Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Παρελθόν από την θέση του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου, αποτελεί ο συνυποψήφιος του Ιερωνύμου Αρχιμ. Αχίλλιος Τσούτσουρας.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

Παύθηκε από Πρωτοσύγκελος ο Αρχιμ. Αχίλλιος ΤσούτσουραςΠαύθηκε από Πρωτοσύγκελλος ο Αρχιμ. Αχίλλιος Τσούτσουρας.

Θρηνούν οι διακόνισσες των τραπεζών και φροντίστριες στα τσάγια και οι "μυροφόρες" του  Αχιλλίου. Συσκέψεις σε πολυτελή σαλόνια αυλητρίδων κάτι γιατρών πολιτικάντηδων για το μέλλον του παιδιού....  Έμεινε πιστή συνοδός του η "Τζούντη", η σκυλίτσα του Ιγνατίου, με την οποία μοιράζεται το φαγητό του γι αυτό, λένε, αδυνάτισε ο Πρωτοσύγκελλος. Έχει γίνει μόδα των δεσποτάδων να έχουν σκυλιά. Θυμάμαι εκείνο το άσπρο κανίς του Χριστοδούλου... 

Τρίβει τα χέρια του ο "μικρός" με τις εξελίξεις  και "υπομειδιά πνευματικά" σαν μεγαλοαββάς, ως πότε θα είναι συνοδός βαστάζος , "άλλωστε θυσιάστηκε αποσύροντας την υποψηφιότητά του για να τους βγεί ο Ιερώνυμος", λένε οι εκλογομάγειρες των δεσποτάδων. 

Τον φοβούνται όσοι τον ξέρουν στο κύκλωμα, για την Λαππική μοχθηρία που μπορεί να ξεράσει και να τα τινάξει όλα στον αέρα... μην τον βλέπετε μικρό... Είναι λάτρης της ταχύτητος, της εξουσίας,  της μηχανορραφίας και της ηλεκτρονικής επικοινωνίας και άλλων σπόρ. Άλλωστε σε ποιόν μαθήτευσε;    

Για ευθύνες  του πρωτοσύγκελου για τα σκάνδαλα και την κατάντια της μητροπόλεως δεν ακούσαμε  τίποτα... δεν ήξερε, δεν έβλεπε;;; Αχρηστεύτηκαν όλοι οι κανόνες δικαίου και η νομολογία; Όλα τα φορτώνουν στον μεταμοσχευμένο μοιχεπιβάτη;..

  Δεν ξεχνάω το ρηθέν:  "ο επόμενος  θα είναι χειρότερος από τον Λάππα..."    π Ιωάννης


Παρελθόν από την θέση του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου, αποτελεί ο Αρχιμ. Αχίλλιος Τσούτσουρας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr ο νέος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, έπαυσε από τα καθήκοντά του τον πρωτοσύγκελλο.
Να αναφερθεί ότι δεν γνωρίζουμε αν η θέση του Πρωτοσυγκέλλου θα καλυφθεί από άλλο συνεργάτη της Μητροπόλεως Λαρίσης, πάντως αυτή την στιγμή παραμένει κενή.
Ο Αρχιμανδρίτης Αχίλλιος Τσούτσουρας, διετέλεσε στενός συνεργάτης του μακαριστού Μητροπολίτου Ιγνατίου αλλά και συνυποψήφιος του νυν Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμου.

ΠΗΓΗ: