Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

5G ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ (ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ) ΦΟΡΕΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ: Επιστημονικό έγγραφο αποκαλύπτει ότι τα σήματα κινητού τηλεφώνου μπορούν να ενεργοποιήσουν την απελευθέρωση βιολογικών φορτίων από οξείδιο του γραφενίου που εισάγεται στο σώμα

"... είναι εύλογο αλλά όχι αποδεδειγμένο ότι τα εμβόλια + οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας 5G θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως οπλικό σύστημα αποπληθυσμού..."

Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

Mike Adams


Μια επιστημονική εργασία που δημοσιεύθηκε στο Materials Today Chemistry αποκαλύπτει ότι τα σήματα κινητής τηλεφωνίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απελευθέρωση βιολογικών ή χημικών φορτίων από το οξείδιο του γραφενίου που εισάγεται στο ανθρώπινο σώμα. Η εργασία, η οποία δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, έχει τίτλο: "Τηλεχειριζόμενη ηλεκτρο-ανταποκρινόμενη νανοθεραπεία κατ' απαίτηση βασισμένη σε τροποποιημένο οξείδιο γραφενίου με αμίνη για συνεργιστική διπλή χορήγηση φαρμάκου".


Η περίληψη της μελέτης αποκαλύπτει πώς ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να εκπέμπει σήματα για την ενεργοποίηση ενός ρεύματος χαμηλής τάσης που αλληλεπιδρά με τα μόρια του οξειδίου του γραφενίου (GO), προκαλώντας την αποτελεσματική παράδοση φαρμακευτικών φορτίων:

Αυτή η μελέτη αποσκοπεί στον προσδιορισμό της ελεγχόμενης από χαμηλή τάση απελευθέρωσης διπλού φαρμάκου (ασπιρίνη και δοξορουβικίνη) από την επιφάνεια GO. Εδώ, αποδείξαμε πώς μπορούμε να ελέγξουμε τον ρυθμό απελευθέρωσης φαρμάκου εξ αποστάσεως με ένα εύχρηστο κινητό τηλέφωνο, με μηδενική παθητική απελευθέρωση σε χρόνο αδράνειας.

Λόγω της εξαιρετικά μεγάλης επιφάνειας και της σύνθετης δομικής του σύνθεσης, το οξείδιο του γραφενίου αποδεικνύεται το τέλειο μόριο για την παράδοση βιολογικών ή φαρμακευτικών ωφέλιμων φορτίων στο εσωτερικό του σώματος. Από τη μελέτη:

Αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν το GO ένα εξαιρετικά πιθανό νανοσύνθετο υλικό ως φορέα φαρμάκων στον τομέα της βιοϊατρικής και της βιοτεχνολογίας, ενώ συνδυάζεται με μια πολυμερή ή ανόργανη μήτρα.

Είναι σημαντικό ότι η παρουσία μιας συγκεκριμένης συχνότητας ρεύματος χαμηλής τάσης είναι το μόνο που απαιτείται για να απελευθερώσει το οξείδιο του γραφενίου το ωφέλιμο φορτίο του.
Τα σήματα των πύργων κινητής τηλεφωνίας 5G δημιουργούν μικρορεύματα στο εσωτερικό του σώματος

Γνωρίζουμε ήδη ότι τα σήματα 5G μπορούν να δημιουργήσουν ηλεκτρικά ρεύματα στο εσωτερικό του ανθρώπινου σώματος, ακόμη και από σημαντική απόσταση. Ένα σημαντικό άρθρο που συντάχθηκε από τον Dr. Joseph Mercola και δημοσιεύθηκε στο Childrens Health Defense αποκαλύπτει ότι η ακτινοβολία των σημάτων κινητής τηλεφωνίας 5G έχει ως αποτέλεσμα μετρήσιμες βιολογικές και χημικές αλλαγές στο εσωτερικό του ανθρώπινου σώματος. Από το άρθρο του: 

  • Το 5G βασίζεται κυρίως στο εύρος ζώνης του χιλιοστομετρικού κύματος, το οποίο είναι γνωστό ότι προκαλεί ένα επώδυνο αίσθημα καψίματος. Έχει επίσης συνδεθεί με οφθαλμικά και καρδιακά προβλήματα, καταστολή της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, γενετικές βλάβες και προβλήματα γονιμότητας.

  • Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) παραδέχεται ότι δεν έχουν διεξαχθεί ή χρηματοδοτηθεί από τον οργανισμό ή τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών μελέτες για την ασφάλεια του 5G και ότι δεν σχεδιάζεται καμία.

  • Η FCC έχει αιχμαλωτιστεί από τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών, η οποία με τη σειρά της έχει τελειοποιήσει τις στρατηγικές παραπληροφόρησης που χρησιμοποίησε η καπνοβιομηχανία πριν από αυτήν.

  • Η επίμονη έκθεση σε συχνότητες μικροκυμάτων, όπως αυτές των κινητών τηλεφώνων, μπορεί να προκαλέσει μιτοχονδριακή δυσλειτουργία και βλάβη του πυρηνικού DNA από τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται από το υπεροξυνιτρώδες.

  • Η υπερβολική έκθεση σε κινητά τηλέφωνα και δίκτυα Wi-Fi έχει συνδεθεί με χρόνιες ασθένειες όπως καρδιακές αρρυθμίες, άγχος, κατάθλιψη, αυτισμό, Αλτσχάιμερ και στειρότητα. 

Ο ιστότοπος Cellular Phone Task Force απαριθμεί πολυάριθμες προειδοποιήσεις από κυβερνήσεις και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο που έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων και τις βλαβερές επιπτώσεις της στην ανθρώπινη βιολογία. 

Η ακτινοβολία μικροκυμάτων ραδιοσυχνοτήτων προκαλεί αλλαγές τάσης στο εσωτερικό των κυττάρων του σώματος, μεταβάλλοντας τους διαύλους ασβεστίου

Επιπλέον, μια συναρπαστική έρευνα με επικεφαλής τον Martin Pall, Ph.D., ομότιμο καθηγητή βιοχημείας και βασικών ιατρικών επιστημών στο Washington State University, αποκαλύπτει ότι η ακτινοβολία μικροκυμάτων από κινητές συσκευές και ασύρματους δρομολογητές προκαλεί αλλαγές τάσης στο εσωτερικό των κυττάρων του σώματος, ενεργοποιώντας τα λεγόμενα «Δίαυλοι ασβεστίου με πύλη τάσης» "Voltage-Gated Calcium Channels" (VGCCs), τα οποία βρίσκονται στην εξωτερική μεμβράνη των κυττάρων σας. Αυτή η μεμβράνη είναι που καθορίζει τι περνάει μέσα και έξω από το κύτταρο.

Δείτε ολόκληρη τη μελέτη του Martin Pall, PhD. με τίτλο: Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δρουν μέσω της ενεργοποίησης των καναλιών ασβεστίου με πύλη τάσης για να προκαλέσουν ευεργετικές ή δυσμενείς επιδράσεις. Η μελέτη αυτή εξηγεί:
 

Είκοσι τρεις μελέτες έχουν δείξει ότι οι δίαυλοι ασβεστίου με πύλη τάσης (VGCCs) παράγουν αυτές και άλλες επιδράσεις των ΗΜΠ... Επιπλέον, οι ιδιότητες των καναλιών αυτών που συνδέονται με την τάση μπορούν να παρέχουν βιοφυσικά εύλογους μηχανισμούς για τις βιολογικές επιδράσεις των ΗΜΠ.

Από το άρθρο του Dr. Mercola που αναφέρεται παραπάνω: (η έμφαση προστίθεται)

Σύμφωνα με την έρευνα του Pall, η ακτινοβολία μικροκυμάτων ραδιοσυχνοτήτων, όπως αυτή που προέρχεται από το κινητό σας τηλέφωνο και τον ασύρματο δρομολογητή σας, ενεργοποιεί τα κανάλια ασβεστίου με πύλη τάσης (VGCC) που βρίσκονται στην εξωτερική μεμβράνη των κυττάρων σας.

