Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Εκφράζεται Σύσσωμη η Πανελλήνια Συμπαράσταση από το Ορθόδοξο πλήρωμα στους διωχθέντες αγωνιστές Μοναχούς.


Την προδοσία των προσκυνημένων επισκόπων, στην κρατική τρομοκρατία, με την  σιωπηρή  συμπόρευση με αυτούς, και μερικών μοναστηριών,  κληρικών και λαϊκών  την "πληρώνουν" με διωγμό οι αγωνιστές   μοναχοί !


Αγανάκτηση και αποστροφή στη  τυφλώτουσα στρατευμένη Νεοταξική Δικαιοσύνη

Την κρατική τρομοκρατία πλέον  την υπηρετεί η Θέμιδα για αυτό περιήλθαμε  στη σημερινή κατάντια.

 Την δίωξη την άσκησε γυναίκα Εισαγγελέας της Εισαγγελίας Βόλου.

 Με τους "αιφνιδίους θανάτους", τα εμβολιαστικά τρωκτικά και τον εποικισμό της χώρας μας η εισαγγελέας και η δικαιοσύνη πότε θα ασχοληθεί;;;

Καθίζουν στο εδώλιο μοναχούς για τα eμβόλια και ούτε καν προκαταρκτική έχει διαταχθεί για τις παρακολουθήσεις


φωτογραφία Αρχείου Ασκητές ΑΟ


 
Την στιγμή που τα eμβόλια είναι ύποπτα για χιλιάδες θανάτους
 
Με αδιανόητες κατηγορίες για διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον κορωνοϊό, παραπέμπονται να δικαστούν πέντε μοναχοί της  Ιεράς Μονής του Πηλίου!

Συγκεκριμένα το «έγκλημά» τους ήταν ότι διένειμαν σε πιστούς ημερολόγιο με τίτλο «Σκέψου πριν eμβολιαστείς» το οποίο περιείχε στις πρώτες σελίδες, δηλώσεις γιατρών του εξωτερικού για την επικινδυνότητα των eμβολίων αλλά και διατύπωναν προβληματισμό για την ασφάλεια των συγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Να σημειώσουμε ότι εκδότης του ημερολογίου ήταν Μονή του Αγίου Όρους στην οποία υπάγεται το  μοναστήρι.

Την δίωξη την άσκησε γυναίκα Εισαγγελέας της Εισαγγελίας Βόλου.
 
Περιττό να συγκρίνουμε την περίπτωση την μοναχών με την μη άσκηση δίωξης και τη μη σύλληψη μέχρι σήμερα του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Π. Κοντολέοντα αλλά και των έξι διευθυντών της ΕΥΠ, ο οποίος παραδέχτηκε την διάπραξη κακουργήματος εκ μέρους του, αφού σε προηγούμενη συνεδρίαση της Βουλής είχε πει ψέματα για την ίδια υπόθεση. Υπόθεση για την οποία δεν έχει διαταχθεί ούτε καν προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
 
Δεν είναι βέβαια πρώτη φορά που διώκονται άνθρωποι του Θεού οι οποίοι διατύπωναν τον προβληματισμό τους, για τις παρενέργειες των eμβολίων που πούλησαν στην Ελλάδα οι φαρμακευτικές εταιρείες.
 
Υπενθυμίζεται ότι από την έναρξη των eμβολιασμών και μετά, οι θάνατοι στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί κατά 27%, με τον κορωνοιο να ευθύνεται μόνο για ένα μικρό ποσοστό γι’αυτούς τους θανάτους.
 
====================================================================
===========================================

Νεκτάριος Δαπέργολας: Ἕνα ἀκόμη πνευματικό στεφάνι…

Γράφει ὁ Νεκτάριος Δαπέργολας, Διδάκτορ Ἱστορίας
 
Ἡ ποινική δίωξη τοῦ γέροντος Γρηγορίου καί τῶν μοναχῶν τῆς Ἱερᾶς Μονῆς τῆς Ἁγίας Τριάδος στήν Ἄνω Γατζέα τοῦ Πηλίου, ἐπειδή «τόλμησαν» πρό μηνῶν νά ἐκδώσουν ἡμερολόγιο γιά τό τρέχον ἔτος, ὅπου ἀναγράφονταν κάποια προφανῆ γιά τά ἐμβόλια (καί στήν ἰατρική καί στήν πνευματική διάσταση τοῦ θέματος), ἀποτελεῖ τό τελευταῖο - ἀλλά προφανῶς ὄχι καί στερνό - ὄνειδος τῆς δυστοπικῆς δικτατορίας τοῦ ψευδοκράτους, μαζί μέ τή λεγόμενη «Δικαιοσύνη» του καί τή σαπισμένη διοικοῦσα Ἐκκλησία του. 
   
Ἀπολύτως χαρακτηριστικό φυσικά καί τό δυσῶδες κρᾶμα χλεύης καί μανίας πού ἐξέμεσαν καί πάλι τά γιουσουφάκια τῶν βοθροκάναλων καί τῶν καθεστωτικῶν («ἐκκλησιαστικῶν» τε καί μή) ἱστολογίων. 
    Ἀλλά ἄν γιά τό φασιστοκαθεστώς καί τούς κάθε λογῆς βαστάζους του εἶναι αἶσχος καί ἀτίμωση, γιά τούς διωκόμενους μοναχούς εἶναι παράσημο καί πνευματικό στεφάνι. 
 
