Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Βαξισμός: η νέα θρησκευτική σέκτα που εξαπλώνεται πιο γρήγορα κι από το χριστιανισμό!


Τέλος φόρμας

Ναι! Τα κατάφερα! Δημιούργησα μία νέα λέξη! Τον «βαξισμό»! Προέρχεται από το «vax» που αποτελεί συντομογραφία του «vaccine» ( = εμβόλιο). Νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλη λέξη να περιγράψει τη θρησκευτική προσήλωση με την οποία οι φανατικοί πιστοί της νέας αυτής θρησκευτικής σέκτας ζουν, δρουν και υπάρχουν.

Από τη νέα αυτή λέξη (την οποία και κατοχυρώνω με πνευματικά δικαιώματα μέσω αυτού του άρθρου), δημιουργούνται νέα παράγωγα:

Βαξισμός (vaxism): η αναγωγή του εμβολιασμού σε θρησκεία

Βαξιστής / βαξίστρια (vaxist): ο/η οπαδός αυτής της θρησκείας

Βαξιστικός / ή /ό (vaxistic): το αναφερόμενο στον βαξισμό. Για παράδειγμα: «βαξιστική συμπεριφορά», «βαξιστικός ναός» κοκ

Και φυσικά, δημιουργείται και η λέξη: «βαξιστοταλιμπάν», η οποία αναφέρεται στους φανατικούς πιστούς της νέας αυτής θρησκευτικής σέκτας.

Κάποιοι ήδη βλέπω ότι απορούν με τα παραπάνω. Άλλοι χαμογελούν σαρκαστικά. Άλλοι πάλι ξύνουν αμήχανα το κεφάλι τους… Ψυχραιμία! Θα σας τα εξηγήσω όλα!

Κατ’ αρχήν, ας ξεκινήσουμε με το να δούμε τι χαρακτηρίζει μία θρησκευτική σέκτα.

Μια θρησκευτική σέκτα, έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Τον ιδρυτή της, ο οποίος αποτελεί τον μεσσία της σέκτας. Ο μεσσίας της σέκτας, αποτελεί το κέντρο αναφοράς της πίστης και των πιστών. Εκείνος που υπόσχεται σωτηρία…

 

Τα «ιερά βιβλία», τα οποία διαβάζουν οι πιστοί με ευλάβεια και προσήλωση.

 

Τα προπαγανδιστικά μέσα. Εκείνα τα μέσα, τα οποία διαφημίζουν την πίστη προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους πιστούς.

 

Ο κεντρικός ναός. Το μέρος όπου ο μεσσίας της σέκτας διδάσκει τους πιστούς και κηρύττει τα της θρησκείας.

 

Οι επί μέρους ναοί. Τα σημεία όπου οι πιστοί ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

 

Οι κατά τόπους ιερείς, οι οποίοι εξαρτώνται άμεσα από το μεσσία.

 

Οι δογματικές αντιλήψεις. Δηλαδή οι αντιλήψεις εκείνες που αποτελούν το κεντρικό πλαίσιο της σέκτας και οποιαδήποτε παρέκλιση αποτελεί αίρεση.

 

Τα ιερά αντικείμενα. Δηλαδή, τα αντικείμενα λατρείας των πιστών.

Τα κοινά χαρακτηριστικά των πιστών. Δηλαδή η ενδυμασία, ή ό,τι άλλο αποτελεί χαρακτηριστικό σημάδι του πιστού.

Για να δούμε λοιπόν, ποια από τα παραπάνω συναντάμε στο βαξισμό.

Ένας μεσσίας… μα τι μεσσίας…

Υπάρχει ιδρυτής – μεσσίας;

Φυσικά! Και το όνομα αυτού Bill Gates! Ο δισεκατομμυριούχος ο οποίος έχει χρηματοδοτήσει την καμπάνια του εμβολιασμού και την προωθεί με κάθε τρόπο. Η κεντρική ιδέα είναι ότι η ανθρωπότητα κινδυνεύει και πως ο εμβολιασμός θα σώσει την ανθρωπότητα. Μόνο όσοι εμβολιαστούν θα σωθούν, κατά τον Gates. Στην ουσία, ό,τι ακριβώς λέει κι ένας μεσσίας! Τίποτα λιγότερο!

Υπάρχουν «ιερά βιβλία» στο βαξισμό;

Φυσικά! Ξεκινάμε με την «ιερή βίβλο» των βαξιστών, η οποία δεν είναι άλλη από το βιβλίο του Klaus Schwab, «Covid19: the Great Reset» (μτφ: «Covid19: η Μεγάλη Επανεκκίνηση). Το συγκεκριμένο βιβλίο, είναι για τους βαξιστές ό,τι είναι οι Ορφικοί Ύμνοι για τους δωδεκαθεϊστές, η Βίβλος για τους χριστιανούς, το Κοράνι για τους μουσουλμάνους, το Αβαντάνας για τους βουδιστές, η Τορά για τους ιουδαϊστές κοκ. Ένα βιβλίο που ευαγγελίζεται τη σωτηρία της ανθρωπότητας!

Υπάρχουν ωστόσο και τα επί μέρους ιερά βιβλία. Πρόκειται για τα εγχειρίδια των εκδόσεων του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), τα εγχειρίδια των εκδόσεων Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Johnson & Johnson κοκ, τα εγχειρίδια των εκδόσεων των εκάστοτε υπουργείων υγείας. Όλα ευθυγραμμισμένα στις προσταγές και τα κελεύσματα του μεσσία Gates.

Υπάρχουν προπαγανδιστικά μέσα για το βαξισμό;

Εδώ, από πού ν’ αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε… Ας τα αναφέρουμε συνολικά, για την οικονομία του χώρου και του χρόνου.

Τα βασικότερα προπαγανδιστικά μέσα, είναι τα Συστημικά ΜΜΕ, τα οποία βομβαρδίζουν καθημερινά, με κάθε τρόπο τον πληθυσμό σχετικά με την αναγκαιότητα του να ασπαστεί κάποιος το βαξισμό. Κεντρικό στοιχείο ο τρόμος του θανάτου. Τρομοκρατούν το πλήθος με θάνατο και σοβαρά πρόβλημα υγείας, προκειμένου να καταλήξουν στη σωτηρία που προσφέρουν τα εμβόλια.

Είναι μία τυπική μέθοδος που ακολουθείτε σε όλες τις θρησκευτικές σέκτες παγκοσμίως. Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. «Ο κορωναϊός έρχεται… Θα πεθάνουμε όλοι!» όπως φώναζε κι ο «αντισυστημικός» Στέφανος Χίος! Η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά στο φοβερό θάνατο μίας ασθένειας (για την οποία ενδέχεται να μην έχει κάποιος συμπτώματα, αλλά παρ’ όλα αυτά να την έχει… ) και μόνο τα εμβόλια του μεσσία Bill Gates μπορούν να σώσουν την ανθρωπότητα!

Είναι το μήνυμα που περνάει μέσα από τα Συστημικά ΜΜΕ. Φυσικά, οποίος διαφωνεί, είναι «εχθρός της ανθρωπότητας», «ψεκασμένος», «ανεύθυνος» κλπ. Κλασσική αντίδραση θρησκευτικής σέκτας για τους… non believers… Για τους «άπιστους», όπως θα το λέγαμε σε απλά ελληνικά.

Επιφανείς προσωπικότητες έχουν αναλάβει εργολαβικά τη διάδοση του βαξισμού. Στην Ελλάδα, έχουμε άτομα όπως ο Ευαγγελάτος, η Κοσιώνη, ο Πορτοσάλτε και τόσοι άλλοι, που για να τους αναφέρω θα χρειαστώ κανένα τρίωρο στο γράψιμο.

Υπάρχει κεντρικός ναός στο βαξισμό;

Ναι! Ο κεντρικός ναός είναι η έδρα του Bill Gates! Από εκεί, ο μεγάλος μεσσίας της σέκτας κάνει το κήρυγμα στους πιστούς.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι δευτερεύοντες κεντρικοί ναοί. Τέτοιοι είναι το CDC για τις ΗΠΑ και ο ΠΟΥ για την Ευρώπη. Από εκεί, οι μεγάλοι αρχιερείς του βαξισμού, μεταφέρουν τα κελεύσματα του μεσσία Gates στους κατά τόπους ναούς.

