Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Η δικτατορία της διαφθοράς - βίντεο


Του Παντελή Οικονόμου, Γενικός Ιατρός

Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί γεγονότα που αποκαλύπτουν την διαφθορά, το ψεύδος, την ανευθυνότητα και την αναλγησία πολλών ανθρώπων σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, στο πολιτικό, επιστημονικό και δημοσιογραφικό επίπεδο. Το πρόσφατο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ανέδειξε τις ευθύνες που ξεκινούν από τον σταθμάρχη που βρέθηκε σε μία νευραλγική θέση με ρουσφέτι χωρίς να έχει τα κατάλληλα προσόντα και που υπερέβαινε την προβλεπόμενη ηλικία, τον επιθεωρητή του που τον τοποθέτησε (1) και φτάνει μέχρι την πολιτική ηγεσία και τον πρωθυπουργό για τις απαρχαιωμένες συνθήκες των Ελληνικών σιδηροδρόμων, με την πολιτική ηγεσία να διαβεβαιώνει στη Βουλή στις 20 Φεβρουαρίου, σχεδόν μία εβδομάδα πριν το δυστύχημα, ότι “διασφαλίζουμε την ασφάλεια”!!! (2). 

Η ιστορία του covid και των γνωστών επικίνδυνων ενέσεων, για τα οποία είμαι πιο ειδικός λόγω ιδιότητας, ήταν επίσης γεμάτη με διαφθορά, ψεύδος, ανευθυνότητα και αναλγησία από όσους είχαν τα νευραλγικά πόστα. Ήδη στις ΗΠΑ παραδέχονται ότι η πιο πιθανή προέλευση του ιού είναι από εργαστήριο (3). Ταυτόχρονα γίνεται και επίσημη πολιτική έρευνα για την προέλευση του ιού και όλα δείχνουν ότι προήλθε από το WIV, το ιολογικό εργαστήριο της Wuhan, το οποίο χρηματοδοτούνταν επί χρόνια από τις ΗΠΑ και το National Institute of Health (NIH) για έρευνες Gain of Function (4) με επικίνδυνα πειράματα ενδυνάμωσης παθογόνων μικροβίων και ιών. Αυτό το εργαστήριο διεξήγαγε πειράματα που σχεδιάστηκαν από τον ερευνητή του Πανεπιστημίου του North Carolina Dr. Ralph Barics (5) επί πολλά χρόνια και για την δημιουργία ενός κορωνοϊού που θα μπορούσε να εισβάλει στα ανθρώπινα αναπνευστικά κύτταρα μέσω του υποδοχέα ACE2 και το κατάφερε το 2017 (6). Επίσης, ανέπτυσσε αντίμετρα, συμπεριλαμβανομένων των μονοκλωνικών αντισωμάτων και εμβολίων. (7) 

Να θυμίσω ότι όταν στην αρχή του covid είχαν βγει πληροφορίες ότι ο ιός είναι εργαστηριακός, οι συστημικοί κρατικοδίαιτοι επιστήμονες και αξιωματούχοι, έσκιζαν τα ιμάτιά τους ότι ο ιός είναι φυσικός και oτι ξεκίνησε από τη αγορά της Γιουχάν. Ο εκπρόσωπος της Αμερικάνικης Κυβέρνησης για τον covid και τότε πρόεδρος του National Institute of Allergy and Infectious Diseases‘s (NIAID) υπό το ΝΙΗ, Anthony Fauci, ήδη από τις αρχές του 2020, αποφάνθηκε για την προέλευση του ιού και κάποιοι σημαντικοί επιστήμονες που εξέφρασαν αντιρρήσεις, μετά από μία τηλεδιάσκεψη υπό τον Fauci, έκαναν τελείως διαφορετικές δηλώσεις, στηρίζοντας τις αργότερα και με μελέτες ( 8 ) Ήδη προτείνονται ποινικές διώξεις εναντίον του Fauci για τον βρώμικο ρόλο που έπαιξε. Να θυμίσω ότι και ο δικός μας κυβερνητικός Σωτήρης Τσιόδρας με την ομάδα του, πρόλαβε και έκανε και εκείνος την μελέτη του, την ίδια ακριβώς εποχή, με την οποία υποστήριζε την φυσική προέλευση του ιού (9). Τυχαίο;  

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Telegraph τα “Lockdown Files.” Μηνύματα WhatApp που διέρρευσαν και τα οποία ανταλλάχθηκαν μεταξύ Βρετανών αξιωματούχων και του Υπουργού Υγείας Matt Hancock. Ο Matt Hancock ήθελε να “αναπτύξει” μια νέα παραλλαγή Covid για να σοκάρει και να φοβίσει το κοινό (“frighten the pants off everyone”) και να εξασφαλίσει ότι θα συμμορφωθεί με το Lockdown (10).

Θεωρούσε τον φόβο και την ενοχή σημαντικούς παράγοντες για την επίτευξη του σκοπού (11). Σε άλλο του μήνυμα ρωτάει: «Πότε αναπτύσσουμε τη νέα παραλλαγή”; (12). Ο φόβος ήταν και είναι το συναίσθημα που το διεφθαρμένο ιατρικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο επένδυσε για να προωθήσει τα σατανικά σχέδια των περιοριστικών μέτρων και των επικίνδυνων εμβολίων (13). 

Έπρεπε να περάσουν 2 χρόνια για να βγει ο Γερμανός υπουργός Υγείας Karl Lauterbach δημόσια στην ZDF και να παραδεχτεί  ότι οι εμβολιασμοί κατά Covid-19 προκάλεσαν πάρα πολλές βαριές αναπηρίες. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που δήλωνε δημόσια το καλοκαίρι του 2021 ότι τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες. Η απάντηση στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τις δηλώσεις εκείνες ήταν : “Αυτή ήταν μια υπερβολή που έκανα κάποτε σε ένα αποτυχημένο tweet”. Και συνέχισε: “αποκτούμε σιγά σιγά μία καθαρότερη αντίληψη για την κατάσταση” (που σημαίνει ότι ξεκινάμε να αναγνωρίζουμε ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τα εμβόλια από ότι έχουμε δημόσια παραδεχτεί) (14).


 
 

Όμως πολλοί συμπατριώτες του, στηρίχτηκαν στις δηλώσεις του και είτε έχουν πεθάνει, είτε έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες στην υγεία τους.  

Η διαφθορά και το ψεύδος σε ανώτατα επίπεδα φαίνεται και από την αποκάλυψη της Die Welt ότι ο υπουργός Υγείας  πλαστογράφησε το βιογραφικό του στην υποβολή αίτησης για καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Tübingen το 1995 (15). Ισχυριζόταν ότι ήταν επικεφαλής ενός ερευνητικού προγράμματος για τη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού σε ένα ογκολογικό τμήμα στο Άαχεν, και μάλιστα ότι είχε λάβει εκατομμύρια μάρκα από την Γερμανική κυβέρνηση και μέρος των οποίων θα πήγαινε στο Πανεπιστήμιο στο οποίο έκανε αίτηση (και το οποίο περνούσε οικονομική κρίση). Φυσικά ούτε μελέτη υπήρχε, ούτε τα χρήματα από την κυβέρνηση (16). Επαγγελματίας ψεύτης, καλός υπηρέτης του παγκόσμιου διεφθαρμένου συστήματος και ιδιαίτερα στην περίοδο του covid, όπου έπαιξε καλά τον ρόλο του και τώρα προσπαθεί να διασωθεί με δικαιολογίες και επανορθώσεις.

Υπερβάλλουσα θνησιμότητα

Εν τω μεταξύ τα επίσημα στοιχεία της υπερβάλλουσας θνησιμότητας για τον Δεκέμβριο 2022 είναι απογοητευτικά, χωρίς να δικαιολογείται επίσημα αυτή η τάση : Ισλανδία 43%, Γερμανία 37%, Αυστρία 27%, Σλοβενία 26%, Ιρλανδία 25%, (17). Άλλες 9 χώρες ξεπερνούν το 20%, και άλλες 9 το 10% μεταξύ των οποίων η Ελλάδα με 17,4%.   Το διάγραμμα της Γερμανίας με την αυξημένη θνησιμότητα που ξεκινά στις αρχές του προγράμματος εμβολιασμού είναι χαρακτηριστικό.

Να τελειώσω με κάτι ενδιαφέρον: μία σημαντική αύξηση, 8,4% στα τροχαία ατυχήματα τον Δεκέμβριο του 2022 και αυτά είναι και πιο σοβαρά, με αύξηση 69,4% στους βαριά τραυματίες και 8,5% στους θανάτους (18). Είναι πολλές οι περιπτώσεις που το όχημα εκτρέπεται χωρίς λόγο από την πορεία του. Τα αυξημένα τροχαία μπορεί να σχετίζονται με ξαφνικές λιποθυμίες και πιθανούς θανάτους στο τιμόνι, λόγω των ενέσεων. To φαινόμενο παρατηρήθηκε και στις ΗΠΑ το 2021, έτος εμβολιασμών covid,  με αύξηση των τροχαίων κατά 20% (19). Kαι το 2022 όμως παρατηρείται παραπλήσια τάση (20).  

Έφτασαν στο σημείο με κατασκευασμένη μελέτη από τον Καναδά (21), να προωθήσουν την άποψη ότι οι ανεμβολίαστοι διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο τροχαίων, για να κρύψουν την αλήθεια για την πραγματική αιτία και να φοβίσουν και να κατηγορήσουν τους μη εμβολιασμένους. Πραγματικό ανέκδοτο.  

