Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Η νέα συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία βρίσκεται στο τελικό στάδιο, θα παρακάμψει το Σύνταγμα των ΗΠΑ και θα εξαπολύσει ιατρική δικτατορία, προειδοποιεί ο Δρ Francis Boyle




 
Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια συνέντευξη-βόμβα και μια κρίσιμη ιστορία σχετικά με τη νέα συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία, η οποία είναι ειδικά γραμμένη για να παρακάμψει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και όλους τους εθνικούς νόμους σε κάθε έθνος, παγκοσμίως. Πώς το ξέρουμε αυτό; Επειδή ο εμπειρογνώμονας της συνθήκης Dr. Francis Boyle μελέτησε την προτεινόμενη γλώσσα της συνθήκης και τα εκθέτει όλα στη σημερινή σκληρή συνέντευξη (δείτε παρακάτω). Είναι ο συγγραφέας του νόμου του 1989 για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας των βιολογικών όπλων και ειδικός στην ανάγνωση και τη συγγραφή συνθηκών. Και σήμερα, εκδίδει την ισχυρότερη προειδοποίησή του που έχει μέχρι στιγμής δημοσιοποιηθεί.

Ο Δρ Boyle είναι ο συγγραφέας ενός πρόσφατου βιβλίου με τίτλο "Resisting Medical Tyranny" (Αντιστεκόμενος στην ιατρική τυραννία) και στη σημερινή συνέντευξη προειδοποιεί ανοιχτά ότι αυτή η νέα συνθήκη του ΠΟΥ - με την ονομασία "WHO CA+" - έχει σχεδιαστεί για να εξαπολύσει μια παγκόσμια ιατρική δικτατορία που θα παρακάμπτει τους τοπικούς σας γιατρούς, νοσοκομεία και κλινικές, αναγκάζοντάς τους να ακολουθούν τις οδηγίες του ΠΟΥ για πράγματα όπως μάσκες, καραντίνες, κοινωνική αποστασιοποίηση και οικονομικά λουκέτα.

Διαβάστε τη συνθήκη μόνοι σας σε αυτόν τον σύνδεσμο από το Keionline.org:
https://www.keionline.org/wp-content/uploads/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

Εάν ο σύνδεσμος αυτός εξαφανιστεί, έχουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας στους διακομιστές NN:
https://www.naturalnews.com/Files/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

Στην ουσία, η νέα συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία μετατρέπει ολόκληρο τον κόσμο σε ένα ιατρικό αστυνομικό κράτος τύπου Κίνας, όπου τα κυρίαρχα έθνη, τα κράτη και τα ίδια τα άτομα δεν έχουν κανένα αναγνωρισμένο δικαίωμα στην ελευθερία της υγείας.

Με άλλα λόγια, αν ο Μπάιντεν υπογράψει αυτή τη συνθήκη, αυτό που έκανε η Κίνα στους δικούς της ανθρώπους κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών του COVID θα έρθει σύντομα στην Αμερική.


Ο Τζο Μπάιντεν φέρεται να σκοπεύει να υπογράψει αυτή τη συνθήκη το συντομότερο δυνατό, μόλις ολοκληρωθεί η τελική διατύπωση. Και από εκείνη την ημέρα και μετά, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα πρέπει απλώς να εξαπολύσουν τα δικά τους μαγειρεμένα βιολογικά όπλα στους δικούς τους ανθρώπους για να θέσουν σε εφαρμογή τις διατάξεις αυτής της συνθήκης. Ο Δρ Boyle μου είπε συγκεκριμένα στη συνέντευξη ότι οι κυβερνήσεις εξαπολύουν "εγκλήματα επιπέδου Νυρεμβέργης κατά των αμάχων" και ότι αυτή η νέα συνθήκη του ΠΟΥ παρέχει στις γενοκτόνες κυβερνήσεις τα "δόντια" που χρειάζονται για να κλειδώσουν, να φυλακίσουν ή να εξοντώσουν τους ίδιους τους πληθυσμούς τους.

Ο Δρ Boyle καλεί σε παγκόσμιο συναγερμό και ζητά να κοινοποιηθεί ευρέως αυτή η συνέντευξη για να βοηθήσει να σημάνει συναγερμός.

Έχετε την άδειά μας να αναδημοσιεύσετε τη συνέντευξη παρακάτω. Παρακαλείστε να αναφέρετε τον Dr. Boyle και εμένα στο Brighteon.com.
 
Όλα αφορούν την εξουσία και τον έλεγχο, τα κέρδη της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας και την τοποθέτηση του κομμουνιστικού ΠΟΥ ως υπεύθυνου για τις τοπικές υγειονομικές απαντήσεις.

Το άρθρο του James Roguski στο substack καταδύεται στο "Εννοιολογικό Μηδενικό Σχέδιο" της συνθήκης του ΠΟΥ για την πανδημία, προειδοποιώντας για το τι βρίσκεται μέσα σε αυτό. Μοιράζεται μια επισκόπηση με τίτλο: "Δέκα πράγματα που όλοι πρέπει να γνωρίζουν για την προτεινόμενη συνθήκη για την πανδημία". Αυτή η επισκόπηση προειδοποιεί ότι η συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία δεν αναφέρει ποτέ το "φυσικό" ή τις "βιταμίνες" ή τα "βότανα", αλλά δίνει τεράστια έμφαση στα φάρμακα και τα υποχρεωτικά εμβόλια της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας.

Ακόμη χειρότερα, η συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ καλεί σε παγκόσμια λογοκρισία εναντίον όλων όσων διαφωνούν με τον ΠΟΥ, επιτρέποντας στον ΠΟΥ να υπαγορεύει ποιες φωνές ή οργανώσεις θα πρέπει να αφαιρούνται από τις τεχνολογικές πλατφόρμες. Στην ουσία, καθιστά τον ΠΟΥ το "Υπουργείο Αλήθειας".

Ακολουθεί μια εικόνα που συνοψίζει τι έχει βρεθεί στο κείμενο της συνθήκης του ΠΟΥ (μέχρι στιγμής):
 
 
Παρακάτω, μεταφρασμένο τὸ κείμενο τῆς φωτογραφίας
 
______________________
 
Δέκα πράγματα που όλοι πρέπει να γνωρίζουν για την προτεινόμενη "Συνθήκη για την Πανδημία"
 
Αναφέρεται επί του παρόντος ως "Εννοιολογικό Μηδενικό Σχέδιο" ή "WHO CA+"

1. ΑΡΠΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ: Ο ΠΟΥ θέλει τόσο πολύ να είναι επικεφαλής που το ανέφερε τρεις διαφορετικές φορές στο "WHO CA+":
 
Σελίδα 10 - "Αναγνωρίζοντας τον κεντρικό ρόλο του ΠΟΥ στην πρόληψη, ετοιμότητα, ανταπόκριση και ανάκαμψη των συστημάτων υγείας σε περίπτωση πανδημίας, ως κατευθυντήριας και συντονιστικής αρχής στο διεθνές έργο στον τομέα της υγείας, καθώς και στη σύγκληση και παραγωγή επιστημονικών στοιχείων και, γενικότερα, στην προώθηση της πολυμερούς συνεργασίας στη διακυβέρνηση της παγκόσμιας υγείας;"
 
Σελίδα 13 - "Κεντρικός ρόλος του ΠΟΥ - Ως η διευθύνουσα και συντονίζουσα αρχή στην παγκόσμια υγεία και ως ηγέτης της πολυμερούς συνεργασίας στην παγκόσμια διακυβέρνηση της υγείας, ο ΠΟΥ έχει θεμελιώδη σημασία για την ενίσχυση της πρόληψης, της ετοιμότητας, της ανταπόκρισης και της αποκατάστασης των συστημάτων υγείας σε περίπτωση πανδημίας."
 
Σελίδα 22 - "Ενίσχυση του κεντρικού ρόλου του ΠΟΥ ως κατευθυντήριας και συντονιστικής αρχής στο διεθνές έργο στον τομέα της υγείας, με γνώμονα την ανάγκη συντονισμού με οντότητες του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών και άλλους διακυβερνητικούς οργανισμούς-"
 
2. ΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Το "WHO CA+" χρησιμοποίησε επανειλημμένα τις ακόλουθες λέξεις, παρόλο που καμία από αυτές δεν ορίζεται νομικά. Άρθρο 1 (σελίδα 11)
Πανδημία - 112 φορές      Ανταπόκριση - 106 φορές
Ανάκτηση - 52 φορές       Δημόσια υγεία - 44 φορές
Ετοιμότητα - 74 φορές     Ισότητα - 32 φορές
Πρόληψη - 68 φορές       Προϊόντα αντιμετώπισης πανδημίας - 27 φορές
3. ΑΓΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ: Το "WHO CA+" δεν αναφέρει ούτε μία φορά κανέναν από τους ακόλουθους όρους: Γιατρός, έγκαιρη θεραπεία, φυσικά, βιταμίνες, βότανα, κέρδος από τη λειτουργία, βασικά φάρμακα.
 
4. Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ: Στο άρθρο 7 (σελίδες 15-16) το "WHO CA+" υποστηρίζει την επιτάχυνση της διαδικασίας με την οποία θα εγκρίνονται τα φάρμακα και τα εμβόλια έκτακτης ανάγκης.
 
5. ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΏΣΕΙΣ: Στο άρθρο 12 (σελίδα 21) η "WHO CA+" υποστηρίζει την τακτική διεξαγωγή προσομοιώσεων και ασκήσεων "tabletop".
 
6. ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ: Επίσης στο άρθρο 12, η "WHO CA+" υποστηρίζει έναν "παγκόσμιο μηχανισμό αξιολόγησης από ομοτίμους" για την αξιολόγηση της ετοιμότητας κάθε κράτους, και στο άρθρο 20 (σελίδα 27) υποστηρίζει επίσης ότι κατά την πρώτη του συνεδρίαση, το "διοικητικό όργανο" της "WHO CA+" θα εγκρίνει διαδικασίες και μηχανισμούς για την προώθηση της συμμόρφωσης.
 
7. ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Το άρθρο 16 (σελίδα 24) θα δημιουργήσει ουσιαστικά το "Υπουργείο Αλήθειας", το οποίο, εκτός από την "αντιμετώπιση της παραπλανητικής παραπληροφόρησης ή παραπληροφόρησης", θα ενισχύσει επίσης "την έρευνα σχετικά με τα συμπεριφορικά εμπόδια και τους παράγοντες που οδηγούν στην τήρηση των μέτρων δημόσιας υγείας, την εμπιστοσύνη και την πρόσληψη εμβολίων, τη χρήση θεραπευτικών ουσιών και την εμπιστοσύνη στην επιστήμη και τους κυβερνητικούς θεσμούς".
 
8. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ: Το άρθρο 17 (σελίδα 25) περιγράφει, στο πλαίσιο "ενός εθνικού σχεδίου δράσης για τη μία υγεία" το οποίο, στον τομέα του ανθρώπου και των ζώων: "βελτιστοποιεί την κατανάλωση, αυξάνει τις επενδύσεις και προωθεί τη δίκαιη και οικονομικά προσιτή πρόσβαση σε νέα φάρμακα, διαγνωστικά εργαλεία, εμβόλια και άλλες παρεμβάσεις".
 
9. ΑΡΠΑΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ: Το άρθρο 18 (σελίδες 25-26) καθιστά σαφές ότι αν τεθεί σε ισχύ το "ΠΟΥ CA+", τότε ένα τεράστιο ποσό χρημάτων πρόκειται να μεταφερθεί σε επιχειρήσεις που παρέχουν "προϊόντα αντιμετώπισης πανδημίας".
 
10. ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ: Το άρθρο 19 (σελίδες 26-27) θα θεσπίσει μια νέα γραφειοκρατία για το "WHO CA+" που ουσιαστικά θα αντιγράφει την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας με ένα "Διοικητικό Όργανο" που θα διοικείται από δύο Προέδρους και τέσσερις Αντιπροέδρους και μια Διάσκεψη των Μερών που μοιάζει πολύ με εκείνη που προωθεί την "κλιματική αλλαγή".
 ___________________________
 
Ο Δρ Boyle είναι ο συγγραφέας του βιβλίου, Resisting Medical Tyranny - Why the Covid-19 Mandates are Criminal (Αντιστεκόμενος στην ιατρική τυραννία - Γιατί οι εντολές του Covid-19 είναι εγκληματικές). Σε αυτή τη συνέντευξη, απευθύνει μια αυστηρή προειδοποίηση για το τι έρχεται για την ανθρωπότητα αν δεν σταματήσουμε αυτή την παγκοσμιοποιημένη ιατρική γενοκτονία και τυραννία. 
 

- Ο Δρ Francis Boyle προειδοποιεί για τα εργαστήρια βιολογικών όπλων του Υπουργείου Άμυνας που δημιουργούν περισσότερους παθογόνους μικροοργανισμούς
- Νέες πληροφορίες που επεκτείνουν τα συμπεράσματα του πρόσφατου βιβλίου του, "Resisting Medical Tyranny"
- Προειδοποίηση για "εγκλήματα επιπέδου Νυρεμβέργης κατά των πολιτών"
- Γιατί το Υπουργείο Άμυνας συνεχίζει να διαχειρίζεται παράνομα προγράμματα βιολογικών όπλων στην Ουκρανία
- Πώς οι κυβερνήσεις του κόσμου εξαπολύουν βιολογικά όπλα στον ίδιο τους τον άμαχο πληθυσμό
- Η επιθυμία του ΠΟΥ να γίνει ο παγκόσμιος δικτάτορας, που θα κυβερνά όλη την ανθρωπότητα
- Πώς η συνθήκη γράφτηκε ειδικά για να ακυρώσει την εθνική κυριαρχία
- Πώς μπορούν να δημιουργηθούν "καταστάσεις έκτακτης ανάγκης" υγείας για να υποδουλωθεί η ανθρωπότητα
- Η αλήθεια για την ευλογιά της μαϊμούς, η οποία ήταν ένα βιολογικό όπλο που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο
- Γιατί ο Δρ Μπόιλ απαγορεύτηκε από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και λογοκρίθηκε για δύο δεκαετίες
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