Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Η φιλοσκοπιανή προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ στα ελληνικά σχολεία και η φίμωση των Ελλήνων πολιτών

Ιωάννης Αμπατζόγλου

Πριν από λίγες ημέρες, συνέβη ένα περιστατικό που δείχνει ότι το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με συστηματικό τρόπο να παγιώσει την μαϊμού μακεδονοποίηση των Σκοπιανών. Γίνεται προσπάθεια ώστε η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, από προδοτική συμφωνία μίας μειοψηφίας πρόθυμων Νενέκων, να μετατραπεί σιγά-σιγά σε μία συμφωνία την οποία θα αποδεχθεί στο σύνολό της η ελληνική κοινωνία.
Σε αυτή την προσπάθεια η κυβέρνηση ρίχνει το ανθελληνικό της «δηλητήριο» προς την μαθητιώσα νεολαία ώστε η ζημιά που θα προκαλέσει να είναι βαθύτερη και πιό μόνιμη.
Το νέο αυτό περιστατικό συνέβη στο Λύκειο του Δοξάτου Δράμας. Στο Ηρωικό Δοξάτο, σε ένα χωριό της Μακεδονίας μας που δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι έχει υποστεί τρείς γενοκτονίες μέσα σε τριάντα χρόνια από τους Βουλγάρους, στην προσπάθεια εκβουλγαρισμού της περιοχής αλλά και ως αντίποινα στην αντίσταση των Ελλήνων.

Στο Λύκειο αυτού του ηρωικού χωριού λοιπόν, στις 10 ή 11 Απριλίου 2019 σε διαγώνισμα της 1ης Λυκείου, στο μάθημα «Πολιτική Παιδεία», μεταξύ των άλλων υπήρχε και το ερώτημα προς τους μαθητές: «Η μετακίνηση από την Αθήνα προς τη Βόρεια Μακεδονία θεωρείται εσωτερική ή εξωτερική μετανάστευση;».
Οι μαθητές απάντησαν ότι αυτή «είναι εσωτερική μετανάστευση» και όταν είδαν διορθωμένα τα γραπτά τους διαπίστωσαν ότι η απάντηση αυτή θεωρήθηκε λανθασμένη. Στη συνέχεια ο καθηγητής που διδάσκει το συγκεκριμένο μάθημα πληροφόρησε τους μαθητές ότι η σωστή απάντηση είναι ότι η μετανάστευση αυτή είναι «εξωτερική».
Όπως τονίστηκε και πιο πάνω, με αυτό τον τρόπο γίνεται προσπάθεια να προσαρμοστούν οι μαθητές μας ώστε αυτό που τώρα αποκαλούμε προδοτικό, να έρθει μία στιγμή που θα το αποδεχθούμε και θα σταματήσουμε τις αντιδράσεις. Τότε θα είναι που θα έχουν νικήσει αυτοί που επέβαλαν την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών και ο εθνικός μας ακρωτηριασμός θα έχει γίνει πλέον μόνιμος.
Το συγκεκριμένο γεγονός ανάρτησε μία προσωπική μου φίλη και ιδρυτικό μέλος της ομάδας του Facebook «Μακεδόνες Δραμινοί». Μέσα σε 5-10 λεπτά της ώρας από αυτή της την ανάρτηση μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός του προφίλ της στο Facebook. Σημειωτέον ότι αυτό ήταν το δεύτερο προφίλ της συγκεκριμένης φίλης και το δημιούργησε επειδή πριν από 4 ημέρες της είχαν μπλοκάρει τον αρχικό λογαριασμό της.
Ζούμε απίστευτες στιγμές ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ με την φιλοσκοπιανή προπαγάνδα που βιώνουμε καθημερινά. Ταυτόχρονα όμως βιώνουμε και την ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορά του καθεστώτος, το οποίο ελέγχει τις αναρτήσεις μας στο διαδίκτυο μπλοκάροντας άλλες φορές όσες από αυτές θεωρεί ενοχλητικές και άλλες φορές τους λογαριασμούς των χρηστών ώστε να μην έχουν την δυνατότητα άλλης ανάρτησης.
Η ζημία που προκαλείται από τις συγκεκριμένες πολιτικές είναι τεράστια. Επιβάλλεται να δράσουμε όλοι ώστε να απαλλαγούμε από τους δυνάστες της εθνικής μας αξιοπρέπειας αλλά και της δημοκρατίας πριν είναι αργά.

*Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είναι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ του Ιατρικού Τμήματος του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
πηγή