ΥΓ1. Η πολιτική μας ηγεσία αποφάσισε να καταργήσει τα υπόλοιπα υποχρεωτικά μέτρα προφύλαξης για τον covid [υποχρεωτικά εβδομαδιαία rapid test για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα,  οι όποιοι χαλαροί κανόνες υπάρχουν ακόμη στα εστιατόρια και μπαρ (απολυμάνσεις και απολυμαντικά στα τραπέζια κλπ) και η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ)]. Καιρός ήταν. Διαπίστωσε ότι σχεδόν οι μισοί πολίτες τους αγνοούν, δεν φοβούνται πλέον και δεν φοράνε μάσκα στα ΜΜΜ, παρά την προειδοποίηση για πρόστιμα. Η εξαίρεση: στις δημόσιες και ιδιωτικές υγειονομικές δομές και Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. (22) Φαίνεται ότι οι ευπαθείς ομάδες και ο ιός, συχνάζουν μόνο στα νοσοκομεία και όσοι κυκλοφορούν έξω είναι απόλυτα υγιείς.  

ΥΓ2. Έχω διαπιστώσει ότι πολλά από τα προηγούμενα κείμενά μου στο Facebook λείπουν από το ιστορικό. Φαίνεται ότι στα πλαίσια της “παραπληροφόρησης” που κάνω για τον covid και τις ενέσεις, ενοχλώ κάποιους που ελέγχουν το περιεχόμενο. Σε δικό μου post που ανέβασα στο “COVID-19 Ανοιχτή και Διαφανής Επιστήμη” στο Facebook, σβήστηκαν σε μία στιγμή όλα τα σχόλια. Επίσης για κάποια κείμενα όπως το προηγούμενο, έχω την αίσθηση ότι ο αλγόριθμος του Facebook δεν εμφανίζει τα κείμενά μου. Θα συνεχίσω να γράφω την αλήθεια, όσο και να ενοχλεί κάποιους. Η πληροφορία είναι ενέργεια και δεν μπορεί να σταματηθεί πλέον η διάδοσή της. Το παγκόσμιο διεφθαρμένο σύστημα που αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο, έχει αντιληφθεί το τέλος του και κάνει την τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να επιβιώσει με όχημα τον φόβο, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα για αυτό (προσπάθεια παγκοσμίου πολέμου, οικονομικής καταστροφής και ψηφιακού νομίσματος, κλιματικής κρίσης, νέας πανδημίας, “εξωγήινης” εισβολής). 

1. https://www.news247.gr/koinonia/tempi-ston-efeti-anakriti-oi-dyo-stathmarches-kai-o-epitheoritis-anamenontai-nees-dioxeis.9975103.html 

2. https://www.eviazoom.gr/2023/03/molis-prin-mia-evdomada-o-paraititheis.html 

3. https://www.telegraph.co.uk/world-news/2023/02/26/covid-19-lab-leak-us-energy-department-concludes/ 

4. https://www.cbsnews.com/news/us-government-agencies-may-have-been-double-billed-projects-wuhan-china-records-indicate-probe/?intcid=CNM-00-10abd1h

5. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26976607/ 

6. https://journals.plos.org/plospathogens/article?id=10.1371/journal.ppat.1006698 

7. https://petermcculloughmd.substack.com/p/academic-fraud-on-origins-of-sars 

8. https://petermcculloughmd.substack.com/p/academic-fraud-on-origins-of-sars 

9. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32004758/ 

10. https://archive.ph/6yGBb 

11. https://archive.ph/AqO2d 

12. https://archive.ph/iNb0W#selection-1427.0-1447.198 

13. https://petermcculloughmd.substack.com/p/when-do-we-deploy-the-new-variant 

14. https://www.youtube.com/watch?v=653x0SpYd48&t=234s 

15. https://primenews.press/paradochi-sok-apo-ton-germano-ypourgo-ygeias-gnorizoume-oti-oi-emvoliasmoi-kata-covid-19-prokalesan-chiliades-varies-anapiries 

16. https://menafn.com/1105766013/German-Health-Minister-Karl-Lauterbach-caught-in-alleged-lie-about-breast-cancer-research-project 

17. https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/demo_mexrt/default/bar?lang=en 

18. https://www.news247.gr/koinonia/elstat-ayxisi-8-4-simeiose-ton-perasmeno-dekemvrio-o-arithmos-ton-trochaion-atychimaton.9962935.html 

19. https://www.mercurynews.com/2022/01/10/traffic-accidents-during-the-pandemic/ 

20. https://axlewise.com/automobile-accident-stats/ 

21. https://www.amjmed.com/article/S0002-9343(22)00822-1/fulltext#%20 

22. https://www.news247.gr/ygeia/pleyris-telos-se-ola-ta-metra-gia-tin-covid-oi-exaireseis.9972746.html