Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Η κλιματική αλλαγή θα είναι το κλειδί του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον απόλυτο έλεγχο


Η προσπάθεια να συμπεριληφθεί η "κλιματική αλλαγή" ως θέμα υγειονομικής περίθαλψης δεν έχει καμία σχέση με την υγειονομική περίθαλψη και ακόμη λιγότερο με το περιβάλλον. Όλα έχουν να κάνουν με τον έλεγχο.

JD Rucker
 
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
 
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Vanessa Kerry εξήγησε γιατί πιστεύει ότι η κλιματική αλλαγή πρέπει να χαρακτηριστεί ως πρόβλημα δημόσιας υγείας. Ως ιδρύτρια του Seed Global Health και κόρη του Τσάρου για το Κλίμα Τζον Κέρι, είναι λογικό να την απασχολεί αυτό το θέμα.

Υπάρχει όμως ένας πολύ πιο ύπουλος λόγος για τον οποίο η Kerry και άλλοι ζητούν να συμπεριληφθεί η κλιματική αλλαγή ως ζήτημα υγείας. Η προσπάθεια να γίνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το ανώτατο κυβερνητικό όργανο όλων των εθνών μέσω πολλαπλών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένης της Συνθήκης για την Πανδημία, είναι το απόλυτο παιχνίδι των παγκοσμιοποιητών για τον παγκόσμιο έλεγχο. Η συγκέντρωση των αποφάσεων για την υγεία μέσω μιας ενιαίας παγκόσμιας οντότητας είναι αρκετά κακή. Το να τους δοθεί το "κλειδί-σκελετός" της κλιματικής αλλαγής στη διάθεσή τους είναι ματ κατά της ελευθερίας.

Με την κλιματική αλλαγή, οι παγκοσμιοποιητές μπορούν να φέρουν κυριολεκτικά τα πάντα κάτω από την ομπρέλα τους. Κάθε απόφαση, από το φαγητό που τρώμε μέχρι τα αυτοκίνητα που οδηγούμε και τα ρούχα που φοράμε, θα υπάγεται στους κανόνες που θα θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και θα επιβάλλεται από τις κυβερνήσεις, αφού εκούσια παραδώσουν την κυριαρχία τους.

Αυτό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Πρέπει να προσευχηθούμε να παρέμβει ο Θεός. Πρέπει να διαδώσουμε τον λόγο. Αλλά ως δεύτερο μετά την προσευχή, πρέπει να προετοιμαστούμε με το να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητοι και αυτοδύναμοι. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας, αφαιρώντας κάθε εξάρτηση από την κυβέρνηση, ανεξάρτητα από την κατάσταση.

Ετοιμαστείτε τώρα. Απλά μην ξεχάσετε να προσευχηθείτε στην πορεία.
 

«Πᾶνος»