Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Η Ουκρανία εκτρέφει παιδιά σε εργοστάσια για την ελίτ των παιδόφιλων, η Ρωσία σώζει τα παιδιά - Media Blackout



Ρώσοι στρατιώτες ισχυρίζονται ότι έκαναν μια φρικτή ανακάλυψη στο εσωτερικό της Ουκρανίας, όπου, όπως λένε, παιδιά ηλικίας 2 έως 7 ετών μεγαλώνουν σε συνθήκες εργοστασίου, πριν τα ελκυστικά από αυτά πωληθούν ως σκλάβοι του σεξ σε ελίτ παιδόφιλων και όσα δεν βρίσκουν αγοραστές "τεμαχίζονται σαν πεταμένα σκουπίδια", καθώς τα όργανά τους συλλέγονται και πωλούνται για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμοσχεύσεων.
 
Σε βίντεο από το μέτωπο του ρωσο-ουκρανικού πολέμου, ένας εμφανώς συγκινημένος Ρώσος αξιωματικός περιγράφει τα παιδιά που αντιμετωπίζονται σαν να είναι "ζώα, γουρουνάκια ή κουνέλια" από τους Ουκρανούς αιχμαλώτους τους γύρω από την πόλη Izium, όπου αναφέρθηκε η ανακάλυψη ενός εργοστασίου εμπορικής κλίμακας για τη συλλογή οργάνων παιδιών.
 
"Είχαν πάρει όργανα [από τα παιδιά]", εξήγησε ο Ρώσος αξιωματικός.

"Δεν μπορούσα να το πιστέψω", είπε. "Μέχρι να τα δει κανείς όλα αυτά με τα ίδια του τα μάτια, δεν μπορεί να τα κατανοήσει. Αλλά όταν το δεις, δεν θα το συγχωρέσεις".


 
 
Στο παρελθόν υπήρξαν πιο ανησυχητικοί ισχυρισμοί για τα ουκρανικά παιδιά που εκτρέφονται σε εργοστάσια από τη Ρωσία. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, το καθεστώς του Κιέβου κερδίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως από την ανατροφή παιδιών σε εξευτελιστικές συνθήκες εργοστασιακών εκμεταλλεύσεων και την πώλησή τους στον πλειοδότη στη διεθνή αγορά - χωρίς ερωτήσεις. Εννοείται ότι οι περισσότεροι από τους αγοραστές είναι πλούσιοι παιδόφιλοι με διασυνδέσεις στην ελίτ. Καθώς αυτά τα παιδιά δεν έχουν ταυτότητες ή επίσημα έγγραφα, αποτελούν το όνειρο των παιδόφιλων, επειδή, από νομική άποψη, δεν υπάρχουν.

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και οι βραχίονες των μυστικών υπηρεσιών έσπευσαν να διαψεύσουν τους ρωσικούς ισχυρισμούς σχετικά με τα εργοστάσια-φάρμες παιδιών της Ουκρανίας ως την τελευταία "ρωσική εκστρατεία παραπληροφόρησης".

Τόσο τα ουκρανικά όσο και τα δυτικά δημοσιογραφικά γραφεία φαίνεται να έχουν ξεσπάσει σε μια κρίση του CNN όπως το σύνδρομο διαταραχής Τραμπ περίπου το 2017. Υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία μέσων ενημέρωσης που χρηματοδοτείται από την ελίτ, συμπεριλαμβανομένων των ελεγκτών γεγονότων που εργάζονται σκληρά για να πείσουν όποιον θέλει να ακούσει ότι οποιοσδήποτε ισχυρισμός από τη Ρωσία είναι ψεύτικη είδηση.

Όπως είπε πρόσφατα ο Πούτιν για τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, "είτε δεν καταλαβαίνουν τη ζημιά που κάνουν στη χώρα τους, οπότε είναι απλώς ηλίθιοι, είτε καταλαβαίνουν τα πάντα, οπότε είναι επικίνδυνοι και διεφθαρμένοι". 
 

Η παγκοσμιοποιημένη ελίτ θέλει πραγματικά να μας το τρίβει στα μούτρα. Σκεφτείτε την ειρωνεία της παραπομπής του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο με την κατηγορία ότι απήγαγε παιδιά από την Ουκρανία και τα πέρασε από τα σύνορα στη Ρωσία και την ασφάλεια. Ο Πούτιν καταγγέλλει τα εγκλήματα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ κατά των παιδιών εδώ και δεκαετίες, προειδοποιώντας ιδίως τη Δύση ότι οι ελίτ διεξάγουν μια ενεργή εκστρατεία για την ομαλοποίηση της παιδοφιλίας.

