Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρχικά σπεύδει να πείσει τους δεσποτάδες και να κατευνάσει τους Πιστούς ότι οι Νέες Ταυτότητες είναι «φυλακτά του Πολίτη»

Προπαρασκευαστικές ενέργειες της Κυβερνήσεως από 25-7-2023 σε συνεργασία με τους δεσποτάδες για να αποτελέσουν οι Νέες ψηφιακές Ταυτότητες «φυλακτά του Πολίτη»

 

·

   Οι Νέες Ταυτότητες «φυλακτά του Πολίτη»

     Σπεύδει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να πείσει τους δεσποτάδες ότι οι Νέες Ταυτότητες είναι «φυλακτά του Πολίτη» και έτσι να προλάβει αντιδράσεις των αφυπνισμένων  Χριστιανών για τις νέες ταυτότητες σκλαβιάς που προωθούν  με τον «αρχισυνάγωγο»   Μηταράκη (και τώρα τον αντικαταστάτη του, Οικονόμο προπαγανδιστή των πειραματικών εμβολίων) και ένστολα  και μη, εμφανή και αφανή εκτελεστικά όργανά τους, επιχειρώντας να πείσουν ότι «δεν περιέχουν κανένα δεδομένο που θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία των Ελλήνων πολιτών ή προσβάλουν, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη». Σύμφωνα με τον Μηταράκη και τα όργανα καταστολής αποφαίνονται σαν αυθεντίες, καταργούν και αυτή την Ιερά Σύνοδο προπαγανδίζοντας στους πιστούς τις νέες ταυτότητες.  

    Τι εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε στους Δεσποτάδες για να αποφανθούν, αν πρέπει να  πάρουμε  τις νέες ταυτότητες σκλαβιάς που μας ετοιμάζουν τα πιόνια της Νέας Τάξεως, όταν αυτοί οι ίδιοι συνεργάστηκαν απόλυτα με την κυβέρνηση και υπήρξαν οι καλύτεροι προωθητές των εμβολίων αποσιωπώντας ότι περιείχαν κυτταροσειρές εκτρωμένων παιδιών και προκαλούν αποδεδειγμένα πλήθος αιφνιδίων θανάτων;;; Τα εμβόλια  αυτά COVID-19 καταστάθηκαν εντέχνως σκευάσματα αυτοχειρίας .

    Δεν ξεχνάμε ότι αυτός ό «αρχισυνάγωγος» εποίκισε τα νησιά του Αιγαίου και τις πόλεις της ενδοχώρας  με λαθρομετανάστες  και τα εκτελεστικά όργανα σαν γενίτσαροι σακατέψαν στο ξύλο τους διαμαρτυρομένους νησιώτες. Θυμίζω την Μυτιλήνη... αλλά και σ' όλη τη χώρα, την ημέρα είχαν τον κόσμο έγκλειστο με πρόφαση τα μέτρα για τον κορωνοϊό και την νύχτα κουβαλούσαν με κομβόι λεωφορείων εποικιστάς στις δομές ανά την επικράτεια.  Και αυτό με καθησυχαστικό τρόπο. «Μην ανησυχείτε θα φύγουν…." μας καθησύχαζαν…με  βαρύγδουπες δηλώσεις και με τα γκλοπ των αστυνομικών οργάνων τους και τα ασφυξιογόνα να ποδοπατούν τους κατοίκους, τους κατόχους των νησιών. Βέβαια είχε άδοξη και βραχεία θητεία ως υπουργός ΠΠ ο  αποπεμφθείς κ. Μηταράκης, τον διαδέχθηκε έτερος φωστήρας ο κ. Οικονόμου σφόδρα προπαγανδιστής των πειραματικών εμβολίων και των Ψηφιακών Νέων Ταυτοτήτων, αλαζόνας κατά των Χριστιανών.

  Πέραν αυτών για την προσέγγιση των μυστικών που κρύπτονται στις νέες  ταυτότητες απαιτούνται ειδικοί επιστήμονες  με ήθος, γνώσεις, διαίσθηση και διόραση, άκρως εξειδικευμένες γνώσεις αιχμής της τεχνολογίας της πληροφορικής, της αρχιτεκτονικής λογισμικού, προγραμματισμού και διαχείρισης ψηφιακών δεδομένων, των σχεδίων και μέσων ελέγχου των λαών και την τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης που επιχειρούν να μετέλθουν με τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας.  Τέτοιους επισκόπους με αυτά τα χαρακτηριστικά η διοικούσα Ελλαδική Εκκλησία μάλλον δεν διαθέτει.

    Μπορούμε να εμπιστευθούμε τους δεσποτάδες που πολλοί απ’ αυτούς, κατά κοινή ομολογία, είναι οικουμενιστές και προσκυνημένοι στην Νέα Τάξη που δεν διακρίθηκαν για την θύραθεν και άνωθεν σοφία στις  επιδόσεις των σπουδών τους, στις επιστημονικές ικανότητες έρευνας, στις  πνευματικές τους αρετές, και σε παρουσία θεάρεστου έργου, πλην βέβαια λαμπρών εξαιρέσεων. Έχοντας υπόψιν μας ότι οι Θεολογικές σχολές τους που αποφοιτούν, κάποτε ήταν κορυφαίες σχολές και επιπέδου, τώρα έχουν εκπέσει  στις χαμηλότερες βάσεις εισαγωγής 6950-7375  μόρια το 2021, ενώ π.χ. ο μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, έχει 17000 μόρια; Κανένας δεν θα είχε αντίρρηση, αν οι πνευματικές αρετές, που είναι οι υπέρτερες, ήταν  εκείνες για τις οποίες διακρίνονται οι Επίσκοποι, όπως οι Άγιοι  Πατέρες.

      Ο Λαός λέγει «αυτοί δεν μπορούν να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα», δεν είδαν τι έκρυβαν  τα θανατηφόρα εμβόλια και έσπευσαν πρώτοι να τα κάνουν και έκαναν εμβολιαστικά  κέντρα τους Ι. Ναούς, θα δουν την αιχμαλωσία των πολιτών που κρύβουν οι νέες ταυτότητες   τεχνολογίας RFID;

                                        ΕΙΣΗΓΗΣΗ 

  Προτείνουμε:  Να συσταθεί αδιάβλητη μικτή επιτροπή επισκόπων και εξειδικευμένων  επιστημόνων διεθνούς κύρους στην εφαρμοζόμενη τεχνολογία των ταυτοτήτων RFID για να αποφανθεί μετά από ενδελεχείς εξαντλητικούς  ελέγχους και πειραματισμούς, που θα καταγραφούν και θα  δημοσιευθούν οι επιδράσεις άμεσες ή έμμεσες - εξωγενείς, που μπορούν να επιδράσουν καθ' ιονδήποτε τρόπο επί της ασφαλείας του προσώπου, της ιδιωτικότητας και της Ελευθερίας του. Να παρουσιασθούν ενώπιον της Ιεράς Συνόδου επισκόπων και παρουσία αντιπροσωπείας επαϊόντων Πιστών. 

 Να ληφθεί Συνοδική Απόφαση της Ιεραρχίας που να προστατεύει τους Χριστιανούς από την υποχρεωτικότητα της παραλαβής της νέας ψηφιακής ταυτότητας και να γίνει σεβαστό το απαραβίαστο  αυτεξούσιο και η αντίρρηση συνειδήσεώς τους. 

Ενδεικνυόμενη λύση θα ήταν η εφαρμογή της τεχνολογίας που εφαρμόζεται εις την έκδοση  των διπλωμάτων οδήγησης.  

Τα πολιτικά κόμματα που διαπνέονται από τα χριστιανικά ιδεώδη, όπως η ΝΙΚΗ και άλλα, επιβάλλεται να δώσουν δυναμική παρουσία στην Ι. Σύνοδο και Ιεραρχία, στη βουλή και όπου δεί.   Να διαμηνύσουν την άρνηση του χριστεπώνυμου πληρώματος να δεχθούν τις Νέες Ψηφιακές Ταυτότητες σκλαβιάς, αφενός και αφετέρου, να την προσβάλουν  νομικά πάση δυνάμει  ως αντισυνταγματική στα αρμόδια δικαστήρια, καθώς και την παράνομη απόφαση για την   αδιαφανή ανάθεση, χωρίς δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό σε ημέτερα κυβερνητικά τρωκτικά. Το θέμα ζητηθεί να τεθεί υπό την βάσανο της εξεταστικής διερεύνησης. 

  Τέλος, να γίνει δημοψήφισμα επί της αποδοχής αυτών. 

                                                                      π. Βησσαρίων

     ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  

  

https://agonasax.blogspot.com/2023/07/rfid-rfid.html

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Νέες Ταυτότητες--Εφαρμογές της τεχνολογίας RFID -- Απειλές από την τεχνολογία RFID--Απειλές για την ιδιωτικότητα

Μανώλης Βαβούσης, Σύμβουλος Ασφαλείας

RFID – Radio Frequency Identification  = (RFID – Αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων)

 ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ: Τότε Ενάντιοι των ψηφιακών ταυτοτήτων – Σήμερα Υπέρμαχοι των θανατηφόρων εμβολίων. Αναμένουμε και την στάση τους για τις ταυτότητες (agonasax.blogspot.com)

βίντεο : Τότε Ενάντιοι - Σήμερα Υπέρμαχοι ! - Triklopodia

                  Προωθήστε το είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

======================================================================             

 Νέες ταυτότητες: Εκπροσώπους της εκκλησίας ενημέρωσε ο Ν. Μηταράκης
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 



Διευκρινίσεις ζήτησε η Εκκλησία

Share via Facebook Share via Twitter Share via LinkedIn Share via Email

Διευκρινίσεις για τις νέες ταυτότητες ζήτησαν εκπρόσωποι της εκκλησίας. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, συναντήθηκαν με τον μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ και συνομίλησαν μέσω τηλεδιάσκεψης με τον μητροπολίτη Σερρών, Θεολόγο, οι οποίοι εκπροσώπησαν τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Όπως τόνισε, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μηταράκης «τους ενημερώσαμε αναλυτικά, διαβεβαιώνοντάς τους πως τα νέα έγγραφα ταυτοπροσωπίας δεν περιέχουν κανένα δεδομένο που θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία των Ελλήνων πολιτών ή προσβάλουν, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη».


Tweet

Προβολή νέων Tweet

Συζήτηση

Είχα την τιμή να συναντηθώ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και να συνομιλήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο, οι οποίοι, εκπροσωπώντας τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ζήτησαν διευκρινήσεις για τις νέες ταυτότητες. Μαζί με τον Αρχηγό της Αντιστράτηγο, Λάζαρο Μαυρόπουλο τους ενημερώσαμε αναλυτικά, διαβεβαιώνοντάς τους πως τα νέα έγγραφα ταυτοπροσωπίας δεν περιέχουν κανένα δεδομένο που θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία των Ελλήνων πολιτών ή προσβάλουν, καθ' οιονδήποτε τρόπο, την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη.
===================================
Ο κ. Ιερώνυμος Λαρίσης συνεδριάζει εντός του Αγ. Αχιλλίου με πολιτικούς Παράγοντες (Περιφερειάρχη, Δήμαρχο Λαρισαίων,Διευθ Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας) και δηλώνει ότι επιτρέπει να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα στους Ιερούς Ναούς 


 Υπενθυμίζεται πως η έκδοση των ταυτοτήτων νέου τύπου είχε προσδιοριστεί για τον  Σεπτέμβριο 2023 από τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη ΕΔΩ

Ο κ. Μηταράκης, ωστόσο, έχει πλέον αποπεμφθεί από την Κυβέρνηση με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυρ. Μητσοτάκη, για άλλους λόγους, οπότε μένει να αποδειχθεί εάν ισχύει το χρονοδιάγραμμα που ήθελε τις νέες ταυτότητες να εκδίδονται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

==========================================================================================================================
Ποιός κάνει κουμάντο; σχετικά με ταυτότητες; εξελίξεις

- 28 Ιούλ 2023 

ΈΚΤΑΚΤΟ – Παραιτήθηκε ο Μηταράκης από υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Πριν λίγο προηγήθηκαν δηλώσεις του:

“Η Σόφι Ιν’τ Βελντ επέκρινε τη συνάντηση του υπουργού με εκπροσώπους της Εκκλησίας ενόψει των νέων ταυτοτήτων
Ο Νότης Μηταράκης απάντησε στην Ολλανδή ευρωβουλευτή, Σόφι Ιν’τ Βελντ μέσα από το Twitter
Συγκεκριμένα, η Σόφι Ιν’τ Βελντ, με ανάρτησή της στο Twitter, προσπάθησε να σχολιάσει σκωπτικά την συνάντηση του κ. Μηταράκη, λέγοντας, «Ενδιαφέρον. Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει έναν ηγέτη της εκκλησίας ότι τα νέα κρατικά έγγραφα ταυτότητας δεν θα «προσβάλλουν την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη». Για ποιο λόγο;;;».

Ο κ. Μηταράκης της απάντησε στο Twitter, με επικριτικό ύφος σημειώνοντας πως «Για τη Σόφι, η συνάντηση με την Εκκλησία της Ελλάδος, με εκατομμύρια μέλη, για να συζητηθεί μια νέα κυβερνητική πρόταση είναι «ιντριγκαδόρικη». Ενώ η συνάντηση με οποιαδήποτε ειδική ΜΚΟ για να συζητήσει τις ανησυχίες της θα ήταν «καθήκον συνεργασίας με την κοινωνία των πολιτών…».
Πηγή https://www.protothema.gr/greece/article/1396977/notis-mitarakis-i-apadisi-stin-eurovouleuti-gia-ti-sunadisi-me-tin-ekklisia-an-vriskomoun-me-mko-tha-itan-kathikon-mou/

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/07/blog-post_601.html