Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Επισημάνσεις για την εκπροσώπηση του Δεσπότη Λάρισας στους Ρόταρυ

"...στο καθιερωμένο Gala παρέστησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου πατέρας Βησσαρίωνας, ο οποίος και ανέπεμψε την προσευχή..."

     1 Στην μοναδική φωτογραφία του ιερέα, φαίνεται από την θέση του στο τραπέζι, τον σεβασμό και την εκτίμηση που δείχνουν στον εκπροσώπο της Ορθόδοξης Εκκλησίας….Στην άκρη του τραπεζιού!!!
     2 Δεν γνωρίζω αν ο ιερέας έβαλε πετραχήλι για να αναπέμψει την προσευχή
3.       Στην ανακοίνωση των διοργανωτών βλέπει κανείς ότι.. «στο καθιερωμένο Gala παρέστησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου πατέρας Βησσαρίωνας,  ο οποίος και ανέπεμψε την προσευχή,»  την συγκεκριμένη προσευχή που λέγετε πρίν από κάθε συνεστίαση…
            Ροταριανή   προσευχή
«Ευλόγησε, Κύριε, τη σημερινή μας συνεστίαση.
Βοήθησέ μας να είμαστε δίκαιοι, τίμιοι, ανεκτικοί, φιλάνθρωποι, και να ζούμε σε έναν κόσμο Ειρήνης, Υγείας και Ασφάλειας.
Σε ευχαριστούμε που μας αξίωσες να συναντηθούμε και σήμερα, για να υπηρετήσουμε τους σκοπούς του Ρόταρυ.
Αμήν».
Η ανάλυση και ερμηνεία κατά τους Ρόταρυ της προσευχής τους
«Ευλόγησε, Κύριε, τη σημερινή (αποψινή) μας συνεστίαση…
Είναι ένα είδος προσφώνησης προς το θείο, η οποία προσφώνηση έχει πανάρχαια προέλευση, αφού οι αρχαίοι Έλληνες σε κάθε τους ενέργεια ξεκινούσαν με θρησκευτικές τελετές, όπως φαίνεται στην προτροπή «από θεού άρξασθε». Το «Κύριε» δε φέρει κανέναν ιδιαίτερο χαρακτηρισμό, αν δηλαδή πρόκειται για το Χριστό ή το Βούδα ή για κάποιον άλλο θρησκευτικό ηγέτη, αφού το Ρόταρυ δέχεται στους κόλπους του ανθρώπους κάθε θρησκεύματος».
Αυτά είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του Ρόταρυ!!!
Σ’ αυτό το κλίμα λέτε ο ιερέας να είπε κάτι για τον Ένα και Μοναδικό Αληθινό  Άγιο Τριαδικό Θεό μας, του οποίου είναι λειτουργός;
4.       Ο ιερέας, ιεροπρεπής και σοβαρός, έχει ευννοηθεί από τον δεσπότη  (μετατέθηκε από χωριό σε κεντρικό ναό πολύπαθης ενορίας της πόλης, ως προϊστάμενος αλλά εξασφάλισε θέση  στα γραφεία του επισκοπείου και ως ακόλουθος του κ. Ιερωνύμου ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της 25η Μαρτίου) και δεν μπόρεσε να αρνηθεί την εκπροσώπηση …
Πάντως είναι ένα μελανό σημείο στην ιερατική του πορεία και θα του συνιστούσα να τρέξει στον πνευματικό του άμεσα (αν δεν το έχει κάνει ήδη).
   Ο εν λόγω ιερεύς οφείλει κατά την εκκλησιαστική τάξη, λόγω της βαρύτητος του ολισθήματός του, να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να δημοσιεύσει γραπτή  καταδίκη της εν λόγω οργάνωσης για όσα αντορθόδοξα και αιρετικά πρεσβεύει, αν επιθυμεί  να σταθεί στη συνείδηση του Λαού και για να μην αυτοακυρώνεται.
5.       Το παρήγορο είναι πως σε πολλούς ιερείς που τους προτάθηκε να πάνε στους Ρόταρυ, το αρνήθηκαν με σθένος!!! Και μπράβο τους.
6.      Βλέποντας τους χορηγούς της εκδήλωσης προσωπικά, ούτε ψήφο  αλλά ούτε θα αγοράσω τα προϊόντα τους ώστε ούτε ένα λεπτό του Ευρώ μην πάει στην οργάνωση που πρόσβαλε τον ιερέα αλλά και την Ορθοδοξία μας.
                             Ασκληπιάδης
======================================
  Βλέπετε και το σχετικό δημοσίευμα :

