Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Σατανισμός: Νέα παιδιά θυσιάζονται στη μαύρη μαγεία και «περιέργως» κανείς δε μιλά γι’ αυτήν τη φοβερή απειλή!


Ο 19χρονος Νικόλας μπλέχτηκε στα δίχτυα του σατανισμού και έχασε τη ζωή του - «Ανεξήγητη» σιωπή από κράτος και ΜΜΕ γι' αυτό το κοινωνικό ζήτημα

Ενώ το σύστημα σήμερα «βομβαρδίζει» τη νεολαία με προπαγάνδα υλισμού και πανσεξουαλισμού και την απογυμνώνει από πνευματικές άμυνες, στο παρασκήνιο της κοινωνίας δρουν ανενόχλητοι οι θηρευτές του σκότους που ψάχνουν νέους για να τους στρατολογήσουν στη λατρεία του Σατανά.

Κρυπτόμενοι πίσω από τη σκανδαλώδη αδιαφορία του κράτους, οι σατανιστές βρίσκουν όλο και πιο πρόσφορο έδαφος να απλώσουν τα δίχτυα τους σε κοινωνικές ομάδες που κυριαρχεί ο τύπος του ακατήχητου, ανώριμου, επιπόλαιου και εύκολα παρασυρόμενου νέου, που ψάχνει εύκολους τρόπους για να αποκτήσει πρόσβαση στην εξουσία, την επιβολή στον άλλον, τη δόξα, το χρήμα και το σεξ. Όλα αυτά δηλαδή που υπόσχεται η μαύρη μαγεία στα ταλαίπωρα θύματά της.

Δεν είναι μόνο η εγκληματικότητα μια κοινωνική τάση που χρησιμοποιείται ως «γέφυρα» στο ταξικό χάσμα μεταξύ πλούσιων και φτωχών, επιτυχημένων και «αποτυχημένων». Είναι και η μαγεία, που πολλές φορές συνδέεται και αυτή με το έγκλημα. Και γι’ αυτήν την παράμετρο, κανείς δεν συζητάει σε επίπεδο θεσμών και εξουσιών. Μονάχα η Εκκλησία κρούει διαχρονικά τον κώδωνα, αλλά αφού το άθεο κράτος την παραγκωνίζει σταδιακά από το κοινωνικό γίγνεσθαι, το μήνυμα φτάνει σε όλο και λιγότερους αποδέκτες.

Ως αντίδραση στην ισοπεδωτική, υλιστική θεώρηση των πραγμάτων που προωθεί το κράτος και τα σύγχρονα «πρότυπα» της συμφοράς, πολλοί νέοι με μεταφυσικές αναζητήσεις καταγοητεύονται από τα θέλγητρα που προβάλλει το καταστροφικό μονοπάτι του αποκρυφισμού και του σατανισμού.

Εφόσον δεν υπάρχει ούτε παιδεία, αλλά ούτε και οικογένεια πρόθυμη να χτίσει πνευματικές άμυνες σε έναν νέο με τα ακλόνητα πνευματικά όπλα που προσφέρει η ορθόδοξη αλήθεια, αυτό ο νέος αν έχει και προφίλ μεταφυσικών ανησυχιών, μπορεί να γίνει ένα εύκολο θήραμα, έτοιμο να πέσει στα νύχια των σατανιστών και των μάγων.

Το επόμενο πρωί που δεν ήρθε ποτέ…

Παρά το γεγονός ότι η προσηλυτιστική δράση των σατανιστών είναι ένα σοβαρότατο κοινωνικό ζήτημα με πολλές ολέθριες προεκτάσεις, το «σύστημα» το αντιμετωπίζει με πλήρη αδιαφορία ή με ειρωνική διάθεση. Και έρχονται κάποια τραγικά γεγονότα σαν τον απαγχονισμό του 19χρονου φοιτητή στα Σπάτα, Νικόλα Ντουρτουρέκα, να μας αποδείξουν ότι οι σατανιστές συνεχίζουν ελεύθερα να καταστρέφουν νέους και να τους παίρνουν τις ζωές, κάτω από τη μύτη της αμέτοχης Πολιτείας.

Για όσους δεν θυμούνται αυτήν τη σοκαριστική ιστορία, η μητέρα του Νικόλα, ήταν εκείνη που στις 14 Ιουλίου του 2022, βρήκε τον γιο της απαγχονισμένο στην ντουλάπα του δωματίου του στα Σπάτα, με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα και με τα στοιχεία που έχουν έκτοτε βρεθεί, να μαρτυρούν εξάσκηση μαύρης μαγείας και αποκρυφιστικών τελετών.

Ενώ αρχικά ο θάνατος του Νικόλα θεωρήθηκε ως αυτοκτονία, τα ευρήματα που βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας, «δείχνουν» την εμπλοκή ενός δεύτερου ατόμου που φέρεται να συμμετείχε μαζί με τον 19χρονο σε τελετή μαύρης μαγείας, πριν τον απαγχονισμό. Αν και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, τα στοιχεία προϊδεάζουν ότι η υπόθεση αφορά έναν τελετουργικό φόνο, δηλαδή μια ανθρωποθυσία στον Σατανά. Ότι και να οδήγησε στον θάνατο τον Νικόλα, φαίνεται να έγινε υπό καθοδήγηση ενός «πνευματικού οδηγού» στις μαύρες «τέχνες».

Τη μοιραία νύχτα της 13ης Ιουλίου, ήταν η μεγαλύτερη πανσέληνος του χρόνου, δηλαδή μια ιδανική συγκυρία για τις λατρευτικές τελετές των σατανιστών. Ο Νικόλας φέρεται να έγραψε ένα σημείωμα που αφορούσε κάποιο ξόρκι που θα του επέτρεπε να κατασκοπεύσει τα συναισθήματα κάποιου ανθρώπου. Στην τραπεζαρία βρέθηκαν δύο κόκκινες καρέκλες, μαύρα κεριά, ένα μπολ με κερί που αναπαριστούσε την πανσέληνο και ένα κάδρο με μαύρο βελούδο.

«Αφήστε το στην άκρη, έτοιμο για το επόμενο πρωί», ήταν το τελευταίο γραπτό σχόλιο στο αποκρυφιστικό σημείωμα του Νικόλα. Και το επόμενο πρωί ο Νικόλας βρέθηκε νεκρός…

Πλάνες του σατανισμού

Ο πατέρας του 19χρονου είπε: «Κάποια στιγμή είχα δει να έχει ζωγραφίσει ένα σύμβολο σαν πεντάλφα. Του είχα πει αυτό είναι σύμβολο σατανισμού γιατί ασχολείσαι με αυτά; Μου απάντησε ότι έχει διαφορά από την πεντάλφα την κανονική και είναι κάτι αθώο. Τον ρώτησα αν πιστεύει στον σατανά και μου είχε πει Ναι. Είχα προσπαθήσει να τον αλλάξω».

Εδώ βλέπουμε τη φρικτή πλάνη στην οποία πέφτουν πολλοί προσήλυτοι της μαγείας, δηλαδή το ότι υπάρχει «καλή» πεντάλφα και κακή, ή ότι ακόμα υπάρχει και σατανάς δύο… όψεων, που στη μία εξ’ αυτών δεν είναι το απόλυτο κακό όπως τον παρουσιάζει το Ευαγγέλιο και οι Πατέρες της Εκκλησίας , αλλά ένας «παρεξηγημένος» και «αδικημένος» «επαναστάτης» του πνευματικού κόσμου, ο οποίος δήθεν απαλλάσσει τον άνθρωπο από τον «δυνάστη» Θεό και τους «κανόνες» του.

Η πραγματικότητα είναι βέβαια ότι η λευκή και η μαύρη μαγεία, είναι δύο όψεις του ίδιου σατανικού νομίσματος. Η κανονική πεντάλφα που κατά κόρον χρησιμοποιείται στον Παγανισμό – πλασσάρεται ως… αθώα – σε αντίθεση με την ανάποδη που χρησιμοποιούν στον σατανισμό. Η αλήθεια είναι όμως ότι κάθε μορφή μαγείας και αποκρυφισμού, ότι «χρώμα» και αν έχει, ότι προθέσεις και αν προβάλλει (καλές ή κακές), ότι σύμβολα και αν χρησιμοποιεί, ότι πολιτισμικές ρίζες και αν έχει, ότι προσωπείο και αν φέρει, δεν είναι τίποτε άλλο από δορυφόρος του σατανισμού.

Υπάρχει βέβαια και ο λεγόμενος «αθεϊστικός σατανισμός», που αποτελεί το πιο σύντομο «ανέκδοτο», αφού διατηρεί όλα τα τελετουργικά και τα σύμβολα του σατανισμού, ενώ υποτίθεται ότι η λατρεία του σατανά γίνεται δήθεν σε… φιλοσοφικό επίπεδο, χωρίς να πιστεύουν στην ύπαρξή του. Αυτό βέβαια είναι το «τυράκι» για τη φάκα.

Αυτή η μορφή σατανισμού είναι ακόμα πιο ύπουλη και επικίνδυνη, διότι μεταχειρίζεται έναν μανδύα «αθώου» συμβολισμού και ανυπαρξίας του Πονηρού ως προσωπικό ον, για να μην τρομάζουν οι υποψήφιοι προσήλυτοι, ενώ στην ουσία του πράγματος η λατρεία του σατανά είναι ίδια, όπως και η τάση βλασφημίας προς τον Χριστό. Ο πατέρας του «αθεϊστικού σατανισμού» ήταν ο Αμερικανός συγγραφέας, μουσικός, και ιδρυτής της «εκκλησίας του Σατανά», Άντον ΛαΒέι, ο οποίος προσάρμοσε το ιδεολογικό περίβλημα του σατανισμού στα υλιστικά δεδομένα της Νέας Εποχής, αλλά άφησε τον πυρήνα των δοξασιών του αμετάβλητο, για τους πιο «μυημένους».

Γιατί τόση αδιαφορία και σιωπή;

Η τραγική κατάληξη του – παρασυρμένου στα δίχτυα του σατανισμού – Νικόλα, μας «φωνάζει» ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κοινωνικό ζήτημα που απαιτεί αντιμετώπιση, ενημέρωση, κατήχηση, ευαισθητοποίηση. Όχι αύριο, όχι σήμερα, αλλά «χθες». Ένας νέος που πιθανότατα είχε μια υπέροχη ψυχή και σπάνια χαρίσματα που περίμεναν να καλλιεργηθούν, έγινε δυστυχώς μια μαριονέτα του σκοτεινού κόσμου της μαγείας και έχασε τη ζωή του. Και χιλιάδες παιδιά είτε φλερτάρουν (μέσω ανάλογης μουσικής, ταινιών, βιβλίων και παρεών) με τον σατανισμό – είτε έχουν πιαστεί ήδη στις αρπάγες του, αλλά ουδείς ενδιαφέρεται.

Ζωές καταστρέφονται, οικογένειες βασανίζονται, εγκληματικές ομάδες δρουν ανενόχλητες, αλλά κράτος και κοινωνία περί άλλα τυρβάζουν.

Οι υποθέσεις που αφορούν τη δράση σατανιστικών οργανώσεων, έχουν πάει στα αζήτητα της ενημέρωσης, ειδικά την τελευταία δεκαετία. Κάποτε αυτές οι ειδήσεις καταλάμβαναν ολόκληρα πρωτοσέλιδα και παρουσιάζονταν ως κεντρικά θέματα σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων. Υπήρχε ένα αίσθημα συλλογικής ευθύνης στον Τύπο, για να προστατευθούν οι νέοι από τα δίκτυα της μαγείας, ειδικά μετά την υπόθεση των σατανιστών της Παλλήνης, που συγκλόνισε το πανελλήνιο το 1993.

Πλέον αυτά τα θέματα τα προβάλλουν μόνο κάποιες σκανδαλοθηρικές και «κουτσομπολίστικες» εφημερίδες (και αυτές σπανίως), οι οποίες περισσότερο τα κάνουν να φαίνονται γραφικά, παρά βοηθούν να υπάρξει ευαισθητοποίηση για το ζήτημα.

Είναι σαν να υπάρχει μια ανεξήγητη «ομερτά» ή έστω μια αδικαιολόγητη και «περίεργη» αδιαφορία. Σε κεντρικά δελτία ειδήσεων μπορείς κάλλιστα να ακούσεις – κάθε τόσο – ρεπορτάζ για… εξωγήινους και άλλα συνωμοσιολογικά παραμύθια, αλλά ο σατανισμός έχει «θαφτεί» εντελώς τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν μπορείς να πεις ούτε ότι είναι θέμα που «δεν πουλάει», για να δικαιολογήσεις αυτή τη σιωπή.

Σε μεγάλα ειδησεογραφικά sites, μπορεί να δημοσιεύουν σοβαροφανή άρθρα με ότι πιο «κουφό» διδάσκουν οι ανατολικές θρησκείες και μάλιστα να τις διαφημίζουν, αλλά για την υπαρκτή απειλή του σατανισμού τίποτα. Η Νέα Εποχή που προάγει την πανθρησκεία και τη μίξη αναρίθμητων θρησκειών και δοξασιών, φαίνεται ότι αφήνει χώρο καλωσορίσματος και για τον σατανισμό…

https://www.sportime.gr/extratime/satanismos-mia-foveri-apili-pou-perni-mechri-ke-zoes-gia-tin-opia-periergos-den-mila-kanis-ta-teleftea-chronia/