Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του δεσπότη Φθιώτιδος και η αφασική απραξία των Πιστών...

 Η ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ ΜΕ  ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ "ΕΥΛΟΓΙΑ"

Ο Φθιώτιδος Συμεών μας προσκαλεί σε κέντρο την τελευταία ημέρα πριν αρχίσει η Σαρακοστή των Χριστουγέννων, σε μια γιορτινή βραδιά με φαγητό, ζωντανή μουσική, τραγούδι, χορό…….

Φθιώτιδος Συμεών: «Σήμερα το βράδυ όλοι στη Μαλεσίνα»

Ο Φθιώτιδος Συμεών μας προσκαλεί την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στην Μαλεσίνα! - «Όλη η Φθιώτιδα μια οικογένεια», είπε στο κάλεσμά του ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών προκειμένου να ενισχύσουμε το πολυποίκιλο έργο της Μητροπόλεώς μας στην περιοχή Ταλαντίου και Λοκρίδος, μας προσκαλεί και μας περιμένει την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023, στις 19:00 μ.μ., στο κέντρο «Ακρόαμα», στη Μαλεσίνα Φθιώτιδος, την τελευταία ημέρα πριν αρχίσει η Σαρακοστή των Χριστουγέννων, σε μια γιορτινή βραδιά με φαγητό, ζωντανή μουσική, τραγούδι, χορό, πολλά δώρα και ένα ειδικό πρόγραμμα για τα μικρά παιδιά με πολλές εκπλήξεις!

Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 18 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και για προμήθεια προσκλήσεων, μπορείτε να απευθύνεστε στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας (2231050551, -2, -3), Πρωτ. π. Δημήτριος Καρτέρης (6982409697) και κα Σοφία Λίτσα (6977385025) καθώς και στο e-mail:i.grafeioimfth@gmail.com.

Παρακολουθείστε στο video, που ακολουθεί, τον «ιδιαίτερο τρόπο», με τον οποίο ο Σεβασμιώτατος, στο τέλος της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, μας προσκαλεί όλους στην εκδήλωση της 14ης  Νοεμβρίου 2023 στην καρδιά της Λοκρίδος.

Δείτε το βίντεο:

lamiareport.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ: 

https://www.imfth.gr/news_events/sevasmiotatos-oli-i-fthiotida-mia-oikogeneia