Σύμφωνα με τον Pall, τα VGCCs είναι 7,2 εκατομμύρια φορές πιο ευαίσθητα στην ακτινοβολία μικροκυμάτων από ό,τι τα φορτισμένα σωματίδια εντός και εκτός των κυττάρων μας, πράγμα που σημαίνει ότι τα πρότυπα ασφαλείας για την έκθεση αυτή απέχουν κατά 7,2 εκατομμύρια φορές.


Η ακτινοβολία μικροκυμάτων χαμηλής συχνότητας ανοίγει τα VGCCs σας, επιτρέποντας έτσι μια μη φυσιολογική εισροή ιόντων ασβεστίου στο κύτταρο, τα οποία με τη σειρά τους ενεργοποιούν το οξείδιο του αζώτου και το υπεροξείδιο, τα οποία αντιδρούν σχεδόν ακαριαία για να σχηματίσουν υπεροξυνιτρώδη που στη συνέχεια προκαλούν ελεύθερες ρίζες ανθρακικού, οι οποίες είναι ένα από τα πιο βλαβερά αντιδραστικά είδη αζώτου που είναι γνωστά και θεωρείται ότι αποτελούν βασική αιτία για πολλές από τις σημερινές χρόνιες ασθένειες.

Αυτό σημαίνει ότι η ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων (και η ακτινοβολία των πύργων κινητής τηλεφωνίας 5G) προκαλεί πράγματι αλλαγές τάσης στο ανθρώπινο σώμα και ότι αυτές οι αλλαγές τάσης έχουν πολύ συγκεκριμένες βιοχημικές επιδράσεις, ορισμένες από τις οποίες μπορεί να είναι επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία (όπως ο σχηματισμός μορίων υπεροξυνιτρώδους).

Η καταπολέμηση αυτών των ισχυρών ελευθέρων ριζών μπορεί να επιτευχθεί εν μέρει με διατροφικές προσεγγίσεις, όπως μέσω της χρήσης του ενζύμου υπεροξειδική δισμουτάση (SOD), το οποίο είναι το θεμελιώδες θρεπτικό συστατικό στις σκόνες 5G Defense (Ἄμυνας) του Health Ranger Store (Κατάστημα Υγείας Ranger). Αξίζει να σημειωθεί ότι η SOD (η οποία συνήθως προέρχεται από φρούτα πεπονιού) δεν εμποδίζει την ίδια την ακτινοβολία των πύργων κυττάρων, αλλά βοηθά το σώμα να ανταποκριθεί στις κυτταρικές καταπονήσεις, όπως ο σχηματισμός μορίων υπεροξυνιτρώδους.

Σε σχετικές ειδήσεις που αναφέρει το Reuters, οι γαλλικές ρυθμιστικές αρχές απηύθυναν προειδοποίηση στην Apple να σταματήσει την πώληση τηλεφώνων iPhone 12 λόγω της παρουσίας υπερβολικής ακτινοβολίας που παράγεται από τις συσκευές. Το smartphone της Apple υπερβαίνει το επιτρεπτό νομικό όριο ακτινοβολίας. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο πωλείται από το 2020.

Τα σήματα 5G μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν την απελευθέρωση ωφέλιμων φορτίων από το οξείδιο του γραφενίου μέσα στο ανθρώπινο σώμα

Συνδέοντας τις κουκκίδες όλων αυτών, τα σήματα 5G μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία χαμηλής τάσης στο εσωτερικό του ανθρώπινου σώματος, προκαλώντας τα μόρια του οξειδίου του γραφενίου να απελευθερώσουν προκαθορισμένα ωφέλιμα φορτία στο εσωτερικό του σώματος. Μέσω της δημοσιευμένης εργασίας που συνδέεται παραπάνω:

Με την εφαρμογή εξωτερικών ερεθισμάτων, πολλά υλικά είναι σε θέση να απελευθερώνουν φάρμακα. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά χρειάζονται εξελιγμένα όργανα εκτός από ηλεκτρική διέγερση. Η χορήγηση φαρμάκων με ηλεκτροδιέγερση έχει προσελκύσει την προσοχή λόγω του χαμηλού κόστους, του ανώδυνου και της φορητότητας του εξοπλισμού ελέγχου, καθιστώντας το διαχειρίσιμο για προσαρμοσμένες εφαρμογές. Στην παρούσα μελέτη, χρησιμοποιήσαμε τη ΜΚΟ ως ηλεκτροευαίσθητο υλικό για την ελεγχόμενη παροχή φαρμάκων.

"Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιήσαμε το ASP και το DOX ως πρότυπο φάρμακο που μπορεί να παραδοθεί ταυτόχρονα με εξωτερική τάση", αναφέρεται στην εργασία. Το συμπέρασμα της εργασίας προσθέτει: (η έμφαση προστίθεται)

Συμπερασματικά, δείξαμε εδώ ότι η ΜΚΟ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράγοντας διπλής χορήγησης φαρμάκων και η απελευθέρωση των φαρμάκων μπορεί να ελεγχθεί με εξωτερική τάση. Για να εκμεταλλευτούμε τη συνεργιστική δράση του ASP και του DOX, τροποποιήσαμε τη ΜΚΟ και προσαρτήσαμε σε αυτήν δύο φάρμακα. Η εργαστηριακή μας τηλεχειριζόμενη συσκευή απελευθέρωσε αποτελεσματικά το αντικαρκινικό φάρμακο. Η διαδικασία απελευθέρωσης μπορεί εύκολα να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί με ένα κινητό τηλέφωνο αλλάζοντας την τάση πόλωσης.

Το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να μεταφέρει βιολογικά ή χημικά όπλα ως ωφέλιμα φορτία

Στην επιστημονική εργασία που παρατίθεται παραπάνω, το ωφέλιμο φορτίο ήταν ασπιρίνη συν ένα κοινό φάρμακο για τον καρκίνο. Ωστόσο, τα ωφέλιμα φορτία μπορούν να είναι σχεδόν οτιδήποτε με αρκετά μικρό μέγεθος, συμπεριλαμβανομένων τόσο υδρόφιλων όσο και υδρόφοβων μορίων. Από τη μελέτη: "Καταδείξαμε επίσης πώς μπορούν να παραδοθούν υδρόφιλα (ASP) και υδρόφοβα φάρμακα (DOX) με τη χρήση μιας ενιαίας πλατφόρμας παράδοσης".

Αυτό σημαίνει ότι ισχυρά χημικά όπλα - θεωρητικά συμπεριλαμβανομένων νευροτοξικών παραγόντων που είναι θανατηφόροι σε νανογραμμάρια έκθεσης - θα μπορούσαν να φορτωθούν σε μόρια οξειδίου του γραφενίου, τα οποία παραδίδονται κρυφά στον οργανισμό μέσω επιθετικά προπαγανδισμένων ιατρικών παρεμβάσεων, όπως ψεύτικα εμβόλια ή μπατονέτες κοβιδίου. Θεωρητικά, τα όπλα αυτά θα μπορούσαν επίσης να παραδοθούν στον πληθυσμό μέσω διατροφικών φορέων. Μόλις εισέλθει στο σώμα, μια μικρή ποσότητα διαρροής ωφέλιμου φορτίου μπορεί να δημιουργήσει κάποιο επίπεδο νευρικής βλάβης στα εμβολιασμένα θύματα, αλλά η πραγματική παράδοση του ωφέλιμου φορτίου δεν θα συμβεί μέχρι να μεταδοθεί ένα κατάλληλο σήμα 5G στον εμβολιασμένο πληθυσμό, χρησιμοποιώντας τη "συχνότητα απελευθέρωσης" που παράγει την απαιτούμενη τάση για την απελευθέρωση του ωφέλιμου φορτίου.

Με άλλα λόγια, ένα σήμα εκπομπής 5G στην κατάλληλη συχνότητα θα μπορούσε να προκαλέσει άμεσα την απελευθέρωση των ωφέλιμων φορτίων από μόρια οξειδίου του γραφενίου στα σώματα όσων είχαν προηγουμένως εμβολιαστεί με αυτά τα ωφέλιμα φορτία. Αυτό θα συνέβαινε ταυτόχρονα, σε ολόκληρο τον πληθυσμό που βρίσκεται εντός της εμβέλειας των συχνοτήτων εκπομπής που δημιουργούν την απαραίτητη τάση στο σώμα.

Αν το ωφέλιμο φορτίο ήταν νευροτοξικός παράγοντας, το πραγματικό αποτέλεσμα θα ήταν ο ξαφνικός θάνατος μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού σε όλες τις πόλεις όπου η εκπομπή 5G είναι σε θέση να τις διαποτίσει. Εάν τα ωφέλιμα φορτία ήταν νανοσωματίδια που μοιάζουν με ιούς, η παράδοση του ωφέλιμου φορτίου θα μπορούσε να προκαλέσει την ξαφνική εμφάνιση μεγάλης μερίδας του πληθυσμού να "μολυνθεί" από έναν πανδημικό ιό που εξαπλώνεται με ασύλληπτη ταχύτητα.

Αυτή η τεχνολογία, με άλλα λόγια, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως "διακόπτης θανάτου" για να τερματίσει όποιο τμήμα του πληθυσμού είχε προηγουμένως εμβολιαστεί με GO που φέρει ωφέλιμο φορτίο.
Το "μαύρο μελάνι" που εκτυπώνεται σε φαρμακευτικές κάψουλες αποδεικνύεται μαγνητικό και μπορεί να περιέχει οξείδιο του γραφενίου

Ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες περιήλθαν στην αντίληψή μου κατά τη διάρκεια της συγγραφής αυτού του άρθρου. Το μαύρο μελάνι που είναι τυπωμένο στο πλάι των φαρμακευτικών καψουλών αποτελείται στην πραγματικότητα από μυστηριώδη μαύρα στίγματα που είναι μαγνητικά. Μια επαφή μου έστειλε ένα βίντεο, που απεικονίζεται στο ακόλουθο στιγμιότυπο οθόνης, το οποίο δείχνει φαρμακευτικές κάψουλες εμποτισμένες σε νερό για αρκετές ώρες, μετά το οποίο το μαύρο "μελάνι" από τις κάψουλες μετατράπηκε σε μαύρα στίγματα που εμφάνιζαν εκπληκτικές μαγνητικές ιδιότητες. Σε αυτή την ακίνητη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε τα μαύρα στίγματα να συγκεντρώνονται στον κοινό μαγνήτη που συγκρατείται στο γυαλί:

Όπως αποκαλύπτει αυτό το άρθρο στο LiveScience.com, μια εντυπωσιακή νέα έρευνα διαπιστώνει ότι το γραφένιο μπορεί να γίνει μαγνητικό με τη συναρμολόγηση στρωμάτων σε συγκεκριμένο περιστροφικό προσανατολισμό. Έτσι προκύπτει μαγνητισμός, παρόλο που τα υποκείμενα ατομικά στοιχεία δεν είναι παρά άνθρακας. Από το άρθρο:

Το μαγνητικό πεδίο δεν δημιουργείται από τη συνηθισμένη περιστροφή των ηλεκτρονίων μέσα στα μεμονωμένα στρώματα γραφενίου, αλλά αντίθετα προκύπτει από τη συλλογική περιστροφή των ηλεκτρονίων σε όλα τα τρία στρώματα της στοιβαγμένης δομής γραφενίου, ανέφεραν οι ερευνητές στις 12 Οκτωβρίου στο περιοδικό Nature Physics.

Το γραφένιο χρησιμοποιείται στο "μελάνι" που τυπώνεται στο πλάι των συνταγογραφούμενων φαρμάκων; Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα, αλλά το γεγονός ότι αυτό το μελάνι είναι σαφώς μαγνητικό είναι ανησυχητικό.
 

Το οξείδιο του γραφενίου μπορεί επίσης να μεταδώσει σήματα gigahertz σε κοντινούς δέκτες

Επιπλέον, στο πλαίσιο ορισμένων εξωτικών εφαρμογών των υλικών οξειδίου του γραφενίου (GO), εκείνοι των οποίων τα σώματα ενεργοποιούνται από την εκπομπή των πύργων κινητής τηλεφωνίας θα μπορούσαν οι ίδιοι να λειτουργήσουν ως ηλεκτρομαγνητικοί "επαναλήπτες" λόγω της ικανότητας του GO να λειτουργεί ως πομπός.

Αυτή η ικανότητα τεκμηριώνεται καλά σε μια μελέτη με τίτλο "Radio-frequency characteristics of graphene oxide" (Χαρακτηριστικά ραδιοσυχνοτήτων του οξειδίου του γραφενίου), που δημοσιεύθηκε στο Applied Physics Letters το 2010. (https://doi.org/10.1063/1.3506468) Η εν λόγω μελέτη εξηγεί: (η έμφαση προστίθεται)

Επιβεβαιώνουμε ότι το οξείδιο του γραφενίου, μια δισδιάστατη δομή άνθρακα σε επίπεδο νανοκλίμακας μπορεί να είναι ένας ισχυρός υποψήφιος για υψηλής απόδοσης διασυνδέσεις στην περιοχή των ραδιοσυχνοτήτων. Στην παρούσα εργασία, διερευνούμε τα χαρακτηριστικά υψηλής συχνότητας του οξειδίου του γραφενίου στην περιοχή 0,5-40 GHz. Οι ιδιότητες μετάδοσης ραδιοσυχνοτήτων εξήχθησαν ως S-παράμετροι για τον προσδιορισμό της εγγενούς εναλλασσόμενου ρεύματος μετάδοσης των φύλλων γραφενίου, όπως η εξάρτηση της μεταβολής της σύνθετης αντίστασης από τη συχνότητα. Η σύνθετη αντίσταση και η αντίσταση των φύλλων γραφενίου μειώνονται δραστικά καθώς αυξάνεται η συχνότητα. Το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαιώνει ότι το οξείδιο του γραφενίου έχει υψηλές δυνατότητες για τη μετάδοση σημάτων σε περιοχές gigahertz (γιγαχέρτζ).

Τα υλικά οξειδίου του γραφενίου, με άλλα λόγια, μπορούν τόσο να μεταφέρουν ωφέλιμα φορτία τα οποία παραδίδονται μέσω απομακρυσμένης (τηλεχειριζόμενης) σηματοδότησης από κινητά τηλέφωνα, όσο και να μεταδίδουν σήματα σε άλλους κοντινούς δέκτες.

Αυτό θα μπορούσε θεωρητικά να χρησιμοποιηθεί για να ξεκινήσει μια "αλυσιδωτή αντίδραση" των σημάτων των πύργων κινητής τηλεφωνίας 5G που μεταδίδονται εκ νέου από το ένα άτομο στο άλλο. Θεωρητικά, αυτό θα μπορούσε να επεκτείνει τη μετάδοση ενός σήματος "kill switch" (διακόπτης τερματισμού) πολύ πέρα από την αρχική εμβέλεια των ίδιων των πύργων κινητής τηλεφωνίας 5G.

Από το συμπέρασμα του εν λόγω δημοσιευμένου εγγράφου:

...Αναμένουμε ότι το GO θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για γραμμές μεταφοράς σε ηλεκτρονικά συστήματα επόμενου σταδίου και θα μπορούσε να είναι πολύ ισχυρός υποψήφιος για ηλεκτρονικά συστήματα νανοάνθρακα.

Συμπεράσματα

  1. Το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να μεταφέρει χημικά ή βιολογικά φορτία.

  2. Το οξείδιο του γραφενίου που μεταφέρει ωφέλιμα φορτία μπορεί να εισαχθεί στον οργανισμό μέσω εμβολίων ή επιχρισμάτων.

  3. Η απελευθέρωση αυτών των ωφέλιμων φορτίων μπορεί να ελεγχθεί από εξωτερικά σήματα του πύργου κυττάρων που προκαλούν συγκεκριμένες αλλαγές τάσης στα ανθρώπινα κύτταρα.

  4. Ορισμένες αλλαγές τάσης είναι ήδη γνωστό ότι συμβαίνουν με την έκθεση σε ακτινοβολία πύργων κινητής τηλεφωνίας, ιδίως με το 5G.

  5. Τα ωφέλιμα φορτία οξειδίου του γραφενίου μπορούν να περιλαμβάνουν ωφέλιμα φορτία "διακόπτη θανάτου", όπως νευροτοξικούς ή μολυσματικούς παράγοντες.

  6. Το σύστημα πύργου 5G μπορεί επομένως να λειτουργήσει ως σύστημα υποδομής απελευθέρωσης ωφέλιμου φορτίου χημικών όπλων για την επίτευξη "μαζικής θανάτωσης" πληθυσμών που είχαν προηγουμένως εμβολιαστεί με GO που φέρουν ωφέλιμο φορτίο.

  7. Τα εμβόλια Covid - τα οποία είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι δεν είχαν καμία σχέση με την αναχαίτιση οποιασδήποτε πανδημίας (αφού ακόμη και ο Λευκός Οίκος και το CDC παραδέχονται ότι δεν σταματούν τη μετάδοση ή τις λοιμώξεις) - θα μπορούσαν θεωρητικά να χρησιμοποιηθούν για τον εμβολιασμό ανθρώπων με ωφέλιμα φορτία οξειδίου του γραφενίου που δεν έχουν ακόμη ενεργοποιηθεί.

Έτσι, είναι εύλογο - αλλά όχι αποδεδειγμένο - ότι τα εμβόλια + οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας 5G θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως ένα οπλικό σύστημα αποπληθυσμού για την επίτευξη σχεδόν ταυτόχρονης μαζικής εξόντωσης ενός μεγάλου ποσοστού του ανθρώπινου πληθυσμού, απλά με την ενεργοποίηση της απελευθέρωσης του ωφέλιμου φορτίου GO με μια συγκεκριμένη ένταση και συχνότητα ενέργειας εκπομπής.

Δεδομένου ότι οι δυτικές κυβερνήσεις του κόσμου προσπαθούν ξεκάθαρα να εξοντώσουν τους ίδιους τους πληθυσμούς τους αυτή τη στιγμή, αυτό το συμπέρασμα θα πρέπει να προβληματίσει όλους εκείνους που επιθυμούν να επιβιώσουν από την παγκόσμια ατζέντα του αποπληθυσμού.

Πηγές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

https://childrenshealthdefense.org/defender/5g-emf-radiofrequency-radiation-health-risks-exposure-humans-cola/

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2468519422002166

https://www.reuters.com/technology/french-watchdog-halts-iphone-12-sales-over-too-high-radiation-minister-2023-09-12/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23802593/

http://cellphonetaskforce.org/governments-and-organizations-that-ban-or-warn-against-wireless-technology/

https://pubs.aip.org/aip/apl/article-abstract/97/19/193103/324025/Radio-frequency-characteristics-of-graphene-oxide?redirectedFrom=fulltext

Source: naturalnews.com

Πηγή: 5G REMOTE KILL VECTOR

Πηγή: https://ethnegersis.blogspot.com/2023/09/5g.html

«Πᾶνος»