Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Ενώ πολεμάει την Εκκλησία, όλο απορίες έχει ο ΣΥΡΙΖΑ

Όλο απορίες έχει ο ΣΥΡΙΖΑ



Όλες οι απορίες του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλούνται στην Εκκλησία; Γιατί είναι ανοικτές οι εκκλησίες;  γιατί κοινωνούν οι πιστοί από την ίδια λαβίδα; γιατί δεν φορούν υποχρεωτικά μάσκα οι πιστοί; Γιατί αγαπητοί Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ο Ναός είναι Οίκος Θεού και όπου υπάρχει η χάρις του Θεού δεν υπάρχει ασθένεια και μόλυνση.

«Εδώ και έναν μήνα περιμένουμε μία εξήγηση από την κυβέρνηση για ποιο λόγο κατήργησε την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα πολυκαταστήματα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι «σήμερα, αφού τα κρούσματα έχουν αυξηθεί ραγδαία, η κυβέρνηση τρέχει άρον άρον να επιβάλλει εκ νέου την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε μία σειρά από κλειστούς χώρους και καταστήματα λιανικής».
Ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτά επιπλέον «για ποιον λόγο και παρά τις αντίθετες εισηγήσεις των ειδικών, η κυβέρνηση δεν προχωρά στην υποχρεωτική χρήση μάσκας και στις εκκλησίες, όπως κάνει εκ των υστέρων σε μια σειρά από χώρους μαζικής συνάθροισης;». Αναφέρει ότι «εν μέσω πανδημίας, το εξαιρετικά σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας δεν μπορεί να μετατρέπεται σε πεδίο πειραματισμών, παλινωδιών και πολιτικών τακτικισμών της κυβέρνησης».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