Η παγκοσμιοποιητική ελίτ δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον Πούτιν που αντιστάθηκε στο τραγούδι των σειρήνων της και απέρριψε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το γεγονός ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο επέλεξε να παραπέμψει τον Πούτιν για εγκλήματα κατά των παιδιών τα λέει όλα. 
 
Δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι η παγκόσμια ελίτ αρέσκεται να μας κοροϊδεύει, μια έκφραση έρχεται αμέσως στο μυαλό μας: "Αποκάλυψη της μεθόδου".

Στο βιβλίο του Secret Societies and Psychological Warfare, ο Michael Hoffman εξηγεί γιατί αρέσει στην ελίτ να μας το τρίβει στα μούτρα:
Η αλχημική αρχή της Αποκάλυψης της Μεθόδου έχει ως κύριο συστατικό της, μια σαν κλόουν, χαμογελαστή κοροϊδία του/των θύματος/ων ως επίδειξη δύναμης και μακάβριας αλαζονείας. Όταν αυτό εκτελείται με καλυμμένο τρόπο συνοδευόμενο από ορισμένα αποκρυφιστικά σημεία και συμβολικές λέξεις και δεν προκαλεί καμία ουσιαστική αντίδραση ή αντίσταση από τον/τους στόχο/ους, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές ψυχολογικού πολέμου και βιασμού του νου.
Καθώς η παγκοσμιοποιητική ελίτ έχει αποκτήσει μεγαλύτερη επιρροή τα τελευταία χρόνια, η Αποκάλυψη της μεθόδου γίνεται όλο και πιο εμφανής. Ενώ, στο παρελθόν, η ελίτ λειτουργούσε με απόλυτη μυστικότητα, τώρα επιδιώκει να λειτουργεί σε κοινή θέα.

Στη διηθημένη από τη WEF Νέα Ζηλανδία, ένας δικαστής δήλωσε ότι τα 12χρονα παιδιά μπορούν να συναινέσουν σε σεξουαλική επαφή με ενήλικες. Με ακούσατε σωστά. Η εν λόγω υπόθεση αφορούσε έναν 45χρονο άνδρα, η υπεράσπιση του οποίου επικεντρώθηκε στον ισχυρισμό ότι το 12χρονο θύμα του "το ήθελε". Σύμφωνα με τον μεσήλικα, το 12χρονο κορίτσι τον πίεσε για σεξ.

Η Νέα Ζηλανδία έχει πέσει. Αλλά δεν είναι η μόνη.

Ο Εμανουέλ Μακρόν επανεξελέγη πρόεδρος της Γαλλίας νωρίτερα σήμερα σε μια εκλογική αναμέτρηση που θεωρήθηκε ευρέως ύποπτη. Δεν αποτελεί ίσως έκπληξη το γεγονός ότι είναι επίσης ένας από τους Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες του Klaus Schwab και η Γαλλία επίσης κανονικοποιεί την παιδοφιλία.
 
Η κυβέρνηση του προέδρου Μακρόν ψήφισε κατά της θέσπισης ορίου ηλικίας συναίνεσης στη Γαλλία το 2018, αποτελώντας ένα από τα πρώτα κράτη που υπέκυψαν στις πιέσεις μιας διεθνούς συμμορίας που είναι αποφασισμένη να αποποινικοποιήσει το σεξ με παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Όπως και η Jacinda Ardern, η πρόσφατα ανατραπείσα πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, ο Macron είναι ένας από τους Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες του Klaus Schwab. Όλοι τους είναι αποφασισμένοι να διεξάγουν πόλεμο εναντίον των παιδιών μας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μας προειδοποίησε πριν από χρόνια ότι η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει να κανονικοποιήσει την παιδοφιλία στη Δύση. Σύμφωνα με τον Πούτιν, η παγκόσμια ελίτ ασχολείται με τη λατρεία του Σατανά. "Κάνε ό,τι θέλεις" είναι το σύνθημά τους. Φαίνεται ότι είχε δίκιο.

Είπα νωρίτερα ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι συνένοχα με τη σιωπή τους. Ενδιαφέρονται περισσότερο για την προώθηση των προϊόντων της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας και ενεργούν ως το τμήμα δημοσίων σχέσεων του Δημοκρατικού Κόμματος, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εμφανίζονται εντελώς αδιάφορα για τα ζητήματα του πραγματικού κόσμου που επηρεάζουν άμεσα τις ζωές των παιδιών μας. 
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