Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Ο νομπελίστας Λουκ Μοντανιέ και η Ντολόρες Κέιχιλ για τα m-RNA σκευάσματα: "η περισσότερη ζημιά από αυτά τα m-RNA εμβόλια θα συμβεί μέσα στα χρόνια που έρχονται."

 


Ο νομπελίστας Λουκ Μοντανιέ και η Ντολόρες Κέιχιλ για τα m-RNA σκευάσματα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αν κοιτάξουμε την καμπύλη του ΠΟΥ, από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί τον Ιανουάριο, η καμπύλη που δείχνει τις νέες μολύνσεις έχει εκτιναχθεί μαζί με τους θανάτους, κυρίως στους νέους -θρομβώσεις κτλ Πώς βλέπετε το μαζικό πρόγραμμα του εμβολιασμού. Τον μαζικό εμβολιασμό σε σύγκριση με θεραπείες που κάνουν δουλειά και δεν είναι ακριβές.

ΜΟΝΤΑΝΙΕ: Είναι ένα τεράστιο λάθος. Ένα επιστημονικό λάθος και ένα ιατρικό λάθος επίσης. Είναι ένα ανεπίτρεπτο λάθος. Θα το δείξουν τα βιβλία της ιστορίας. Το βλέπεις σε κάθε χώρα, είναι το ίδιο. Η καμπύλη των εμβολιασμών ακολουθείται από την καμπύλη των θανάτων. Το παρακολουθώ στενά και κάνω πειράματα στο ινστιτούτο με ασθενείς που αρρώστησαν από κορωνοϊό μετά τον εμβολιασμό.
Είναι σιωπηλοί. Πολλοί άνθρωποι το γνωρίζουν…. οι επιδημιολόγοι το γνωρίζουν.

ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΚΕΙΧΙΛ: Ολόκληρη η ακολουθία των γεγονότων που μας έφερε ως εδώ βασίζεται σε ψέματα.
*Ότι ο κορωνοϊός είναι θανατηφόρος.
*Ότι είναι μία επείγουσα κατάσταση που χρειάζεται αποστάσεις και μάσκες.
*Και ότι η λύση είναι ένα m-RNA εμβόλιο που είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

[τα m-RNA] προκαλούν μεγάλη ζημιά και γνωρίζουμε επίσης ότι η περισσότερη ζημιά από αυτά τα m-RNA εμβόλια θα συμβεί μέσα στα χρόνια που έρχονται. Αυτό που λέω συνέχει είναι ότι όποιος είναι πάνω από 70 ετών και κάνει ένα από αυτά τα m-RNA εμβόλια το πιθανό είναι ότι δυστυχώς θα πεθάνει μέσα σε δύο με τρία χρόνια. Και θα έλεγα ότι όποιος κάνει την m-RNA ένεση, ανεξαρτήτου ηλικίας, το προσδόκιμο της ηλικίας του θα μειωθεί… θα πεθάνει … μέσα σε πέντε με δέκα χρόνια. Πιθανώς να έχει αλλεργίεςνευρογνωστικές διαταραχέςφλεγμονές και φυσικά το μείζον… στειρότητα.

AndligtKrig 


μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Ο Λουκ Μοντανιέ και η Ντολόρες Κέιχιλ για τα m-RNA σκευάσματα. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)