Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Η καταστροφή των Σοδόμων έγινε για τα σαρκικά αμαρτήματα! -Τὸ Οὐκρανικὸ εἶναι πρόκληση καὶ σκάνδαλο γιὰ τὴν Ἐκκλησία --Ποιός εἶναι ἀληθινὰ Ὀρθόδοξος επίσκοπος ΒΙΝΤΕΟ


Απόσπασμα
- α) «Ὅταν θὰ πληθύνει αὐτὴ ἡ ἁμαρτία...» 
- β) Τὸ Οὐκρανικὸ εἶναι πρόκληση καὶ σκάνδαλο γιὰ τὴν Ἐκκλησία
- γ) Ἀπὸ τὰ ἔργα τοῦ καθενός φαίνεται ποιός εἶναι ἀληθινὰ Ὀρθόδοξος ,
                                                            Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου

 

https://youtu.be/Kr646EFUoaM?si=CTpANZ139LqloOgZ

"Και ξέρετε γιατί έγινε ο κατακλυσμός, για τον ίδιο λόγο που έγινε και η καταστροφή των Σοδόμων, για τα σαρκικά αμαρτήματα! Και μάλιστα για τις διαστροφές, για την ανωμαλία,  για την ομοφυλοφιλία γιατί και τότε έτσι είχαν γίνει οι άνθρωποι. 

Για αυτο υπάρχει και η προφητεία που λέει ότι όταν θα πληθύνει αυτή η αμαρτία, και ήδη το βλέπουμε πόσο έχει πληθύνει, πολύ κοντά είναι ο αντίχριστος και η δευτέρα Παρουσία. 

Την πρώτη φορά κατέστρεψε ο Θεός τον κόσμο με νερό,  έτσι;  με τον κατακλυσμό, εξαιτίας αυτής της αμαρτίας. Την δεύτερη φορά με φωτιά,  τα Σόδομα και τα Γόμορρα.. Τρίτη φορά θα ειναι το τέλος , η συντέλεια! 

Για αυτό έχει τεράστια σημασία για την ανθρωπότητα να ζούμε σωστά και να μιλάμε σωστά, για να σώζονται τουλάχιστον αυτοί που είναι καλοπροαίρετοι και να πηγαίνει όλο και πιο πίσω γιατί ότι θα γίνει θα γίνει σίγουρα αλλά μπορούμε να το καθηστερήσουμε..."

Αρχιμ.Σαββα Αγιορείτου 

(Απόσπασμα)


Απόσπασμα_α) «Ὅταν θὰ πληθύνει αὐτὴ ἡ ἁμαρτία...» - β) Τὸ Οὐκρανικὸ εἶναι πρόκληση καὶ σκάνδαλο γιὰ τὴν Ἐκκλησία γ) Ἀπὸ τὰ ἔργα τοῦ καθενός φαίνεται ποιός εἶναι ἀληθινὰ Ὀρθόδοξος , Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ_ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ http://hristospanagia3.blogspot.com, http://hristospanagia.gr καί τό νέο ἱστολόγιο http://agiapsychanalysi.blogspot.com