Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Η αφήγηση του eμβολίου καταρρέει: Μελέτη του Χάρβαρντ δείχνει ότι το eμβόλιο για τον Covid είναι πιο επικίνδυνο από τον ίδιο τον Covid!



Τα νέα ενισχυτικά εμβόλια που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ανθρώπους κυκλοφορούν ήδη στο κοινό. Την ίδια στιγμή που μια νέα μελέτη δείχνει ότι το εμβόλιο είναι πολύ πιο επικίνδυνο από τον ίδιο τον COVID-19. Και πως το CDC έχει παράσχει ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με τα εμβόλια.

Πολιτικοί της κυβέρνησης και κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης προτρέπουν τους εμβολιασμένους να κάνουν κι ένα δεύτερο ενισχυτικό, λεγόμενο ως «δισθενές» που υποτίθεται στοχεύει την παραλλαγή Omicron. Το πρόβλημα είναι πως αυτή η ουσία έχει δοκιμαστεί μόνο σε οκτώ ποντίκια .

«Δεν έχει αποδειχθεί η ασφάλεια σε κλινική δοκιμή, γιατί δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε κλινική δοκιμή και πρέπει να βγάλουμε το εμβόλιο τώρα γιατί η κατάσταση σε όλο τον κόσμο και σίγουρα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τραγική. «Έχουμε 400 θανάτους την ημέρα και έως και 5.000 νοσηλεία την ημέρα», εξήγησε ο Δρ Anthony Fauci του NIAID σε μια συνέντευξη .

Η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky δήλωσε επίσης ότι «Τα ενισχυτικά πρέπει να επισπευσθούν για να λειτουργήσουν σωστά. Μια καθυστέρηση θα τα καθιστούσε πιθανώς «ξεπερασμένα» καθώς οι νέες παραλλαγές δημιουργούνται συνεχώς…»

Μελέτη δείχνει πως τα εμβόλια είναι χειρότερα απο τον ιό!

Μια νέα μελέτη που διεξήχθη από επιστήμονες στο Χάρβαρντ και στο Τζονς Χόπκινς, επί του παρόντος σε προεκτύπωση, αποκαλύπτει ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι έως και 98 φορές χειρότερα από τον ίδιο τον ιό. 

Η μελέτη είναι επικριτική για τις εντολές που δόθηκαν για αναμνηστικές δόσεις στους φοιτητές πανεπιστημίου, δηλώνοντας: «Χρησιμοποιώντας δεδομένα ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν από το CDC και τους χορηγούς του, διαπιστώνουμε ότι οι εντολές αναμνηστικών εμβολίων μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη.

Ανά νοσηλεία βλέπουμε πως οι νεαροί ενήλικες, έχουν 18 έως 98 φορές σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 1,7 έως 3,0 των περιπτώσεων να αφορούν μυοκαρδίτιδες στους νεαρούς άνδρες και έχουμε συγκεντρώσει 1.373 έως 3.234 περιπτώσεις παρενεργειών βαθμού ≥3 που παρεμποδίζει τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Πολλά τα ψέματα που μαζεύτηκαν!

Όπως αναφέρθηκε, το CDC έχει παράσχει ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση των ανεπιθύμητων ενεργειών που προκαλούνται από τα εμβόλια. Ταυτόχρονα, η Walensky ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ των εμβολίων mRNA και της μυοκαρδίτιδας:

Σε επιστολή με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου από τη Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky προς τον γερουσιαστή Ρον Τζόνσον, δήλωσε ότι «το CDC εκτελεί με συνέπεια εκτεταμένη συλλογή και ανάλυση δεδομένων για να ανιχνεύσει πιθανά ανεπιθύμητα συμβάντα και στη συνέχεια κοινοποιεί αυτές τις πληροφορίες στο κοινό. Για παράδειγμα, το προσωπικό της VAERS διεξήγαγε αξιολογήσεις που έδειξαν ότι υπάρχουν αιτιώδεις συσχετίσεις μεταξύ του συνδρόμου θρομβοπενίας και του εμβολίου Janssen για τον COVID-19 και μεταξύ της μυοκαρδίτιδας και του εμβολιασμού με τα mRNA COVID-19.

Στην ίδια επιστολή, η Walensky δήλωσε ότι το CDC δεν ανέλυσε ορισμένους τύπους αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών το 2021, παρά το γεγονός ότι είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ξεκίνησαν αυτήν την παρακολούθηση τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους…

Ο FDA αρνείται να δώσει στο κοινό τα δεδομένα ασφάλειας

Οι κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) λένε έτσι απλα ότι δεν θα δημοσιοποιήσουν καμία από τις αναλύσεις ασφάλειας του «εμβολίου» Covid-19 για ανεξάρτητη επανεξέταση, επειδή τα ευρήματά τους φέρεται να προστατεύονται από το νόμο.

Ο FDA επικαλείται τον Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA) που επιτρέπει στις κυβερνήσεις να παρακρατούν πληροφορίες και επιστολές μεταξύ των υπηρεσιών. Ανέφερε επίσης τον Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών, ο οποίος λέει ότι «όλες οι επικοινωνίες εντός του εκτελεστικού κλάδου της ομοσπονδιακής κυβέρνησης που είναι σε γραπτή μορφή, μπορούν να αποκρύπτονται από τη δημόσια αποκάλυψη…

Σύμφωνα όμως με τις λειτουργικές πρακτικές που περιγράφονται από τον FDA, η δημοσιοποίηση δεδομένων γίνεται «τουλάχιστον κάθε δύο εβδομάδες» για την αναγνώριση ανεπιθύμητων συμβάντων.

Γιατί ο FDA δεν θέλει να δούμε τα δεδομένα εμβολίων για τον Covid;

Ο FDA αρνείται να δημοσιεύσει ακόμη και αναθεωρημένες εκδόσεις των δεδομένων, γεγονός που υποδηλώνει έντονα ότι ο οργανισμός έχει πάρα πολλά να κρύψει. Προφανώς δεν θέλει το κοινό να δει αυτές τις αναλύσεις, επειδή εκθέτουν τα εμβόλια ως επικίνδυνα και αναποτελεσματικά.

Μια πρόσφατη εργασία του Δρ. Joseph Fraiman και των συνεργατών του βρήκε υψηλότερο ποσοστό σοβαρών ανεπιθύμητων συμβάντων σε εμβολιασμένους συμμετέχοντες στις αρχικές δοκιμές εμβολίων Pfizer και Moderna από ό,τι σε λήπτες του εικονικού φαρμάκου, σύμφωνα με την Witczak, η οποία συμμετέχει σε εξωτερικές συμβουλευτικές επιτροπές του FDA και έθεσε τις ανησυχίες της σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων. 

«Ποιο είναι το νόημα να έχεις VAERS αν δεν το κυκλοφορείς στο κοινό;»

“Ντροπή σας που δεν τα γνωστοποιήσατε στο κοινό”, είπε η Witczak σχετικά με αυτά τα δεδομένα. «Είναι σαν να μην εμπιστεύονται τους ανθρώπους να πάρουν τη δική τους καλύτερη απόφαση για αυτούς και τις οικογένειές τους».

Οι Times αναφέρουν ότι η Witczak ασκεί έφεση κατά της απόφασης του FDA να αποκρύψει τα αναλυτικά δεδομένα, κάτι που ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα αναγκάσει τον οργανισμό να συμμορφωθεί με το αίτημα.

Τι έλεγε μέχρι σήμερα ο FDA

Στο τεύχος Ιουνίου 2021 του περιοδικού Vaccine, οι ερευνητές του FDA δήλωσαν ότι οι περιπτώσεις πήξης αίματος μετά τα εμβόλια Pfizer και Moderna δεν έδειξαν κάποια ανησυχία για την ασφάλεια. Ωστόσο, Ο FDA και το CDC αργότερα αναγκάστηκαν να περιορίσουν την χρήση του εμβόλιου Johnson & Johnson τον Απρίλιο του 2021 λόγω περιπτώσεων πήξης του αίματος, μερικές από τις οποίες ήταν θανατηφόρες. 

Οι ερευνητές του FDA και του CDC δήλωσαν επίσης σε ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό του CDC τον Αύγουστο του 2021 ότι ο FDA παρακολούθησε ανεπιθύμητα συμβάντα σε παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών μετά τον εμβολιασμό. Τα ευρήματα αποκάλυψαν έλλειψη σήματος ασφαλείας για καρδιακή φλεγμονή μετά τον εμβολιασμό ή μυοκαρδίτιδα, παρά το γεγονός ότι το πρόβλημα είναι διαδεδομένο ως ανεπιθύμητο συμβάν σε όλο τον κόσμο.

Ψέματα κι απο το υπουργείο υγείας του Ισραήλ!

Η ισραηλινή υγειονομική αρχή γνώριζε ότι τα εμβόλια βλάπτουν τους ανθρώπους και ότι οι παρενέργειες του εμβολίου δεν είναι ούτε ήπιες ούτε βραχυπρόθεσμες. Καθόρισαν ακόμα και την αιτιότητα: οι παρενέργειες προκλήθηκαν από το εμβόλιο. Αυτό είναι κάτι που κανείς άλλος δεν είχε διαπιστώσει με σαφήνεια πιο πριν.

Οι ισραηλινές αρχές σκόπιμα κάλυψαν τα ζητήματα ασφάλειας και τα απέκρυψαν από το κοινό, εκδίδοντας μια ψευδή αναφορά που έλεγε ουσιαστικά «δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο να δούμε εδώ, παιδιά, προχωρήστε».

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ενημερώθηκε στα κρυφά από τη δική του ομάδα εξωτερικών εμπειρογνωμόνων που επιλέχθηκε με επικεφαλής τον καθηγητή Mati Berkowitz ότι τα εμβόλια για τον COVID δεν είναι καθόλου ασφαλή, σε αντίθεση με αυτό που ισχυριζόταν το Υπουργείο Υγείας μέχρι τότε στον ισραηλινό λαό. Για την ακρίβεια ήταν το ακριβώς αντίθετο: αντί για ήπιες, βραχυπρόθεσμες παρενέργειες ήταν σοβαρές και μακροχρόνιες. 

Σε αυτή την ψευδής αναφορά βασίστηκαν τότε όλα τα κυρίαρχα ΜΜΕ του κόσμου και μετέφεραν την είδηση περί ασφάλειας των εμβολίων (θυμηθείτε πως ο Μόσιαλος κουνούσε το δάχτυλο δείχνοντας τα ψευδή στοιχεία του Ισραήλ, χλευάζοντας και υβρίζοντας όσους είχαν ανησυχίες για τις παρενέργειες). Τώρα που αποδυκνείονται όλα ψέματα, δεν υπάρχει καμία κάλυψη απο κανένα παγκόσμιο μέσο μαζικής ενημέρωσης – εκτός του Βρετανικού GBnews.

Κανείς δεν γνώριζε ότι η συνάντηση του Ιουνίου μεταξύ των ερευνητών και του Υπουργείου Υγείας καταγραφόταν κρυφά. Προφανώς, υπήρχε ένα έντιμο πρόσωπο στη συνάντηση και έτσι όταν το υπουργείο δεν ενήργησε με τρόπο που να προστατεύει το κοινό, διέρρευσε την ηχογράφηση στον Τύπο. Στην ηχογράφηση των 80 λεπτών, ένας από τους ερευνητές ακούγεται να λέει: «Θα πρέπει να σκεφτούμε ιατρικά και νομικά – πώς να παρουσιάσουμε τα ευρήματά μας για να αποφύγουμε τις διώξεις».

Η όλη απάτη αποκαλύφθηκε πλήρως στο κοινό την 1η Σεπτεμβρίου 2022 σε αυτό το  Tweet (10 μηνύματα)  από  την Yaffa Shir-Raz  , η οποία φαίνεται να είναι μία έντιμη δημοσιογράφος που ζει στο Ισραήλ.

«Πᾶνος»