Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Αθηνά Λινού η εναλλακτική, περιφερόμενη υποψήφια στα κόμματα, από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ , προπαγανδίστρια των εμβολίων και παπαδιά!

 Η Λινού ντε...


Αυτή που την πασάραν ως Χριστιανή τα λεγόμενα..."εκκλησιαστικά" σάιτ, κατεβαίνει με αυτόν που θα φέρει στην κοινωνία τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία σε ανώμαλα ζευγάρια.


Αθηνά Λινού: Επιβεβλημένη η χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους και χώρου

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "9:49 romfea.gr/diafora/40. + ροΜΦαία MENU Αρχική κοινωνούσα" Διάφορα /Αθηνά Λινού: "Βεβαίως και θα Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 14/11 16:27 Αθηνά Λινού: "Βεβαίως και θα κοινωνούσα" Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr Στην εκπομπή της EPT <<Κάτι τρέχει με την Μάριον>> μίλησε σήμερα, Σάββατο 14 Νοεμβρίου η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας κ. Αθηνά Λινού. H Λινού ερωτηθείς για την Θεία Κοινωνία και αν νίνεται μετάδοση του ιού. ξεκαθάρισε αρχικά ότι"

 

Εεε  καμάρι ε;;

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "9:46 nm Tweet 77 Αλέξης Τσίπρας Alexis Tsipras @atsipras Είναι τιμή μας που κοσμεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας Αθηνά Λινού. Έχει διδάξει στη Μεταπτυχιακή Σχολή Mayo, στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Minnesota και στο Πανεπιστήμιο Case Western Reserve. Είναι Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Prolepsis. 3:18 μ.μ. 27 Απρ 23 96,1K Προβολές 308 Retweet 67 Παραθέσεις Κάντε Tweet με την απάντησή σας" 

Είναι και πρεσβυτέρα παρακαλώ!!

 Άρα πρέπει να καθαιρεθεί ο ανάξιος σύζυγος της, φίλος της μονής Βατοπαιδίου.Τι όχι;;

 xeirotonia_linosΔημήτρης Λινός: Δείτε τη χειροτονία του καθηγητή από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος!