Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Η ΚΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ κ. Κ. ΒΑΘΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

 

Στο επισυναπτόμενο βίντεο η σημερινή συζήτηση με τον π. Ο Βασίλειος Βολουδάκη, δύο ημέρες μετά την αθώωσή του από το Μελέτη Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το έγκλημα της διέγερσης σε ανυπακοή.Στο επισυναπτόμενο βίντεο η σημερινή συζήτηση με τον π. Βασίλειο Βολουδάκη, δύο ημέρες μετά την αθώωσή του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για το έγκλημα της διέγερσης σε ανυπακοή.

Με την ευκαιρία αυτή, οι αναγνώστες-τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα λόγω πολλών ετών σχεδιασμένης επίθεσης εναντίον της ανθρωπότητας.Με την ευκαιρία αυτή, οι αναγνώστες-τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα λόγω της από πολλών ετών σχεδιασμένης επίθεσης εναντίον της ανθρωπότητας.

Η συζήτηση περιέχει πολλές αναφορές σε σημαντικά βιβλία που βοηθούν να γίνει κατανοητός ο τρόπος δράσης του νεοταίτικου συστήματος, αλλά και πολλές δόσεις αυτοκριτικής.Η συζήτηση περιέχει αρκετές αναφορές σε σημαντικά βιβλία που βοηθούν να γίνει κατανοητός ο τρόπος δράσης του νεοταξίτικου συστήματος, αλλά και αρκετές δόσεις αυτοκριτικής.


Κ.Β.

https://kvathiotis.substack.com/p/12112023