Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ο ΟΗΕ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.





    "Ο ΟΗΕ λέει ότι η Χριστιανική Εκκλησία είναι ο εχθρός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο ΟΗΕ λέει ότι θα γίνει παγκόσμια θρησκεία για να επιβάλει ανθρωπιστικούς νόμους, όχι πνευματικούς, έτσι ώστε ο κόσμος να μην υπόκειται στο χριστιανικό δόγμα, ώστε να μην μπορούν να επιβάλλουν την πνευματική τους του νόμου.

 Ο ΟΗΕ δηλώνει ότι οι αρχές και οι διακηρύξεις του χρησιμεύουν ως παγκόσμια θρησκεία για να πάρει τον έλεγχο της ανθρωπότητας.   

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ ή τη μελλοντική Παγκόσμια Θρησκεία, οι Χριστιανοί θέλουν να κατηχήσουν τις LGBT ομάδες να αφαιρέσουν τα δικαιώματά τους και να μετατραπούν σε αυτές για να παραιτηθούν από τα δικαιώματά τους. Λένε ότι είναι διάκριση κατά της ιδεολογίας τους, ότι οι Χριστιανοί δεν επιτρέπουν την άμβλωση ή το διαζύγιο, επειδή οι νόμοι τους το απαγορεύουν και δεν αποδέχονται την Πολυγαμία, μεταξύ άλλων κακών και αυτό παραβιάζει τα δικαιώματά τους, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.


Ο ΟΗΕ λέει ότι θα είναι η αληθινή θρησκεία που θα επιτρέπει στους πολίτες του κόσμου να είναι ευτυχισμένοι με τον τρόπο που θέλουν να ζήσουν τη ζωή κάτω από μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, κάτω από την ανθρωπιστική θρησκεία.

       Η νέα Ονουιστική θρησκεία διακηρύσσει: Ότι πρέπει να κλείσουμε το δρόμο στους Χριστιανούς και να διαλύσουμε τα πρόβατά τους, ώστε να πάψουν να είναι ομάδες εξουσίας και σύγκλησης. Οι Χριστιανοί αποτελούν εμπόδιο και αντίθεση στο εξαιρετικό έργο του ΟΗΕ για την Ιδεολογία του Φύλου και είναι καιρός να αφαιρέσουμε τα δικαιώματά τους, να σχηματίσουμε μια θρησκεία με ανθρωπιστικά, συνταγματικά και ηθικά δικαιώματα, όχι πνευματικά. Η ανάπτυξη του Χριστιανισμού στον κόσμο είναι μια απειλή, πρέπει να εξουδετερώσουμε τις θρησκευτικές ομάδες για την εκστρατεία τους ενάντια στο έργο της Ιδεολογίας του Φύλου για στείρωση των παιδιών για τη μείωση του πληθυσμού που επιδιώκουμε.

        Οι Χριστιανοί υπερασπίζονται τις παραδοσιακές αρχές που βασίζονται στη Βίβλο, που δεν ταιριάζει σε αυτήν την εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κυβέρνησης του ΟΗΕ για μια νέα ανθρωπότητα. Οι αξίες τους (των Χριστιανών) έχουν τις ρίζες τους σε θρησκευτικές ερμηνείες ανδρών και γυναικών με τρόπο που κάνει διακρίσεις, γιατί δεν υπάρχει κανένας να τους απομακρύνει από τις έννοιές τους και δεν αποδέχονται την ένωση γάμου ομοφύλων, και αυτό υπονομεύει τα δικαιώματά τους. Ο ΟΗΕ λέει ότι οι Χριστιανικές Εκκλησίες πρέπει να ενωθούν μαζί τους για να υπερασπιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, η άμβλωση, η LGTB κοινότητα και άλλοι δηλώνουν ότι δεν το κάνουν, θεωρείται έγκλημα μίσους και παραβίαση των δικαιωμάτων του φύλου.


Ο ΟΗΕ δηλώνει ότι το μεγάλο κακό βρίσκεται στη Λατινική Αμερική, γιατί δεν υποχωρούν σε αυτά που λέει η Βίβλος και αυτές οι ερμηνείες δεν είναι για αυτήν την παγκοσμιοποιητική εποχή. Κάναμε επίμονη δουλειά ώστε οι χριστιανικές ομάδες να μην συγκεντρώνουν πολλούς ανθρώπους, αποφασίσαμε να τους κλείσουμε τον δρόμο, να τους τροποποιήσουμε, να δούμε την αντίδρασή τους στις συμφωνίες και να διχάσουν τη δική τους πίστη, να εργαστούν για το πιο ευάλωτο μέρος.