Προπαγανδιστικό υλικό της βαξιστικής σέκτας

Υπάρχουν επί μέρους ναοί στο βαξισμό;

Σαφέστατα! Ας μου επιτραπεί ν’ αναφερθώ για την Ελλάδα. Στην Ελλάδα, έχουμε τον ΕΟΔΥ! Είναι ένας από τους κεντρικούς επί μέρους ναούς, ο οποίος έχει υπό τον έλεγχό του τους μικρότερους ναούς: τα εμβολιαστικά κέντρα! Εκεί, προσέρχονται οι οπαδοί του βαξισμού, προκειμένου να λάβουν τη θεία κοινωνία της σέκτας, ήτοι το εμβόλιο και να δοξολογήσουν το μέγα μεσσία Gates για τη σωτηρία που τους προσφέρει.

Υπάρχουν ιερείς στο βαξισμό;

Μετά παρρησίας λέω… Ναι! Υπάρχουν οι ιερείς, οι οποίοι ντυμένοι στα λευκά συμβουλεύουν το πλήθος να ενστερνιστεί τη νέα αυτή θρησκεία. Οι ιερείς του βαξισμού αποκαλούνται «ιατροί». Υπάρχει βέβαια και ο βαθμός της αρχιερωσύνης. Οι αρχιερείς του βαξισμού αποκαλούνται «ειδικοί» και έχουν το ελέω Gates απόλυτο θέσφατο της σωτηρίας της ανθρωπότητας.

Υπάρχουν δογματικές αντιλήψεις στο βαξισμό;

Όπως ανέφερα και πιο πάνω, η βασική δογματική αντίληψη του βαξισμού είναι ότι η ανθρωπότητα κινδυνεύει και η σωτηρία έρχεται μόνο μέσω των εμβολίων. Δεν είναι όμως η μόνη δογματική αντίληψη. Υπάρχει η δογματική αντίληψη της μασκοφορίας, βάσει της οποίας η ανθρωπότητα προστατεύεται από τις μάσκες. Επίσης η δογματική αντίληψη ότι οποιοσδήποτε εκτός της σέκτας του βαξισμού, είναι εν δυνάμει νεκρός και σίγουρα εχθρός της ανθρωπότητας.

Υπάρχουν ιερά αντικείμενα στο βαξισμό;

Οπωσδήποτε! Τα ιερά αντικείμενα του βαξισμού είναι:

Η μάσκα

 

Η σύριγγα

 

Το μπουκαλάκι του εμβολίου

 

Η τηλεόραση

 

Η συστημική εφημερίδα

Οποιοσδήποτε προσβάλλει αυτά τα ιερά αντικείμενα, δεν είναι απλά εχθρός της ανθρωπότητας, αλλά μελλοθάνατος, καθώς ο βαξιστής είναι έτοιμος να σκοτώσει οποιοδήποτε τα αγγίξει ή τα προσβάλλει.

Υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά στην εμφάνιση των βαξιστών;

Το χαρακτηριστικό ενδυματολογικό γνώρισμα των βαξιστών είναι η μάσκα. Η μάσκα, δεν αποτελεί μόνο ιερό αντικείμενο αλλά κάτι ακόμα περισσότερο. Είναι το «must» της σέκτας. Είναι αδιανόητο να κυκλοφορεί δημόσια ένας βαξιστής χωρίς μάσκα. Είναι σα να κυκλοφορεί γυμνός…

Όπως σε κάθε σέκτα, έχουμε κι εδώ συγκεκριμένο λεξιλόγιο, κατάλληλο μόνο για τους πιστούς. Λέξεις και φράσεις όπως: «ασυμπτωματικός», «ανοσία αγέλης», «ψέκας» και πολλές ακόμα, αποτελούν το ιερό λεξικό των πιστών.

Όπως καταλαβαίνουμε, πρόκειται για μία πραγματική θρησκευτική σέκτα, η οποία εξαπλώνεται επικίνδυνα. Επισκιάζει κάθε άλλη γνωστή θρησκεία, αφού επεκτείνεται παγκοσμίως. Θα έλεγε κανείς ότι επισκιάζει ακόμα κι αυτό το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών…

Καλή… ανοσία ή καλό βαξιστικό παράδεισο;;; 

kanenazori.com