Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Το βίντεο του Δήμου Θεσσαλονίκης που προωθεί την ομοφυλοφιλία! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Κι όμως ορθόδοξοι πιστοί κατεβαίνουν υποψήφιοι με τον Ζέρβα!


Αυτό είναι το βίντεο με το οποίο επέλεξε -όλως τυχαίως προεκλογικά!- ο Δήμος Θεσσαλονίκης να διαφημίσει την πόλη του Αγίου Δημητρίου.
 
Όπως βλέπετε, στο 1:07 του βίντεο δείχνει δύο κοπέλες να κρατάνε την σημαία της ομοφυλοφιλίας!
 
Ωραίος τρόπος να προβάλεις την πόλη 
της αδερφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, 
την πόλη της αρχαίας και βυζαντινής πολιτιστικής κληρονομιάς, 
την πόλη με τις δεκάδες βυζαντινές εκκλησίες -μνημεία τέχνης, αρκετές μάλιστα και μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco,
την πόλη του Μακεδονικού Αγώνα (στο ιερό της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης είναι η κρύπτη που οδηγεί στο παρακείμενο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, που λειτουργούσε στα χρόνια της οθωμανικής κατοχής ως Ελληνικό Προξενείο και από εκεί μπαινόβγαιναν στο Προξενείο μυστικά οι αγωνιστές!).
Χιλιάδες Ορθόδοξοι ξένοι επισκέπτες έρχονται να προσκυνήσουν κάθε χρόνο την Τίμια Κάρα του Μυροβλήτη Αγίου Δημητρίου και την «Κατακόμβη» στο κάτω μέρος της εκκλησίας.
 
Αλλά όλα αυτά δεν φαίνεται να έχουν καμμία αξία προς προβολή για τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ.Ζέρβα που περήφανος φωτογραφίζεται στο Gay Pride της πόλης:


Στο ίδιο βίντεο, ο Ναός των Ασωμάτων (σε σχήμα Ροτόντα, συχνά αποκαλείται και ναός Αγίου Γεωργίου Ροτόντας λόγω της μικρής εκκλησίας που βρίσκεται κοντά), 
παρουσιάζεται με τον μιναρέ!!!
 
Η αρχαιολογική υπηρεσία που εδώ και δεκαετίες κατέβασε τον Σταυρό από τον Τρούλο της Εκκλησίας για να τον συντηρήσει, ουδέποτε τον αποκατέστησε στην θέση του! 
Κι έτσι σήμερα, ο πιο παλιός ιστορικά ορθόδοξος ναός της Θεσσαλονίκης δείχνει εξωτερικά ως Τζαμί! 
Ενώ ο μιναρές χτίστηκε πολύ νεότερα, όταν οι Τούρκοι κατακτητές μετέτρεψαν και αυτόν τον ορθόδοξο ναό  (όπως και όλους σχεδόν τους ορθόδοξους ναούς της Θεσσαλονίκης) σε τζαμί.
Έτσι, ως τζαμί,  όπως τον προβάλει και το βίντεο του Δήμου Θεσσαλονίκης:

Δείτε το νέο βίντεο του Δήμου Θεσσαλονίκης :


 
Όπως βλέπετε, στο 1:07 του βίντεο δείχνει δύο κοπέλες να κρατάνε την σημαία της ομοφυλοφιλίας!


Παρατηρήστε στην φώτο ότι (την ώρα που γράφεται το άρθρο αυτό, 23/9/2023, 4:20 μμ) έχει μόλις 381 προβολές παρά το ότι πέρασαν ήδη 2 εβδομάδες !!
Και μόλις 6 Like!!!  (Δυστυχώς αναπόφευκτα θα τους ανεβάσουμε την επισκεψιμότητα!)
Άραγε πόσο κόστισε το βίντεο;;;
Για να δείτε που πάνε τα έσοδα από τα Δημοτικά τέλη.

 

Και τώρα η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ μας:

 
Τουλάχιστον δύο πρόσωπα που σχετίζονται με γνωστή «ορθόδοξη» αδελφότητα της πόλης, κατεβαίνουν ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Ζέρβα!!!

Είναι το ίδιο «ορθόδοξο» σωματείο που ΔΕΝ υπέγραψε την πρόσφατη κοινή ανακοίνωση Ορθοδόξων σωματείων ενάντια στην «νέα ταυτότητα» με το τσιπάκι.

Το ίδιο σωματείο που ο ρασοφόρος επικεφαλής του στην Αθήνα είναι στενό συγγενικό πρόσωπο με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο (γνωστό για την σχέση του με τον Σωτήρη Τσιόρδα, το πρωτοπαλίκαρο της ΝΔ για την «επιβολή» και τον «εγκλεισμό» και τα «γενετικά τροποποιημένα σκευάσματα»). 

Αυτή είναι η κατάντια κάποιων «Ορθοδόξων». Μπορεί να μετράνε την φούστα και το μανίκι με τη μεζούρα για να επιβεβαιώσουν ότι είναι αρκετά μακρυά, αλλά στην προδοσία στα θέματα πίστεως, οικουμενισμού κλπ, σφυρίζουν αδιάφορα. Βλέπετε δεν φταίει μόνον η Διοικούσα εκκλησία. Παντού έχει εισχωρήσει η προδοσία.

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

ΥΓ. Στην «ορθόδοξη» αδελφότητα θα στείλουμε προσεχώς δώρο 2 φαναράκια!
Να τα κρατάνε «περήφανοι» οι υποψήφιοί της στο επερχόμενο EuroPride τον Ιούνιο του 2024, μαζί με τον νυν Δήμαρχο.


https://opaidagogos.blogspot.com/2023/09/blog-post.html