Τρίτη 18 Μαΐου 2021

"Μολυσμένο αίμα απο εμβολιασμένους στις Τράπεζες αίματος απο το τεχνητό mRNA";;; Νά καί κάτι πού δέν σκέφθηκε κανείς!

 Η Κυβέρνηση με την σύριγγα στο χερι κυνηγά τον πολίτη τον εκβιάζει για το εμβόλιο και σαν φίδια φαρμακερά σπρώχνουν τις αιμοδοσίες για να μπει μολυσμένο αίμα και να μπολιάσει κοσμο εν αγνοία του..

"Μολυσμένο αίμα απο εμβολιασμένους στις Τράπεζες αίματος 

απο το τεχνητό mRNA";;;

Νά καί κάτι πού δέν σκέφθηκε κανείς!

Οι εμβολιασμένοι με τον τεχνητό ιό αφήνονται σε όλη την Χώρα να δίνουν αίμα και έχει μολυνθεί με τα συστατικά του εμβολίου το αίμα για όσους θα το χρειαστούν…

Μιλάμε για Σατανάδες που από κάθε τρυπιά προσπαθούν να εμβολιάσουν με το αίμα, ανυποψίαστους πολίτες που θα το χρειαστούν.

Το τελευταίο διάστημα που τρέχει ένα πογκρόμ εμβολιασμών με τις φόλες του τεχνητού mRNA παράλληλα υπάρχει σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα κομματική προτροπή σε επίπεδο Δήμων κ.α με προτροπή ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχουν οργανωθεί ομαδικές εθελοντικές αιμοδοσίες με πρωτοφανή συμμετοχή κυρίως εμβολιασμένων δήθεν ότι βοηθούν τον συνάνθρωπο τους που θα το χρειαστεί.

Έτσι γέμισαν οι Τράπεζες αίματος, με αίμα μολυσμένο με το τεχνητό mRNA, ώστε να διευκολυνθεί γρήγορα η διασπορά της μόλυνσης, σε όσους ανυποψίαστους βρεθούν στην ανάγκη να χρειαστούν αίμα, και να επιτευχθεί η γενετική τροποποίηση τους εν άγνοια τους αν και δεν εμβολιάστηκαν.

Η Κυβέρνηση με την σύριγγα στο χέρι κυνηγά τον πολίτη τον εκβιάζει για το εμβόλιο και σαν φίδια φαρμακερά σπρώχνουν τις αιμοδοσίες για να μπει μολυσμένο αίμα και να μπολιάσει κόσμο εν αγνοία του..

*Την μόλυνση μας επιβεβαιώνει ο πρώην Επιθεωρητής Υγείας ..κ. Ιακωβος Τίγκας με ανάρτηση του .

Το Εθνικό Κέντρο αιμοδοσίας για τους εμβολιασμούς αναφέρει τα παρακάτω:

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), κίνδυνος για έναν άνθρωπο που κάνει μετάγγιση θα μπορούσε να προκύψει αν ο αιμοδότης είχε κάνει εμβόλιο με ζώντες μικροοργανισμούς. Για να αποφευχθεί αυτό, η αιμοληψία θα έπρεπε να γίνει τουλάχιστον 4 εβδομάδες μετά το εμβόλιο. Στο μεσοδιάστημα θα έπρεπε να έχει επουλωθεί πλήρως και το σημείο της έγχυσης του εμβολίου. Εν τούτοις, αν το εμβόλιο περιέχει αδρανοποιημένο ή μη ζώντα μικροοργανισμό, αιμοληψία μπορεί να γίνει αμέσως. Αρκεί ο αιμοδότης να αισθάνεται καλά. Αν έχει ήπιες αντιδράσεις στο εμβόλιο, μπορεί να δώσει αίμα όταν περάσουν 7 ημέρες από την υποχώρησή τους.

Η απόφαση για την αποδοχή ή απόρριψη ενός αιμοδότη επαφίεται στην κρίση του υπεύθυνου προσωπικού κάθε υπηρεσίας αιμοδοσίας ξεχωριστά.

Κατά την ταπεινή μου άποψη αν συνεχίσουμε έτσι και δεν γίνει κάτι συνταρακτικό να ανατρέψει την κατάσταση που ζούμε τα βουνά τα βλέπω πολύ κοντά.

capnews.me 

Πηγή:https://amazonios.net/molysmeno-aima-apo-emvoliasmenoys-stis-trapezes-aimatos-apo-to-technito-mrna/ 
==============================
 
Μόσιαλος: "Μαλλιά κουβάρια" με αρνητή του εμβολίου

Τον γύρο των social media κάνει τα τελευταία 24ωρα η ανάρτηση ενός αρνητή εμβολίου σε ομάδα του Facebook με όνομα «Οι Ανεμβολίαστοι», όπου καταθέτει το ερώτημά του για το πώς θα διασφαλιστεί σε περίπτωση μετάγγισης πως ο δότης αίματος δεν έχει εμβολιαστεί.

Απάντηση στο ερώτημα έδωσε ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας και Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών της Υγείας του LSE Ηλίας Μόσιαλος, «τρολάροντας» τον αρνητή και καλώντας τον να κάνει... εξέταση αντι-ψέκ αντισωμάτων.

«Πολύ απλό είναι. Θα του κάνετε εξέταση αντι-ψέκ αντισωμάτων. Αν τα έχει τότε πάτε για τον επόμενο. Θα κοστίσει λιγάκι η διαδικασία αλλά θα είστε σίγουροι. Αν πρόκειται για επείγουσα μετάγγιση αίματος τότε θα πάρετε ένα μικρό ρίσκο να αλλάξει το DNA σας και να γίνετε Εσκιμώος», έγραψε στο Facebook ο κ. Μόσιαλος.

Πολύ απλό είναι. Θα του κάνετε εξέταση αντι-ψέκ αντισωμάτων. Αν τα έχει τότε πάτε για τον επόμενο. Θα κοστίσει λιγάκι η διαδικασία αλλά θα είστε σίγουροι. Αν πρόκειται για επείγουσα μετάγγιση αίματος τότε θα πάρετε ένα μικρό ρίσκο να αλλάξει το DNA σας και να γίνετε Εσκιμώος.