«Μακάριοί ἐστε ὅταν ὀνειδίσωσιν ὑμᾶς καὶ διώξωσι καὶ εἴπωσι πᾶν πονηρὸν ῥῆμα κάθ᾿ ὑμῶν ψευδόμενοι ἕνεκεν ἐμοῦ» (Ματθ. 5.11)
 
Τούς εὐχαριστοῦμε γιά μία ἀκόμη μαρτυρία καί ὁμολογία, πού τόση ἀνάγκη ἔχει ὁ καθημαγμένος καί προδομένος τόπος μας. Οἱ προσευχές μας εἶναι μαζί  τους...
=
==================================================

Σχετικό:

Ντροπή. Εισαγγελέας στον Βόλο στέλνει Μοναχούς στο εδώλιο για συμβουλευτικό φυλλάδιο σχετικά με τα μπόλια!

Σαν τις πάπιες στη λάσπη μετά την βροχή βγήκαν μία μία γνωστές «ενημερωτικές» ιστοσελίδες, πιστές στο νεοταξικό δόγμα του «προσαρμοστείτε αλλιώς πεθαίνετε» για να λασπολογήσουν εναντίον Μοναχών Ιεράς Μονής του Πηλίου, επειδή τόλμησαν να διαφοροποιηθούν από το καθεστωτικό αφήγημα για τα m-RNA σκευάσματα. Οι «αντιεμβολιαστές»! και «αρνητές του κορωνοϊού»!, όπως γελοιωδώς τους αποκαλούν, θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με την κατηγορία διασποράς «ψευδών ειδήσεων» σχετικά με την «πανδημία του κορωνοϊού».

Τί έκαναν οι άνθρωποι;

Μοίραζαν λέει στους πιστούς ένα ημερολόγιο τσέπης (καναδυό το ονόμασαν «μανιφέστο»!) με τίτλο «Σκέψου πριν εμβολιαστείς»! Στις πρώτες σελίδες παρέθεταν λέει τις απόψεις διαφόρων επιστημόνων, ενώ στο τέλος συμβούλευαν τους πιστούς να μην εμβολιαστούν. Δεν το έχουμε μπροστά μας, απλά μεταφέρουμε αυτά που γράφουν τα διάφορα ηλεκτρονικά μέσα.

Όπως και να ‘χει, βρέθηκε «εισαγγελέας» που υπέγραψε αυτό το πράγμα; Ναι βρέθηκε! Μία γυναίκα λέει. Να ρωτήσουμε αν στέκει καλά ή όχι; Κρατούμε πάντως και αυτήν την στιγμή για να θυμόμαστε την ξεφτιλισμένη «δικαιοσύνη» που για άλλη μια φορά πούλησε τον Ελληνικό λαό. Αυτήν την «δικαιοσύνη» που δεν κουνάει ούτε δάχτυλο την ώρα που κυκλοφορούν τα πειραματικά σκευάσματα και οι Έλληνες πέφτουν σαν τα κοτόπουλα και σακατεύονται. Όχι μόνο δεν το κάνει αυτό αλλά παρεμποδίζει την ενημέρωση έστω και μιας μικρής μερίδας για να μην γλιτώσει κανένας. Είναι ή δεν είναι αυτό ενεργή συμμετοχή σε έγκλημα κατά της κοινωνίας;

«Ψευδής είδηση» σήμερα σημαίνει ότι όποιος διαφωνεί με τον Μητσοτάκη λέει ψέματα! Είναι η απόκλιση από το καθεστωτικό αφήγημα. Γι’ αυτό γίνεται όλος ο ντόρος. Σκέψεις, πράξεις λογικές που άλλοτε ήτανε κοινός τόπος για τους περισσότερους, σήμερα αντιμετωπίζονται ως παράνομες, ακόμη και εγκληματικές, εάν καταλήγουν στην αμφισβήτηση του πολιτικά ορθού αφηγήματος. Για παράδειγμα, πριν την εμφάνιση του κατασκευασμένου ιού, θεωρούνταν φυσιολογικό για κάθε λογικό άνθρωπο να αναζητήσει ελεύθερα την γνώμη των ειδικών που εμπιστευόταν για θέματα που αφορούσαν την υγεία του. Σήμερα ο αυτόφωτος Μητσοτάκης ορίζει αυτήν την συμπεριφορά ως «αντικοινωνική», «παράνομη» και «αντιεπιστημονική»! Μόνο όσοι συγκεντρώνονται γύρω από την εμπειρογνωμοσύνη! του Μητσοτάκη και των εντολέων του είναι αποδεκτοί! Όσοι αυτονομούνται με δικές τους ιδέες θεωρούνται εχθροί.

Το μεγάλο έγκλημα ήτανε ότι ζητούσαν από τους επισκέπτες να σκεφτούν. Η σκέψη όμως απαγορεύεται. Θα καταπίνουμε αμάσητα ό,τι μας λέει η λίστα Πέτσα. Παρέθεσαν επίσης απόψεις κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίας εμβέλειας· του νομπελίστα Μοντανιέ, του Μπαγκντί κ.α., αντί της Παγώνης, του Τσιόδρα και του Καπραβέλου! Άλλο έγκλημα και αυτό, «αντιεπιστημονικό», επειδή δεν παρέθεσαν τους υπαλλήλους του Μητσοτάκη. Ανέφεραν λέει στο βιβλιαράκι έναν νομικό, ο οποίος έλεγε ότι επιχειρείται ο απόλυτος έλεγχος με αυταρχικές και απάνθρωπες μεθόδους. Έγκλημα και αυτό, λες και δεν το νοιώθουν ήδη στο πετσί τους όσοι διαθέτουν λίγο δράμι μυαλό, ότι με σχέδιο πάνε να μας μαντρώσουν.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν στο τέλος το τροποποιημένο άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα, που λέει ότι, όποιος δημοσίως διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, που είναι ικανές να προκαλέσουν σύγχυση ή φόβο στον πολίτη και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του στο δημόσιο σύστημα υγείας, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών ως πέντε ετών και χρηματική ποινή. Απορούμε λοιπόν για ποιον λόγο δεν βρίσκονται κυβέρνηση, τσοντοκάναλα, δικηγορικός σύλλογος, ιατρικός σύλλογος και παρατρεχάμενοι στην φυλακή. Που κατατρομοκρατούν τον κόσμο, τον αφήνουν ανυπεράσπιστο και αβοήθητο.

Να διαβάζουμε τα παρακάτω αίσχη και να έχουμε την Εισαγγελία Βόλου και τα ηλεκτρονικά μέσα «ενημέρωσης» να ασχολούνται με τους μόνους αθώους, τους ευσυνείδητους Μοναχούς.

«Το Ανώτατο δικαστήριο, παρακαλούσε κάποιους υπαλλήλους του Υπουργείου στην αρμόδια διεύθυνση επί ένα μήνα να στείλουν τις παρενέργειες των εμβολίων και αυτοί τις απέκρυπταν. Το ΣτΕ έκρινε ότι είναι νόμιμα και συνταγματικά τα μέτρα της υποχρεωτικότητας διότι δεν είχε στοιχεία ότι τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες. Είναι δυνατό να γίνεται επαίτης το ΣτΕ προς το Υπουργείο; Είναι δυνατόν να βγαίνει απόφαση που κρίνει ότι τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά στους υγειονομικούς, χωρίς να γνωρίζει για τις παρενέργειες;» 

Το Υπουργείο Υγείας δεν απαντούσε στο ΣτΕ σχετικά με τις παρενέργειες για να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη στο δημόσιο σύστημα υγείας ή για να μην διασπείρει ψευδείς ειδήσεις; Γιατί δεν απαντούσε;
-Και το ΣτΕ με ελλιπή στοιχεία, χωρίς να γνωρίζει για τυχόν παρενέργειες, πώς πήγε και έκρινε ότι τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά στους υγειονομικούς;

Ποιός απ’ τους δύο είναι να βάλει πρώτος χειροπέδες; Το Υπουργείο Υγείας ή το ΣτΕ; Και καθόμαστε και ασχολούμαστε με τους Μοναχούς μιας Μονής που ένοιωσαν ευθύνη απέναντι στον συνάνθρωπο, και έσπευσαν, ως όφειλαν, να συμβουλεύσουν.

Όταν το ίδιο το Υπουργείο αποκρύπτει πληροφορίες σχετικά με τα σκευάσματα που θα μπορούσαν να κοστίσουν ανθρώπινες ζωές, όταν έχει πετάξει κυριολεκτικά στον δρόμο επτάμιση χιλιάδες υγειονομικούς, όταν εκβιάζει και παραπληροφορεί, ποιός κλονίζει την εμπιστοσύνη στο δημόσιο σύστημα υγείας; Ποιός διασπείρει ψευδείς ειδήσεις; Ποιός προκαλεί σύγχυση και φόβο; Κάποιοι Μοναχοί σε ένα Μοναστήρι ή η ίδια η Κυβέρνηση;

Ντροπή και ξανά ντροπή που ακόμη ανεχόμαστε αυτήν την κατάσταση. Το άρθρο 191 του ποινικού κώδικα στον δικό τους ανάποδο κόσμο σημαίνει ότι όποιος αμφισβητεί εκείνους προκαλεί σύγχυση και φόβο και κλονίζει την εμπιστοσύνη στο δημόσιο σύστημα.

Ο Τριαδικός Θεός να φωτίζει και να ενδυναμώνει τους Μοναχούς και τον Ηγούμενό τους και η Παναγιά μας να τους προστατεύει. Να μην φοβούνται τίποτα. Θα προσευχόμαστε γι’ αυτούς. Το ψέμα δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στην αλήθεια.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ    Ντροπή. Εισαγγελέας στον Βόλο στέλνει Μοναχούς στο εδώλιο για συμβουλευτικό φυλλάδιο σχετικά με τα μπόλια! | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)