Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Πρόεδρος ΛΟΥΛΑ ντα Σίλβα: "Η Βραζιλία ζητά Παγκόσμια Διακυβέρνηση από τον ΟΗΕ" (Βίντεο)


Σε ομιλία του, ο πρόεδρος Λούλα εκφράζει την ανάγκη για "μια νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση", προκειμένου να μπορεί να δράσει κατά της κλιματικής αλλαγής.
 

Σε μια πρόσφατη συνομιλία-συνέντευξη στις 8 Αυγούστου 2023, ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα απαντά ανοιχτά σε ορισμένα σημαντικά ζητήματα και εκφράζει την ανάγκη για "μια νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση", προκειμένου να μπορεί να δράσει κατά της κλιματικής αλλαγής, για παράδειγμα, και να διασφαλίσει ότι όλα τα κράτη θα συμμορφωθούν.

“Αυτό που θέλουμε είναι να ληφθεί μια σημαντική απόφαση, γι' αυτό και η Βραζιλία ζητά μια νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση”, δηλώνει ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Λούλα ντα Σίλβα.

“Γιατί νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση;”

“Επειδή αν λάβετε μια απόφαση εδώ στο Μπελέμ για το ζήτημα του κλίματος και δεν υπάρξει απόφαση συμμόρφωσης, αυτή επιστρέφει στο εθνικό κράτος και το Κογκρέσο δεν την εγκρίνει πάντα και έτσι τα πράγματα δεν λειτουργούν. Χρειαζόμαστε λοιπόν μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να αναδιαμορφωθούν. Τα Ηνωμένα Έθνη δεν μπορούν να συνεχίσουν με την ίδια δομή που δημιουργήθηκε το 1945.”

Η Βραζιλία ανήκει στους BRICS και ὀπως είδαμε στο βίντεο: BRICS - Επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να εφαρμόσουν την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ.


BRICS - Επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να εφαρμόσουν την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ

Watch now (33 mins) | Το 1996, ο Henry LAMB, πρόεδρος της "Sovereignty International Incorporated", ιδρυτής της "Environmental Conservation Organisation", αρθρογράφος, συγγραφέας και ένας από τους σημαντικότερους ειδικούς στην προσπάθεια του ΟΗΕ για παγκόσμια διακυβέρνηση,

Read full story

Οι χώρες BRICS, από σύνοδο κορυφής σε σύνοδο κορυφής, επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να εφαρμόσουν την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ. Η γλώσσα και το περιεχόμενο ακολουθούν κατά γράμμα τις επιταγές του Klaus Schwab και του WEF.

Καθώς επίσης στο βίντεο:


Shahid BOLSEN: "Το σχέδιο BRICS σχεδιάζεται εδώ και δεκαετίες από την παγκόσμια οικονομική ελίτ"

Ο Shahid Bolsen υπενθυμίζει ότι τόσο η ιδέα των BRICS όσο και ο όρος BRICS, δημιουργήθηκαν από την Goldman Sachs το 2001 από τον οικονομολόγο Jim O'Neill, επικεφαλής της Goldman Sachs εκείνη την εποχή, ο οποίος επινόησε το όνομα.

Να λοιπόν και που ο κος Πρόεδρος της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα, μέλος των BRICS, ζητά ευθαρσώς μία Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Αυτοί οι BRICS θα μας σώσουν ?

Τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται όλο και περισσότερες δηλώσεις σχετικά με μια "μεταρρυθμισμένη" Παγκόσμια Διακυβέρνηση υπό την ηγεσία του ΟΗΕ με ευρείες εξουσίες λήψης αποφάσεων.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 
 

Γράψτε τις απόψεις σας για το θέμα.

Πηγή κειμένου:https://nioland.substack.com/

NIOLAND

«Πᾶνος»