται από παγκόσμιες κυβερνήσεις που προσπαθούν να επιτύχουν την παγκόσμια ερήμωση.

Αυτή είναι η προειδοποίηση του Dane Wigington του GeoengineeringWatch.org, ενός ιστότοπου αφιερωμένου στην επιστημονική διερεύνηση του παγκόσμιου χαρτοφυλακίου τεχνολογιών "kill switch" που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του καιρού και την πρόκληση της κατάρρευσης της παγκόσμιας βιόσφαιρας που συντηρεί τη ζωή.

Οι ταυτόχρονες ξηρασίες, οι πλημμύρες και τα παράξενα καιρικά φαινόμενα που παρατηρούμε αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο δεν είναι φυσικά καιρικά φαινόμενα, προειδοποιεί ο Wigington. Είναι "κατασκευασμένα" όπλα που αναπτύσσονται κατά της ανθρωπότητας με την κάλυψη της κατηγορίας της "κλιματικής αλλαγής".

Στο σημερινό podcast Situation Update, παρουσιάζουμε μια πλήρη συνέντευξη μίας ώρας με τον Dane Wigington, όπου εμβαθύνουμε στους πολλαπλούς φορείς της παγκόσμιας επίθεσης στον εφοδιασμό τροφίμων, τη βιόσφαιρα, το φυτοπλαγκτόν στα υδάτινα οικοσυστήματα και τη ζωή όπως την ξέρουμε στον πλανήτη Γη. Πρόκειται για μια σπάνια συζήτηση μεταξύ δύο επιστημονικά καταρτισμένων ατόμων που κατανοούν την αλήθεια σχετικά με την παγκόσμια ερήμωση και τη σχεδιασμένη μαζική λιμοκτονία, την οπλοποίηση του καιρού, τα chemtrails, τη διαμόρφωση της γης και τον πόλεμο κατά της ζωής.

Το σημερινό ισχυρό podcast καλύπτει επίσης

- Λεπτομερείς συζητήσεις για τις ατμοσφαιρικές μεταβολές που επιτίθενται στη βιόσφαιρα της Γης

- Πώς χρησιμοποιούνται τα μετεωρολογικά όπλα για να προκαλέσουν μαζική πείνα και λιμό σε ολόκληρο τον πλανήτη

- Πώς οι ατμοσφαιρικοί ψεκασμοί μεταβάλλουν το pH του εδάφους και εξαφανίζουν τα δάση και τις καλλιέργειες

- Συζήτηση γύρω από το "The Dimming" και τα chemtrails και τον πραγματικό τους σκοπό

- Γιατί δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν αν δεν σταματήσουμε σύντομα την πλανητική γενοκτονία

- Οι αμερικανικές εταιρείες κοινής ωφέλειας ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ τον έλεγχο των οικιακών θερμοστατών

- Οι ηλιακές στέγες της Amazon.com ξεσπούν στις φλόγες καθώς η "πράσινη ενέργεια" ξερνάει

Η πράσινη ενέργεια λειτουργεί μόνο αν δεν τη χρησιμοποιείτε

Γνωρίζατε ότι τα κέντρα εκπλήρωσης της Amazon παίρνουν φωτιά λόγω των εγκαταστάσεων ηλιακών συλλεκτών στις στέγες τους; Αποδεικνύεται ότι όλη αυτή η "πράσινη" ενέργεια αποτελεί κίνδυνο πυρκαγιάς. Είναι αξιοσημείωτο ότι, όπως αναφέρει το CNBC.com, το 12,7% των κτιρίων της Amazon που διαθέτουν ηλιακές εγκαταστάσεις έχουν πιάσει φωτιά λόγω "τόξου" από τις ηλιακές εγκαταστάσεις.

Φαίνεται ότι το "να γίνεις πράσινος" σημαίνει επίσης να τυλίγεσαι στις φλόγες.

Αν ήσασταν ιδιοκτήτης επιχείρησης και βλέπατε ότι ένα νέο ενεργειακό σύστημα έβαζε φωτιά στο 12,7% των αποθηκών σας, θα το κλείνατε. Αυτό ακριβώς έκανε και η Amazon.

Έτσι, όταν ο ήλιος λάμπει, η ηλιακή ενέργεια βάζει φωτιά στα κτίρια. Όταν ο ήλιος δεν λάμπει, η ηλιακή ενέργεια παράγει μηδενική ενέργεια.

Είναι όπως όταν δεν βρέχει, το δημοτικό σύστημα ύδρευσης στο Τζάκσον του Μισισιπή λειτουργεί τέλεια. Αλλά όταν βρέχει, ολόκληρο το σύστημα καταρρέει, αφήνοντας 180.000 ανθρώπους χωρίς τρεχούμενο νερό, ενώ το νερό πέφτει κυριολεκτικά από τον ουρανό. Ο εκτιμώμενος χρόνος επισκευής αυτής της βλάβης; Τέσσερις μήνες. Και αυτό αν μπορέσουν να βρουν τα ανταλλακτικά. (Παράλληλη ερώτηση: Πού αφοδεύουν σήμερα όλοι οι κάτοικοι του Τζάκσον, δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί να τραβήξει καζανάκι σε ολόκληρη την πόλη;)

Θυμηθείτε, επίσης, ότι υποτίθεται ότι πρέπει να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό όχημα αλλά να μην το φορτίσετε, επειδή η φόρτιση του μπορεί να καταρρεύσει το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας στην Καλιφόρνια, όπως προειδοποίησαν οι υπεύθυνοι των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας.

Έτσι, η πράσινη ενέργεια λειτουργεί μόνο όταν δεν τη χρησιμοποιείτε.

Πηγή:https://www.naturalnews.com/
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»