Αυτό είναι το δόγμα του φιδιού, διαίρει για να βασιλεύει, αυτό καθιστά σαφές τον μεγάλο αριθμό νέων θρησκευτικών ομάδων με τη φιλοσοφία μας να υποστηρίζουμε τις αποφάσεις μας. Έχουμε τους κύριους ηγέτες των θρησκειών του κόσμου, να υπακούουν στα διατάγματά μας και να τα μεταβιβάζουν στους υφισταμένους τους. Λένε: Πρέπει να σβήσουμε τη θρησκευτική συνείδηση​στον Χριστιανισμό, με μια νέα ιδεολογία να εργαστούμε με πλήρη ελευθερία με ανθρώπινα και όχι πνευματικά δικαιώματα για μια νέα ουμανιστική θρησκεία όπως προτείνει ο ηγέτης Φραγκίσκο.

        Θα συντάξουμε νόμο για να μην μπορούν να επικαλούνται τη θρησκευτική ελευθερία, να μιλάνε ενάντια στην Ιδεολογία του Φύλου.

        Ο ΟΗΕ επαναλαμβάνει: οι χριστιανικές εκκλησίες και οι θρησκείες του κόσμου δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αποδεχθούν τη θέση μας, γιατί αυτό θα είναι το σύστημα που θα εφαρμοστεί στο σχέδιο ID 2020, για να καταστρέψει τους εχθρούς μας και θα δεσμευτούν σύμφωνα με το νόμο . Με αυτό το έργο θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε την άμβλωση και να εξουδετερώσουμε την παγκόσμια ανάπτυξη της ανθρωπότητας μέσω του ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣΒΙΑΝΙΣΜΟΥ, και θα εμβολιάσουμε παιδιά και εφήβους ώστε να γεννηθούν μόνο το 10% των παιδιών, για δίκαιη μείωση.

Θα δηλώσουμε ότι η Χριστιανική Εκκλησία είναι μια σκληρή πρόκληση που θα ξεπεράσουμε, γιατί την έχουμε ήδη χτυπήσει σκληρά με την άγνοιά της, αφαιρέσαμε τα δικαιώματά της και μειώσαμε την πίστη της κατά 60% και η πρόκληση είναι να μειώσουμε τα μέλη της και να αποδεκατίσουμε τις πεποιθήσεις της . Θα αφαιρέσουμε τα θρησκευτικά τους δικαιώματα και θα υποταχθούν στους νέους νόμους ή θα πάψουν να υπάρχουν, δεν θα συμφωνήσουμε μαζί τους, τους υποβάλλουμε μόνο στο νέο σύστημα. Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε 1.000 εκατομμύρια λεσβίες και 1.500 εκατομμύρια ομοφυλόφιλους, να αποτρέψουμε τη γέννηση 5.000 εκατομμυρίων παιδιών και να οδηγήσουμε στο θάνατο 500 εκατομμυρίων ανθρώπων μέσω: ΙΩΝ, ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ, ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ και άλλων χειρισμών που δεν θα δηλώσουμε προς το παρόν.

         Αυτή είναι μια παγκόσμια πρόκληση που θα επιτύχουμε με την υποστήριξη της μητέρας μας Εκκλησίας, η οποία παίζει διαφορετικούς ρόλους υπέρ μας και τώρα ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον μεγάλο μας ηγέτη, να παγκοσμιοποιήσουμε τον κόσμο και να ελέγξουμε όλα τα πράγματα στο σύστημά μας. Για τους Ουνιστές το μόνο σύμφωνο με τη Χριστιανική Εκκλησία είναι να αποδεχτούν τις συμφωνίες για τα δικαιώματα και να ενωθούν μαζί μας για να αποκηρύξουμε τις χριστιανικές τους πεποιθήσεις και τη θεολογία ενάντια στο εγχείρημά μας, διαφορετικά δεν θα το αφήσουμε να περάσει.

        Θα εφαρμόσουμε όλο το βάρος του ανθρωπιστικού νόμου ενάντια στις θρησκευτικές αρχές που θα εκμηδενιστούν και θα απορριφθούν, γιατί έχει έρθει η ώρα να ελέγξουμε την ανθρωπότητα και την ανθρωπιστική θρησκεία μας, θα φέρει τη θρησκευτική λύση μέσω του ΟΗΕ. "

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ! Αυτή είναι μια ειδοποίηση για όλη την Εκκλησία, πού είναι οι στρατιώτες του Χριστού γιατί έφτασε η ώρα 😭😭😭, παρακαλούμε προωθήστε την στις χριστιανικές επαφές σας.