Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ξέπλυμα Πλεύρη στο Βατοπαίδι. βίντεο


 

ΟΡΓΗ προκαλεί η μονή Βατοπαιδίου, η οποία γύρισε μια ελεεινή «ταινία μικρού μήκους»! με θέμα την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Αθανασίου Πλεύρη στις 17 του Νοέμβρη. Την ώρα που ο κόσμος πεθαίνει από τις ξαφνικίτιδες και αναζητεί απαντήσεις, την ώρα που επτάμισι χιλιάδες υγειονομικοί και πάνω από 15 χιλιάδες ιδιώτες πετάχτηκαν στους δρόμους και ζητούν δικαίωση, η pemptousia productions ανέλαβε να επιδιορθώσει την εικόνα του.

Ο ηγούμενος της μονής αντί να τον επιπλήξει και να του απαγορεύσει την είσοδο τον καλοδέχτηκε και έβαλε τους μοναχούς να του ψάλλουν πολυχρόνια! Πολυχρόνια επειδή βασανίζει και στέλνει στον θάνατο τον Ελληνικό λαό!

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό το κατάπτυστο, εμετικό πράγμα που βλέπουμε. Όλοι όσοι το έχουν δει είναι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ. Είναι θεομπαιξία, είναι ιεορσυλία. Είναι μεγίστη κοροϊδία και ασέβεια απέναντι στον Ελληνικό λαό. Είναι αλητεία.

Το σενάριο της ταινίας έχει ως εξής. Πριν 7 χρόνια ο Αθανάσιος Πλεύρης αποσωληνώθηκε λέει με θαύμα της Παναγίας. Είδε ένα όνειρο που τον οδήγησε στο Βατοπαίδι! Ήτανε τόσο ζωντανό αυτό το θαύμα που για να ευχαριστήσει την Παναγία έτρεξε επί κορωνοϊού τα πρωτόκολλα του θανάτου, διασωλήνωσε χιλιάδες συμπολίτες μας και πέταξε στον δρόμο άλλους τόσους. Αυτές είναι οι αλλοιώσεις που προκαλούνε τα θαύματα μέσα στις καρδιές των ανθρώπων. Και ο ηγούμενος για να τον ενισχύσει σε αυτό το δύσκολο έργο του, του έδωσε μία εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας!

Και σου λέει μετά γιατί η Παναγία θα σηκωθεί και θα φύγει μια μέρα από το Περιβόλι της.

Ο πολυάσχολος ηγούμενος της μονής, που έχει εμπορευματοποιήσει τα πάντα και τώρα μοιράζει και συγχωροχάρτια, έχει ξεφύγει σε σημείο επικινδυνότητας. Όποιος προσκυνάει τα «εμπορεύματα» που βγάζει από την μονή και τρέχει από πίσω του, είναι συνυπεύθυνος για αυτήν την ασέβεια που βάλτωσε το Βατοπαίδι.

Δώστε βάση στα αργά πλάνα της βαλτοπαιδο-productions την ώρα που ο Πλεύρης πάει να ασπασθεί το Ιερό Ευαγγέλιο ή όταν πάει να φιλήσει τα χέρια του ηγούμενου.
ΣΚΕΤΟΣ ΕΜΕΤΟΣ.

 


βίντεο από orthodoxianewsagency.gr

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Ξέπλυμα Πλεύρη στο Βατοπαίδι. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)