Σεμινάριο εισερχόμενων αξιωματούχων του ΡΟΤΑΡΥ στη Λάρισα ΜΕ ΕΥΛΟΓΙΑ του Νέου δεσπότη κ. Ιερωνύμου (Νικολόπουλου) και τις προσευχές του εκπροσώπου του παπά- Βησσαρίωνα Αγορίτσα νεοφανούς φωστήρος της ενορίας του Αγ. Αθανασίου Λαρίσης (φωτο)

επίσκεψη Ροταριανών στον κ. Ιερώνυμο Λαρίσης
Βησσαρίων Αγορίτσας ο συμπροσευχόμενος μετα των Ροταριανών

Αναμένουμε τη διάψευση της Μητροπόλεως Λαρίσης. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να εφαρμοστούν οι Ιεροί Κανόνες που προβλέπουν την ποινή της καθαιρέσεως για συμπροσευχές με αιρετικούς και αλλόθρησκους πολλώ δε μάλλον μασόνους κυρίως στον ηθικό αυτουργό της "εκτροπής".

katanixis.gr: Έχουμε ξεκαθαρίσει πάρα πολλές φορές, ότι οι οργανώσεις Ρόταρυ και Λάϊονς είναι εκκολαπτήρια των μασονικών στοών.
Επίσης με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, έχει ξεκαθαριστεί πως είναι ασυμβίβαστη η μασονική ιδιότητα με την Ορθόδοξη πίστη.
Έρχεται τώρα προκλητικότητα η Μητρόπολη Λάρισας να κατασκανδαλίσει τον πιστό λαό, στέλνοντας εκπρόσωπο να "αναπέμψει προσευχή". Μα οι μασόνοι πιστεύουν στον ΜΑΤΣ τουτέστιν στον διάβολο.
Αναμένουμε τη διάψευση της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης στο προκλητικό δημοσίευμα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να εφαρμοστούν οι Ιεροί Κανόνες που προβλέπουν την ποινή της καθαιρέσεως για συμπροσευχές με αιρετικούς και αλλόθρησκους, κυρίως στον ηθικό αυτουργό της "εκτροπής".

"Συμμετείχαν Ροταριανοί Όμιλοι από τα Ιόνια νησιά, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Β. Αιγαίου και τη Θεσσαλία. Το βράδυ του Σαββάτου στο καθιερωμένο Gala παρέστησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου πατέρας Βησσαρίωνας, ο οποίος και ανέπεμψε την προσευχή"
 ================================================================
Σεμινάριο εισερχόμενων αξιωματούχων του ΡΟΤΑΡΥ στη Λάρισα
Το Σάββατο 23 & την Κυριακή 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στη Λάρισα και στο ξενοδοχείο Metropol, το Σεμινάριο Εισερχομένων Αξιωματούχων της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, το οποίο διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας.
Συμμετείχαν Ροταριανοί Όμιλοι από τα Ιόνια νησιά, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Β. Αιγαίου και τη Θεσσαλία. Το βράδυ του Σαββάτου στο καθιερωμένο Gala παρέστησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου πατέρας Βησσαρίωνας, ο οποίος και ανέπεμψε την προσευχή, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Πινακάς Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Εκπαίδευσης κ. Σάπκας Παναγιώτης , η Πρόξενος της Ιταλίας για τη Θεσσαλία κ. Τσοπέλα Κάτια, ο Διοικητής της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας. Ασπασίδης Θεόδωρος και οι πρώην Διοικητές Αποστολόπουλος Δημοσθένης, Κουζινόγλου Νικόλαος και Μακρής Βασίλειος.

Την Κυριακή με τη λήξη των εργασιών, ο εισερχόμενος Διοικητής Αποστολίδης Αριστοτέλης, ζήτησε από τους συνέδρους να προσπαθήσουν ώστε να γίνει πράξη το σύνθημα της ροταριανής χρονιάς 2019-2020 που είναι: «ΤΟ ΡΟΤΑΡΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»
Επίσης ως Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους παρακάτω χορηγούς, οι οποίοι στήριξαν την εκδήλωσή μας.
Ασκληπιείο Λάρισας Χειρουργική κλινική
Όμιλος Κολιού ΑΒΕΕ ΑΡΤΑ, Εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Τσουμάνης Μάρκετ Λάρισα
Institute of the Mediterranean Culture
ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
1και κάτι Μπουλογιώργος Γιάννης, Ζαχαρώδη προϊόντα
Ψυχή-Herbs Essential Oil Πήλιο Μαγνησίας
 Αγροτικός Γυναικείος Συναιτερισμός «Η Γλωσσιώτισα» Γλώσσα Σκοπέλου Μυλωνάς Δημήτριος, Εμπορία Ελληνικού καφέ Αριδαία Πέλλας Αποστάγματα Μπούτλας , Ν. Αγχίαλος Μαγνησίας Αγρόκτημα Τζανακούλη

ΠΗΓΗ
πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

Πάλι σκανδαλίζει το λαό ο νεο-"ευσεβής" μητροπολίτης Λάρισας! --Θα ξεπεράσει τον Ιγνάτιο, αλλά μένει στο απυρόβλητο!



=======================================================================
=======================================================================

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Και Μασώνος 33ου βαθμού και πρόεδρος των Ρόταρυ!



Δημοσίευση: 30 Ιανουαρίου 2013, 12:00 μμ | Ανανέωση: Μάιος 28, 2019 στις 3:14 μμ
ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΥ!!!
Τι μας λένε οι Ροταριανοί; Πως «δεν έχουν σχέση με την Μασωνία», «είναι απλά ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα» κλπ. Ισχύουν όλα αυτά; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΔΩ, καταρρίπτοντας μια για πάντα το συγκεκριμένο παραμυθάκι!
Ο λόγος γίνεται για τον Εμμανουήλ Δελάκη: Ποιος είναι ο κύριος; Αρχιμασώνος 33ου ΒΑΘΜΟΥ του «Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος Δελφοί», όπως βλέπουμε εδώ (και στην φωτογραφία πάνω, με τον εκλιπόντα Β. Πάτκα):
Ποια είναι η σχέση του Δελάκη με τους Ροταριανούς; Είναι ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ!!! Συγκεκριμένα στη Λέσχη Χανίων, όπου διαβάζουμε το βιογραφικό του.(http://www.rotarychania.gr/dikitikosimvoulio2.htm)
Ο ίδιος, έχει τιμηθεί με πολλά αριστεία για την προσφορά του στους Ρόταρυ:
Βλέπουμε στην φωτογραφία αριστερά, τον Δελάκη να παρακολουθεί την ομιλία του επίσης Ροταριανού Μαρκογιαννάκη (Αντιπροέδρου της Βουλής). Δεξιά, τον βλέπετε με την τεκτονική του στολή!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όχι απλά έχει στενές, αδελφικές σχέσεις η Μασωνία με τους Ρόταρυ, αλλά όπως είδαμε οι Μεγαλομασώνοι του 33ου Βαθμού είναι υψηλόβαθμα στελέχη και στους Ροταριανούς!!!
Αυτά είναι τα…φιλανθρωπικά ιδρύματα…;
πηγη: hellas-orthodoxy.blogspot.com

 https://www.pentapostagma.gr/2013/01/33_30.html

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, τρώει και φαγητό