Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Αποκάλυψη! «Καταδότης των Εβραίων ο Σόρος από τα 14»


Όταν ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ήταν συνεργάτης των ΝΑΖΙ και βοηθούσε στις κατασχέσεις σπιτιών Εβραίων στη Βουδαπέστη
Το τελευταίο διάστημα ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος έχει ξανάρθει στο επίκεντρο της επικαιρότητας, διεθνώς καθώς δέχεται τα πυρά από άκρο σε άκρο της γης.
Toυ Παντελή Ζήλου
Κυβερνήσεις κρατών, πρωθυπουργοί και πρόεδροι όπως ο Ντόναλντ Τράμπ των ΗΠΑ των κατηγορούν ότι παίζει περίεργα παιχνίδια σε βάρος των χωρών του; αλλά και των ιδίων.
Με την περίφημη Open society στην οποία ο Σόρος έχει μεταβιβάσει τμήμα της περιουσίας του κάνει παιχνίδια με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, δημιουργώντας προβλήματα σε όλες τις κυβερνήσεις.
Στην Ουγγαρία από την οποία προέρχεται θεωρείται «ανεπιθύμητο πρόσωπο» όπως και στο Ισραήλ παρότι είναι εβραϊκής καταγωγής. Τυχαίο; Όχι βέβαια, καθώς και οι δύο χώρες έχουν ιστορικά «ράμματα» για τη γούνα του.
Τελευταία, με αφορμή όσα έχουν πει σημερινοί αλλά και πρώην υπουργοί ο κ. Σόρος βρίσκεται στο επίκεντρο και της ελληνικής πολιτικής επικαιρότητας.
Ο κ. Καμμένος εντός του υπουργικού συμβουλίου ανέφερε ότι ο Σόρος έχει μοιράσει 50 εκατ στην ελληνική κυβέρνηση φωτογραφίζοντας τον κ. Κοτζιά, ο οποίος και παραιτήθηκε γιατί δεν τον στήριξε ο πρωθυπουργός.
Στη συνέχεια ο κ. Βαρουφάκης για τον οποίον ο Π. Καμμένος είχε πει ότι ήταν υπάλληλος του Σόρος ,αποκάλυψε ότι πράγματι είχε εργαστεί με άλλους οικονομολόγους για κάποιους μήνες στον Σορος ρίχνοντας παράλληλα τη βόμβα ότι ο Σόρος πήρε τηλέφωνο τον κ. Τσίπρα και του ζήτησε να απολύσει από υπουργό το Βαρουφάκη.
Φυσικά από την αποκάλυψη αυτή προέκυψαν ουκ” ολίγα ερωτήματα, όπως: Πως ήξερε ο Σόρος τον κ. Τσίπρα; Με ποιο θάρρος πήρε έναν πρωθυπουργό τηλέφωνο και απαίτησε να απομακρύνει υπουργό;
Ερωτήματα που σύντομα θα απαντηθούν καθώς μέρα με την ημέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, συνθέτοντας το παζλ, διάφορα γεγονότα αλλά και φωτογραφικό υλικό για το τι συμβαίνει τελικά σε αυτή τη χώρα.
Για το Σόρος βέβαια έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά, καθώς πρόκειται για μια περίεργη και αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που έγινε δισεκατομμυριούχος πάνω σε «πτώματα» αφού μέρος της τεράστιας περιουσίας του έγινε αρχικά με την επίθεση στην βρετανική λίρα αλλά και σε άλλα νομίσματα αναπτυσσόμενων χωρών την δεκαετία του 1990.
Στο παρελθόν έχει γραφτεί ότι ήταν και μέλος των SS. Υπήρχε και μια φωτογραφία που τον έδειχνε. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι όπως ο ίδιος παραδέχθηκε στον δημοσιογράφο Κροφτ στην εκπομπή «εξήντα λεπτά» το 1998, ότι προκειμένου να επιβιώσει κατά τη γερμανική κατοχή της Βουδαπέστης, έγινε συνεργάτης των ΝΑΖΙ και βοηθούσε στην κατάσχεση ακινήτων των συμπατριωτών του Εβραίων, ακόμα και φίλων και γειτόνων. Ο Σόρος γεννήθηκε το 1930 και το 1944 ήταν μόλις 14 χρονών, ωστόσο αυτό δεν το εμπόδισε να γίνει συνεργάτης των ΝΑΖΙ και δοσίλογος των συμπατριωτών του, Εβραίων.
Διαβάστε και ακούστε μέρος από τη συνέντευξη που έδωσε το 1998 (το συγκεκριμένο απόσπασμα θα το ακούσετε απο το 07:20)
Κρόφτ: Όπως αντιλαμβάνομαι εγώ πήγατε, στην πραγματικότητα, και βοηθήσατε στην  κατάσχεση των περιουσιών Εβραίων
Σόρος: Ναι αυτό είναι σωστό.
Κρόφτ:Εννοώ, αυτή η εμπειρία ακούγεται σαν εμπειρία που θα έστελνε στο ψυχιατρείο πολλούς, σας ήταν δύσκολο;
Σόρος: Όχι καθόλου, όχι καθόλου, πιθανόν σαν παιδί δεν βλέπεις την σύνδεση. Αλλά ήταν – δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα
Κρόφτ: Δεν αισθανθήκατε ενοχή;
Σόρος: Οχι
Στην συνέχεια μάλιστα, ο Σόρος λέει ότι αυτό που έκανε τότε (δηλαδή να συμμετέχει στην κατάσχεση περιουσιών των Εβραίων) ήταν ακριβώς ότι συμβαίνει στις αγορές. Ξεδιάντροπα λέει «Αν δεν ήμουν εγώ εκεί θα το έκανε ούτως ή άλλως κάποιος άλλος».
Δείτε το βίντεο: