Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Η Μεγάλη προδοσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου Λιάπη!

Εδώ οι φήμες  λένε πως ο Μακαριώτατος είναι αριστερούλης, που σημαίνει πρόσωπο χωρίς συνείδηση! Μάλιστα αγαπητοί μου, οι αριστεροί δεν έχουν τύψεις συνειδήσεως όταν πράττουν το κακό. Και ξέρετε γιατί; Διότι μέσα τους είναι βαθιά άθεοι, αφού το δόγμα και η βάση της αριστεράς είναι η αθεΐα. Άλλωστε το ομολογούν και οι ίδιοι αυτό.

 Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β΄ 

Ἀρσένιου μοναχοῦ
Σκήτη Κουτλουμουσίου- Ἅγιον Ὄρος
Μεγάλη προδοσία δέχθηκε ο κλήρος της Εκκλησίας της Ελλάδος, από την προδοτική Κυβέρνηση της χώρας μας, με την συνεργασία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄. Μάλιστα, καλά ακούσαμε όλοι μας, ο Μακαριώτατος Ιερώνυμος συνεργάστηκε με την θλιβερή Κυβέρνηση και υπέγραψε την διάλυση της Εκκλησίας. 
 Όντως έχουμε μείνει όλοι μας άφωνοι, από το μέγεθος της αναπάντεχης προδοσίας του Αρχιεπισκόπου. Ώστε λοιπόν, επιβεβαιώνονται ορισμένοι που κατά καιρούς μας λέγανε, πως ο Μακαριώτατος ενεργεί ως υπουργός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!!
Έτσι, ο Μακαριώτατος αυτοανακηρύχθηκε «ποιμήν ἀλλότριος (Ἰω. ι΄, 5.)» διότι «ὁ μὴ εἰσερχόμενος διὰ τῆς θύρας εἰς τὴν αὐλὴν τῶν προβάτων, ἀλλὰ ἀναβαίνων ἀλλαχόθεν, ἐκεῖνος κλέπτης ἐστὶ καὶ λῃστής(Ἰω. ι΄, 1)».  Όντως, ο ίδιος ο Μακαριώτατος ομολόγησε με τις πράξεις του, αυτά τα φοβερά λόγια του Ευαγγελίου για τον εαυτό του.
Ο Ιερώνυμος Β΄, είναι ένας Αρχιεπίσκοπος χωρίς ίχνος οίκτου για την Εκκλησία, που του εμπιστεύθηκε να ποιμάνει ο Αρχηγός Της,
Κύριος ημῶν Ιησούς Χριστός. Ένας Αρχιεπίσκοπος που έφτασε στο υψηλότερο σκαλί προδοσίας, αφού δεν υπάρχει προκάτοχός του με παρόμοιο κατάντημα. Ένας Αρχιεπίσκοπος που «λίαν εὔφρανε τοὺς κακοδόξους καὶ ἐλύπησε τοὺς Ὀρθοδόξους (αλλαγή των εκφράσεων στο Απολυτίκιον της Αγίας Ευφημίας που εορτάζεται στις 11 Ιουλίου)». Αλήθεια, πώς θα τολμήσει να λειτουργήσει, μετά από αυτά τα φοβερά που ετέλεσε; Σε ποιόν Ορθόδοξο Ναό θα τολμήσει να εμφανιστεί; Εάν τολμήσει, τί θα πει και τί θα κηρύξει; Όλοι οι μεγάλοι προδότες της Ελληνορθόδοξου Ιστορίας, εξαφανιστήκανε αφού δεν τους  χωρούσε ο τόπος που προδώσανε. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αυτό το θλιβερό πρόσωπο, τί θα κάνει άραγε από εδώ και πέρα; Πώς θα κοιτάξει στα μάτια τον ιερό κλήρο που επρόδωσε; Αλλά τι λέω ο πτωχός; Εδώ οι φήμες  λένε πως ο Μακαριώτατος είναι αριστερούλης, που σημαίνει πρόσωπο χωρίς συνείδηση! Μάλιστα αγαπητοί μου, οι αριστεροί δεν έχουν τύψεις συνειδήσεως όταν πράττουν το κακό. Και ξέρετε γιατί; Διότι μέσα τους είναι βαθιά άθεοι, αφού το δόγμα και η βάση της αριστεράς είναι η αθεΐα. Άλλωστε το ομολογούν και οι ίδιοι αυτό.
Μαζί με τρεις ομοφρόνους του ο Αρχιεπίσκοπος «ἐπορεύθη ἐν βουλῇ ἀσεβῶν(Ψαλμός α΄, 1.)» και πρόδωσε την Εκκλησία μας χωρίς δεύτερη κουβέντα, χωρίς να πάρει εντολή από την Ιεραρχία.
Οι τρεις που ακολουθήσανε τον Μακαριώτατο προς την Βουλή των Ανόμων, είναι ο Ιωαννίνων Μάξιμος, ο Πατρών Χρυσόστομος και ο Σαλώνων Αντώνιος. Ο μητροπολίτης Χρυσόστομος και ο επίσκοπος Αντώνιος, έχουν έρθει κατά καιρούς στο Άγιον Όρος για να χοροστατήσουν σε πανηγύρεις Ιερών Μονών. Τι κρίμα, δεν αποκόμισαν τίποτε από το Περιβόλι της Αγιότητος της Θεοτόκου; Δεν πήραν λίγο παράδειγμα από την Ιστορία του Αγίου Όρους, που οι Αγιορείτες Πατέρες μισούν κάθε είδους προδοσίες; Ποιό αγιορείτικο μοναστήρι θα τολμήσει να τους ξανακαλέσει; Ποτέ, κανέναν πια, αλλά θα γραφούν στην ιστορία και αυτοί ως δειλοί και συνοδοιπόροι της προδοσίας του Αρχιεπισκόπου. Ο δε μητροπολίτης Μάξιμος, μας είναι άγνωστος στο Άγιον Όρος. Γνωρίζουμε μόνο πως προέρχεται από την Γερμανία, συγκεκριμένα από την Ορθόδοξη Μητρόπολη Στουτγκάρδης και όπως αποδείχθηκε είναι γεμάτος από το πνεύμα της Ευρώπης, που κατά την γνώμη πολλών την διευθύνει η θλιβερή Μέρκελ.
Ευχάριστη έκπληξη μας προκάλεσε η αποχώρηση των δύο Ιεραρχών από την Σύνοδο της Ιεραρχίας, Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού Δανιήλ και Μεσσηνίας Χρυσοστόμου. Οι υπόλοιποι ιεράρχες δεν είχαν πόδια να αποχωρήσουν; Από τί και ποιόν φοβήθηκαν; Κρίμα και πάλι κρίμα, διότι στην ζωή τους πολύ λίγες είναι οι ευκαιρίες που τους δίνονται να γράψουν χρυσή ιστορία. Εάν αυτές τις σπάνιες ευκαιρίες τις κλωτσήσουνε τότε μόνο τα «οὐαί(Ματ. κγ΄, 14.)» τους περιμένουν.
Όλα τα εγκληματικά νομοσχέδια που ψήφισε η άνομη Κυβέρνηση, ο Ιερώνυμος τα χειροκρότησε και όχι μόνο· αλλά και τα συλλαλητήρια των Ελλήνων πατριωτών για την Μακεδονία μας προσπάθησε να τα ανακόψει! Έδειξε με αυτό πως είναι εχθρός της Μακεδονίας. Την αθώα ανήλικη νεολαία μας την εγκατέλειψε κυριολεκτικά, στα χέρια των διεστραμμένων κυβερνητών. Δεν ύψωσε τα λάβαρα και την φωνή της υπερασπίσεως για τα ανήλικα παιδιά μας, που τα σπρώχνουν οι διεστραμμένοι από την άωρη ηλικία των 15 ετών στην καταστροφή.
Ύστερα από όλα αυτά τα φοβερά, που έπραξε ο Μακαριώτατος Ιερώνυμος, είναι μονόδρομος πλέον η οδός της μετανοίας, να παραιτηθεί άμεσα από την θέση του Αρχιεπισκόπου, να κλεισθεί στην Μονή της μετανοίας του και να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του ως απλός μοναχός.
Οι πιο πρόσφατες δηλώσεις ορισμένων μητροπολιτών, μας δείχνουν πως δεν έχουν καμία διάθεση να αντισταθούν στην προδοσία Τσίπρα-Ιερωνύμου, αν εξαιρέσουμε την γενναία και ξεκάθαρη δήλωση του Καλαβρύτων Αμβροσίου. Γιατί όμως τηρούν τέτοια στάση διπλωματική; Δεν γνωρίζουν πως έχουν να κάνουν με αδίστακτους πολιτικούς προδότες; Πώς πιστεύουν οι Μητροπολίτες μας, πως θα βγει καλό από τέτοια Συμφωνία, όταν αυτοί οι ίδιοι οι κυβερνώντες προδώσανε την αθώα νεολαία και την Μακεδονία μας; Όταν μάλιστα προετοιμάζουν και άλλες παρόμοιες προδοσίες για την Πατρίδα μας; Επιτέλους λοιπόν, δεν βλέπουν οι Αρχιερείς μας πως η παρούσα άνομη κυβέρνηση, έχει κηρύξει ήδη από καιρό διωγμό εναντίον της Εκκλησίας και της Πατρίδος μας; Ευχόμαστε όλοι μας με πολύ αγωνία, πως έστω και την τελευταία στιγμή η Ιεραρχία μας, σύσσωμη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα πράξει το αυτονόητο, προς όφελος του κλήρου και του λαού. Αμήν.