Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Η Καλιφόρνια προειδοποιεί τους γιατρούς: Πείτε την αλήθεια για οτιδήποτε και θα χάσετε την ιατρική σας άδεια

Ethan Huff

Οι Δημοκρατικοί στη Χρυσή Πολιτεία προσπαθούν να καταστήσουν έγκλημα για τους γιατρούς να παρεκκλίνουν από την καθιερωμένη αφήγηση γύρω από τον κοροναϊό Wuhan (Covid-19).

Το νομοσχέδιο 2098 της Συνέλευσης, το οποίο μόλις ψηφίστηκε και στάλθηκε στο γραφείο του κυβερνήτη Gavin Newsom για υπογραφή, απειλεί να αφαιρέσει την άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος από οποιονδήποτε γιατρό στην Καλιφόρνια που διαδίδει αυτό που οι αρμόδιοι θεωρούν "παραπληροφόρηση" ή "παραπληροφόρηση" σχετικά με τη γρίπη Fauci.

Εισήχθη τον Φεβρουάριο από το μέλος της Συνέλευσης Έβαν Λόου και συνυπογράφτηκε από κανέναν άλλον εκτός από τον πολιτειακό γερουσιαστή Ρίτσαρντ Παν - ο Παν προσπαθεί επίσης να αναγκάσει όλους τους μαθητές στην Καλιφόρνια να "εμβολιαστούν" για την κινεζική γρίπη - το ΑΒ 2098 είναι η τελευταία δόση ιατρικής τυραννίας που περνάει από τη νομοθετική διαδικασία της Καλιφόρνιας.

Μόλις υπογραφεί, το AB 2098 θα χαρακτηρίζει ως "αντιεπαγγελματική συμπεριφορά" τη συνταγογράφηση της ιβερμεκτίνης ή της υδροξυχλωροκίνης (HCQ), ως ένα παράδειγμα. Θα ποινικοποιούσε επίσης τους γιατρούς που συνιστούν φυσικές θεραπείες όπως η βιταμίνη D αντί για τις ενέσεις θρόμβων.

Το νομοσχέδιο ορίζει την παραπληροφόρηση ως "ψευδείς πληροφορίες που διαψεύδονται από τη σύγχρονη επιστημονική συναίνεση σε αντίθεση με το πρότυπο περίθαλψης". Μια τέτοια δήλωση μπορεί να οριστεί χαλαρά για να συμπεριλάβει σχεδόν οτιδήποτε που οι πολιτικοί αποφασίζουν αυθαίρετα ότι είναι αναληθές.
 

Αν ο Newsom υπογράψει το AB 2098, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πολιτική αυτοκτονία για τους Δημοκρατικούς αυτό το φθινόπωρο

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Νιούσομ δεν έχει υπογράψει ακόμη το AB 2098, ούτε έχει δηλώσει δημόσια την υποστήριξή του. Έχει τρεις εβδομάδες για να το υπογράψει ή να μην το υπογράψει, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Αν ο Νιούσομ ήξερε τι είναι καλό για αυτόν, θα έσπρωχνε το AB 2098 όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα μάτια του. Η δημόσια υποστήριξη προς το πρόσωπό του θα αυξανόταν αν όντως έπαιρνε φωνητική θέση εναντίον του αντί να το αφήσει να εκπνεύσει χωρίς υπογραφή.

Είναι δύσκολο να πούμε σε αυτό το σημείο τι θα κάνει ο Νιούσομ, ειδικά σε μια κρίσιμη χρονιά ενδιάμεσων εκλογών. Η υπογραφή του AB 2098 θα μπορούσε να είναι μια πολιτική θανατική καταδίκη για τους Δημοκρατικούς της Καλιφόρνιας αυτό το φθινόπωρο, καθώς οι ψηφοφόροι τους παρακολουθούν στενά τι θα γίνει με αυτή την αποτρόπαια νομοθεσία.

Εάν υπογραφεί, το AB 2098 θα καταστήσει την Καλιφόρνια την πρώτη πολιτεία της χώρας που θα επιτρέψει την τιμωρία των επαγγελματιών του ιατρικού κλάδου που αντιστέκονται στην επικρατούσα αφήγηση που διέπει τη γρίπη Γουχάν.

Προς υπεράσπιση του νομοσχεδίου, το πρόσωπο της Συνέλευσης Low υποστήριξε ότι οι αδειούχοι γιατροί στην Καλιφόρνια "πρέπει να λογοδοτούν" κάθε φορά που προσφέρουν συμβουλές ή συνταγογραφούν κάτι που έρχεται σε αντίθεση με όσα η κυβέρνηση έχει θεωρήσει ως "αληθινά" σχετικά με τη γρίπη Fauci.

"Η διάδοση παραπληροφόρησης, ανακριβών πληροφοριών για το COVID-19, έρχεται σε αντίθεση με αυτή την ευθύνη και απειλεί να διαβρώσει περαιτέρω την εμπιστοσύνη του κοινού στο ιατρικό επάγγελμα και θέτει όλους τους ασθενείς σε κίνδυνο", δήλωσε ο Low.

Μια ομάδα γιατρών γνωστή ως Physicians for Informed Consent (PIC) έχει ήδη μηνύσει το Ιατρικό Συμβούλιο της Καλιφόρνιας για τη νομοθεσία, υποστηρίζοντας ότι "στοχεύει αντισυνταγματικά τους διαφωνούντες γιατρούς, μεταξύ άλλων επιχειρώντας να εκφοβίσει μέσω έρευνας, να λογοκρίνει και να επιβάλει κυρώσεις σε γιατρούς που διαφωνούν δημόσια με τα συνεχώς εξελισσόμενα, αλλοπρόσαλλα και αντιφατικά διατάγματα της κυβέρνησης για το Covid-19 για τη δημόσια υγεία".

Η ακρόαση επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου και η PIC ζήτησε από τον δικαστή να "σταματήσει αμέσως όλες τις έρευνες που διεξάγει κατά των ιατρών για την προστατευόμενη ελευθερία του λόγου, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της δημόσιας έκφρασης απόψεων σχετικά με την πανδημία, τις εντολές, τα εμβόλια, τις θεραπείες ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που σχετίζεται με την πανδημία".

Μιλώντας περαιτέρω κατά του νομοσχεδίου, ο συνεργάτης της Allen Matkins, Keith Paul Bishop, έγραψε σε άρθρο του στο The National Law Review ότι ο ορισμός του AB 2098 για την "παραπληροφόρηση" είναι "ιδιαίτερα ανησυχητικός" επειδή θεωρεί ως συγκεκριμένη αλήθεια την "τρέχουσα επιστημονική συναίνεση".

"Μια ακούσια συνέπεια αυτού του νομοσχεδίου θα είναι να καταπνίξει την επιστημονική διαδικασία", γράφει ο Bishop. "Ωστόσο, ο αμείλικτος σκεπτικισμός είναι θεμελιώδης για το επιστημονικό εγχείρημα".

"Η επιστημονική γνώση βασίζεται σε μια συνεχή διαδικασία αμφισβήτησης, παρατήρησης και πειραματισμού".

Πηγή: https://www.naturalnews.com/

________________________________

Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