Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΨευδοΟλβίας συλλειτούργησε στα Καμένα Βούρλα με τον Φθιώτιδος Συμεών!

Ο Συμεών δεν κρύβει το οικουμενιστικό του πρόσωπο 

Ὁ μισθωτὸς δὲ καὶ οὐκ ὢν ποιμήν, οὗ οὐκ εἰσὶ τὰ πρόβατα ἴδια, θεωρεῖ τὸν λύκον ἐρχόμενον καὶ ἀφίησι τὰ πρόβατα καὶ φεύγει· καὶ ὁ λύκος ἁρπάζει αὐτὰ καὶ σκορπίζει τὰ πρόβατα. Ὁ δἑ μισθωτὸς φεύγει, ὅτι μισθωτός ἐστι καὶ οὐ μέλει αὐτῷ περὶ τῶν προβάτων.

Με Αρχιερατικό Συλλείτουργο συνεχίστηκαν σήμερα Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου προ της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των Αγίων της Μικρασιατικής Καταστροφής στην καρδιά της Λοκρίδος, στην όμορφη Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων,  ημέρα όπου η Εκκλησία της Ελλάδος έχει ορίσει να τιμάται η σύναξη του Αγίου Εθνοϊερομάρτυρος Χρυσοστόμου Μητροπολίτου Σμύρνης και των συν αυτώ αναιρεθέντων Αγίων Αρχιερέων, Κυδωνιών Γρηγορίου, Ικονίου Προκοπίου, Μοσχονησίων Αμβροσίου και Ζήλων Ευθυμίου και των συν αυτοίς χιλιάδων μαρτύρων στο πλαίσιο και της επετείου των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή, οι οποίες τελούν υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και υπό την πατρική ευλογία και μέριμνα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου του Β’.

    Το Αρχιερατικό Συλλείτουργο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ολβίας κ. Επιφανίου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το χωριό Κόμνηνα της Λοκρίδος, ανδρώθηκε πνευματικά στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος αλλά και διακόνησε και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων.

Περισσότερα στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος

Ο ΨευδοΟλβίας συλλειτούργησε στα Καμένα Βούρλα με τον Φθιώτιδος Συμεών! | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)