Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

ΒΡΑΖΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Οι γελοίοι θέλουν με δόλο να προσβάλλουν το ορθόδοξο αίσθημα των ΕΛλήνων. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

http://police-voice.blogspot.com/Ευθύνες δεν έχει μόνο ο Τσίπρας και η παρέα του. Από αυτούς το αναμέναμε. Ευθύνη και μάλιστα την

μεγαλύτερη έχει ο Ιερώνυμος, ο Αρχιεπίσκοπός μας που τα έχει κάνει πλακάκια με την αριστερή Κυβέρνηση. Ούτε μία ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Έστω. Κάτι!…


Ακόμα και την κορυφαία στιγμή της Ορθοδοξίας αποφάσισαν να πολεμήσουν οι πανάθλιοι εθνομηδενιστές που έχουν καταλάβει την εξουσία και εφαρμόζουν σταλινικές μεθόδους. 
Εδώ και λίγη ώρα, η Ορθοδοξία στα πέρατα της γης βράζει καθώς με «εντολή άνωθεν» υποβαθμίζεται φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους, η Τελετή Υποδοχής του Αγίου Φωτός, για το οποίο τη τελευταία στιγμή αποφασίστηκε ότι δεν θα φτάσει στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος, ο οποίος παραλαμβάνει παραδοσιακά το Άγιο Φως ενημερώθηκε για την αλλαγή αργά χθες το βράδυ, ενώ ο Μητροπολίτης Μεγάρων κ. Κωνσταντίνος στη περιφέρεια του οποίου τελικά θα αφιχθεί το Άγιο Φως ενημερώθηκε για τη εξέλιξη αυτή από το Πρακτορείο Ορθοδοξία.
Μπάχαλο επιεικώς. Ευθύνες δεν έχει μόνο ο Τσίπρας και η παρέα του. Από αυτούς το αναμέναμε. Ευθύνη και μάλιστα την μεγαλύτερη έχει ο Ιερώνυμος, ο Αρχιεπίσκοπός μας που τα έχει κάνει πλακάκια με την αριστερή Κυβέρνηση. Ούτε μία ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Έστω. Κάτι!…
Μιλώντας στο Πρακτορείο Ορθοδοξία ο Μητρ. Μεσογαίας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εξέλιξη αυτή, έκανε λόγο για περιφρόνηση και εμπαιγμό της Εκκλησίας, και για το λόγο αυτό -τόνισε- αρνήθηκε να συμμετάσχει στην όλη διαδικασία και δεν επιβιβάστηκε το πρωί στο αεροσκάφος.
Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι κανένα επίσημο έγγραφο δεν έχει αποσταλεί ούτε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Με λίγα λόγια η άφιξη του Αγίου Φωτός για τη χώρα μας φέτος είναι ίδιας σημασίας με το να μεταφέρει το αεροσκάφος την αλληλογραφία των ΕΛΤΑ! Καμία απολύτως διαφορά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αλλαγή αυτή δημιουργεί πολλά προβλήματα στη μεταφορά του Αγίου Φωτός ανά την Ελλάδα, καθώς η Aegean είχε προγραμματίσει 14 έκτακτα δρομολόγια, ενώ το πρόγραμμα είναι στον αέρα. Τελικά, και αυτή η ιδιωτική πρωτοβουλία δεν έτυχε έστω του στοιχειώδους σεβασμού με αποτέλεσμα, η εταιρεία να  μεταφέρει το Αγιο Φως με ελικόπτερο από την Ελευσίνα στο Ελ. Βενιζέλος και από εκεί σε όλη την Επικράτεια.
Οι γελοίοι αναρχοάπλυτοι θέλουν με δόλο να προσβάλλουν το ορθόδοξο αίσθημα των ΕΛλήνων. Χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, αναστατώνουν ακόμα και αυτή την διαδικασία του Αγίου Φωτός. Δρόμο τώρα όσο τα πράγματα είναι ακόμα στη θέση τους!!!!
Επίσης, γνωστοποίησε ότι η αστυνομία του αεροδρομίου ενημερώθηκε μετά τις 12 το μεσημέρι και ανακοίνωσε ότι αίρονται όλα τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας.
Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι κανένα επίσημο έγγραφο δεν έχει αποσταλεί ούτε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Επίσης, εξέφρασε την απορία του αλλά και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο κόσμος που είχε λάβει σχετικές άδειες για να παραστεί στο αεροδρόμιο δεν έχει ειδοποιηθεί.  Αδεία να μπουν στο χώρο του αεροδρομίου για να παραστούν στην τελετή έλαβαν 120 αυτοκίνητα και 14 πούλμαν.
Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι η κίνηση αυτή αποτελεί ουσιαστικά μια «απάντηση» της κυβέρνησης στην στάση της Εκκλησίας σχετικά με τις προωθούμενες αλλαγές, απάντησε «εσείς μπορείτε να τα λέτε αυτά».

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΡΟΧΕΙΟΔΡΟΜΗΣΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΙ 20
Απίστευτη προχειρότητα, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το πρόγραμμα για την έλευση και ακολούθως τη μεταφορά του Αγίου Φωτός σε όλη την Ελλάδα, επέδειξαν οι οργανωτές από το υπουργείο Εξωτερικών.
Το Αγιο Φως φέτος θα φτάσει στην Ελλάδα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, αντί για το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου θα μεταφερθεί με ιδιωτικό ελικόπτερο, προκειμένου εν συνεχεία να ταξιδεύσει με 14 πτήσεις της Aegean σε όλη τη χώρα.
Η αλλαγή έγινε ξαφνικά το πρωί και είναι χαρακτηριστικό ότι ο αρμόδιος υφυπουργός, Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος ταξίδευσε στα Ιεροσόλυμα, δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει γιατί άλλαξε το πρόγραμμα, ενώ, εξαιτίας της αλλαγής αυτής, δεν επιβιβάσθηκε στο αεροσκάφος ο μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος. Αν το έπραττε, όπως επισημαίνουν καλά πληροφορημένες πηγές, τότε θα νομιμοποιούσε με την παρουσία του και ενδεχόμενες άλλες αλλαγές στο πρόγραμμα μετά την άφιξη του Αγίου Φωτός.
Πάντως, αυτό που τόνιζαν οι ίδιες πηγές, είναι ότι η αλλαγή στο πρόγραμμα επιφέρει καθυστέρηση στη μεταφορά του Αγίου Φωτός στις μητροπόλεις της υπόλοιπης Ελλάδας, αφού η καθυστέρηση που συνεπάγεται η μεταφορά από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετακυλίεται και στο υπόλοιπο πρόγραμμα.
«Σε κάποιες εκκλησίες είναι πιθανό να μην φθάσει εγκαίρως» έλεγαν χαρακτηριστικά, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, ενώ επισήμαιναν ότι η ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα δείχνει ανεξήγητο οργανωτικό μπάχαλο, τη στιγμή μάλιστα που πιστοί είχαν ναυλώσει πούλμαν για το αεροδρόμιο της Αθήνας, ώστε να είναι παρόντες στην υποδοχή του Αγίου Φωτός και την απόδοση τιμών αρχηγού κράτους, όπως γίνεται κάθε χρόνο.
Τελικά, το κυβερνητικό αεροσκάφος με την ελληνική αποστολή που μεταφέρει το Άγιο Φως αναχώρησε στις 18:10, με καθυστέρηση μεγαλύτερη της μίας ώρας, από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, με προορισμό την Αθήνα. Η υποδοχή του Αγίου Φωτός θα πραγματοποιηθεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, στην 112η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, περίπου στις 8 το βράδυ, με τιμές αρχηγού κράτους.
Στη συνέχεια το ‘Αγιο Φως θα μεταφερθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με ιδιωτικό ελικόπτερο, όπου με πτήσεις της Aegean, της Olympic Air και της Sky Express θα ταξιδέψει σε όλες τις γωνιές της ελληνικής επικράτειας.
Την αντιπροσωπεία αποτελούν ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος και για θέματα εκκλησιαστικής διπλωματίας, Μάρκος Μπόλαρης και ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα κ. Δαμιανός. Στην αντιπροσωπεία μετέχουν επίσης οι βουλευτές Γεωργία Γιαννιά, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Γιάννης Καραγιάννης και ως εκπρόσωποι της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος και Θανάσης Μπούρας.
Πηγή ➤