Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου: Οι γονιδιακές θεραπείες mRNA του Covid είναι ανεπανόρθωτες.

Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης

Το Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας της Νέας Υόρκης επανέφερε όλους τους υπαλλήλους που απολύθηκαν επειδή δεν εμβολιάστηκαν, διατάσσοντας καθυστερήσεις και λέγοντας ότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματά τους. (Mike Coppola/Getty Images)


Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης επαναφέρει όλους τους υπαλλήλους που απολύθηκαν επειδή δεν ήταν εμβολιασμένοι, διατάσσει την επιστροφή των αποδοχών

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας διαπίστωσε ότι ο εμβολιασμός «δεν εμποδίζει» την εξάπλωση του COVID-19



"Απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου: Τα εμβόλια Covid δεν είναι εμβόλια" Σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε ότι ο Robert F. Kennedy Jr. κέρδισε τη δίκη εναντίον όλων των φαρμακευτικών λομπίστες.


 Τα εμβόλια Covid δεν είναι εμβόλια. Στην απόφασή του, το Ανώτατο Δικαστήριο επιβεβαιώνει ότι η ζημιά που προκλήθηκε από Οι γονιδιακές θεραπείες mRNA του Covid είναι ανεπανόρθωτες. Δεδομένου ότι το Ανώτατο Δικαστήριο είναι το ανώτατο δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν υπάρχουν άλλες εφέσεις και οι επιλογές προσφυγής έχουν εξαντληθεί. 

Ο Robert F. Kennedy τόνισε σε μια αρχική δήλωση ότι αυτό ήταν επιτυχές . είναι δυνατή μόνο χάρη στη διεθνή συνεργασία μεγάλου αριθμού δικηγόρων και επιστημόνων. Φυσικά, αυτή η απόφαση ανοίγει νέες ευκαιρίες διεθνώς ενάντια στους δεσμούς μεταξύ πολιτικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας. Αυτή η απόφαση είναι πιθανό να προκαλέσει κύματα, ειδικά στην Ελβετία, επειδή η Ελβετία έχει πολλά να προσφέρει εδώ με το Ομοσπονδιακό της Σύνταγμα έχει μια ιδιαίτερη θέση Αφενός, ο Κώδικας της Νυρεμβέργης είναι στο σύνταγμα με το άρθρο 118β και η κατάχρηση της γενετικής μηχανικής στον άνθρωπο απαγορεύεται στην Ελβετία, σύμφωνα με το άρθρο 119 του Ομοσπονδιακό σύνταγμα. Αυτό συμπληρώνεται από το άρθρο 230 bis του Ποινικού Κώδικα, ... Αυτό σημαίνει ότι οι δράστες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών. 

Αυτή η ετυμηγορία θα πρέπει επίσης να κάνει τον υπόλοιπο κόσμο να καθίσει και να το προσέξει, επειδή ο Κώδικας της Νυρεμβέργης είναι διεθνώς ισχύει και περιλαμβάνεται επίσης στο άρθρο 7 του Διεθνούς Συμφώνου για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα. Σε περίπτωση ποινικών καταγγελιών, πρέπει να γίνει αναφορά στο σκάνδαλο της θαλιδομίδης στη δήλωση προκειμένου να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη σημασία αυτού του ισχυρισμού.

 Η πολιτική λοιπόν βρίσκεται μπροστά σε ένα καυτό φθινόπωρο. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζει κανείς ότι σε αυτές τις δίκες ο Γερμανός δικηγόρος Δρ. Συμμετείχαν ο Rainer Füllmich και πάνω από 100 Γερμανοί δικηγόροι. https://www.foxnews.com/us/new-york-supreme-court-reinstates-all-employees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay Κανένα μέσο δεν μιλά για αυτό, ούτε στην Ελβετία ούτε στην Ευρώπη. 

Δυστυχώς, αυτό θα αναφερθεί, αν όχι καθόλου, στα φιλοκυβερνητικά γερμανικά δημόσια μέσα ενημέρωσης μόνο όταν είναι αναπόφευκτο για την πολιτική. Παρακαλούμε, λοιπόν, να προωθήσετε την απόφαση στα μέλη της οικογένειάς σας, σε φίλους και γνωστούς σας για ενημέρωση. 

https://www.foxnews.com/us/new-york-supreme-court-reinstates-all-employees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay