Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Αμερικανικά στρατεύματα «έτοιμα να πεθάνουν» για το Ισραήλ: Ο στρατηγός Richard Clark επιβεβαιώνει μια «συνεργασία» ΗΠΑ-Ισραήλ, μια «υπογεγραμμένη στρατιωτική συμφωνία»


 
Ben Bartee and Prof Michel Chossudovsky
 
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
 
Εισαγωγή από την Global Research
 
Ο συγγραφέας Ben Bartee επιβεβαιώνει στο παρακάτω άρθρο, αναφέροντας τον υποστράτηγο Richard Clark ότι:
Οι Αμερικανοί στρατιώτες είναι "έτοιμοι να πεθάνουν για το εβραϊκό κράτος".
Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό από αυτή τη δήλωση είναι ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχουν μια μακροχρόνια Στρατιωτική «Συνεργασία» καθώς και μια «υπογεγραμμένη» Στρατιωτική Συμφωνία (απόρρητη) σχετικά με την επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα. Η ανάλυσή μας επιβεβαιώνει ότι οι ΗΠΑ κινούν τα νήματα.
 
Ο υποστράτηγος Richard Clark είναι διοικητής της Τρίτης Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, από τους υψηλότερους στρατιωτικούς αξιωματικούς στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ.
 
Ενώ αναφέρεται στο Juniper Cobra, «μια κοινή στρατιωτική άσκηση που διεξάγεται εδώ και σχεδόν μια δεκαετία», η δήλωσή του παραπέμπει σε μια πολύ ευρύτερη στρατιωτική-κατασκοπευτική συμφωνία (απόρρητη), η οποία χωρίς αμφιβολία συνίσταται στην άνευ όρων έγκριση της ισραηλινής γενοκτονικής επίθεσης κατά της Γάζας από τον Πρόεδρο Joe Biden, που οδηγεί στην προσάρτηση όλων των εδαφών της Παλαιστίνης στο κράτος του Ισραήλ.

Ενώ αυτή η αποκαλούμενη «υπογεγραμμένη συμφωνία» παραμένει απόρρητη (δεν είναι στη δημόσια σφαίρα), φαίνεται ότι ο Μπάιντεν υπακούει στις εντολές των δραστών αυτής της διαβολικής στρατιωτικής ατζέντας.
 
Έχει ο Πρόεδρος Μπάιντεν την εξουσία (βάσει αυτής της «υπογεγραμμένης συμφωνίας») να σώσει τις ζωές αθώων πολιτών, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών της Παλαιστίνης:
Ε. (ακατάληπτο) κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, κ. Πρόεδρε;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Με συγχωρείτε;

Ε. Ποιες είναι οι πιθανότητες κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καμία.  Καμία πιθανότητα.


Συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου, 9 Νοεμβρίου 2023
η οποία υποδηλώνει ότι η γενοκτονία υλοποιείται από τον Νετανιάχου για λογαριασμό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όλα δείχνουν ότι ο στρατιωτικός μηχανισμός και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από τους εγκληματικούς βομβαρδισμούς και την εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μια ομοσπονδιακή καταγγελία (PDF), κατατέθηκε στις 13 Νοεμβρίου, εναντίον του προέδρου Τζο Μπάιντεν, του υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και του υπουργού Άμυνας Λόιντ Όστιν, κατηγορώντας τους για: 
«αποτυχία να αποτρέψει και συνενοχή στην εξελισσόμενη γενοκτονία της ισραηλινής κυβέρνησης».

Η υπόθεση αυτή ασκείται εκ μέρους παλαιστινιακών οργανώσεων και ατόμων για τα ανθρώπινα δικαιώματα για να επιβληθεί αυτό που είναι ίσως η πιο βασική και σημαντική νομική και ηθική υποχρέωση στον κόσμο - η υποχρέωση να αποτραπεί η γενοκτονία, η καταστροφή ενός λαού.

Η υποχρέωση αυτή κατοχυρώνεται στη Σύμβαση για τη Γενοκτονία του 1948, στην οποία έχουν προσχωρήσει οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ και η Παλαιστίνη, και είναι δικαστικά εκτελεστή ως επιτακτικός κανόνας του εθιμικού διεθνούς δικαίου. Οι ενάγοντες ζητούν να διατάξει το Δικαστήριο αυτό να απαιτήσει από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Υπουργό Εξωτερικών και τον Υπουργό Άμυνας να τηρήσουν το καθήκον τους να αποτρέψουν και όχι να προωθήσουν την εξελισσόμενη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα.
Michel Chossudovsky, 16 Νοεμβρίου 2023 
 
***
Ο προφανής στόχος του πολυεθνικού εταιρικού κράτους εδώ - μπορεί μόνο να συναχθεί, με βάση τη συμπεριφορά βασικών, υψηλόβαθμων κρατικών παραγόντων - είναι να δοκιμαστεί πόσο κατάμουτρα μπορούν οι κυβερνητικές αρχές να προχωρήσουν στην ατζέντα «Πρώτα το Ισραήλ» χωρίς να προκαλέσουν σοβαρή πολιτική ζημιά στους εαυτούς τους.
 
Μέχρι στιγμής, για λόγους που είναι ανησυχητικοί αν όχι ανεξήγητοι, το κίνημα «Make America Great Again» (Κάντε την Αμερική Μεγάλη Ξανά), σε γενικές γραμμές, με μερικές αξιοσημείωτες εξαιρέσεις όπως η Κάντας Όουενς που πρότεινε ότι η Νίκι Χέιλι θα έπρεπε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του Ισραήλ, φαίνεται να το δέχεται καλά και σκληρά. Οι ασπόνδυλοι συκοφάντες θα έπρεπε να ανταλλάξουν αυτά τα καπέλα MAGA με αντικαταστάτες της φράσης «Cucks For Israel».

Μέσω της Jerusalem Post:
«Όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων, πρόκειται για μια συνεργασία», συνέχισε [ο αντιστράτηγος Ρίτσαρντ Κλαρκ], τονίζοντας ωστόσο ότι «στο τέλος της ημέρας πρόκειται για την προστασία του Ισραήλ - και αν υπάρχει ζήτημα σε σχέση με το πώς θα λειτουργήσουμε, η τελευταία ψήφος θα πάει πιθανώς στον Zvika [Haimovitch]».

Η Ουάσινγκτον και το Ισραήλ έχουν υπογράψει μια συμφωνία σύμφωνα με την οποία οι ΗΠΑ θα έρθουν να βοηθήσουν το Ισραήλ με την αντιπυραυλική άμυνα σε καιρό πολέμου και, σύμφωνα με τον Haimovitch, «είμαι βέβαιος ότι μόλις έρθει η εντολή θα βρούμε εδώ αμερικανικά στρατεύματα στο έδαφος για να αποτελέσουν μέρος της ανάπτυξης και της ομάδας μας για την υπεράσπιση του κράτους του Ισραήλ».

Και αυτοί οι Αμερικανοί στρατιώτες που θα αναπτυχθούν στο Ισραήλ, είναι έτοιμοι να πεθάνουν για το εβραϊκό κράτος, δήλωσε ο Κλαρκ. 'Είμαστε έτοιμοι να δεσμευτούμε για την υπεράσπιση του Ισραήλ και κάθε φορά που εμπλεκόμαστε σε μια κινητική μάχη υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να υπάρξουν απώλειες. Αλλά το αποδεχόμαστε αυτό - όπως σε κάθε σύγκρουση για την οποία εκπαιδευόμαστε και στην οποία μπαίνουμε, υπάρχει πάντα αυτή η πιθανότητα', είπε».
Προσέξτε την κραυγαλέα - και αρκετά αξιοσημείωτη στην αμετροέπεια της - έλλειψη οποιουδήποτε προσχήματος ότι τα αμερικανικά στρατεύματα στη Μέση Ανατολή προωθούν τα όποια συμφέροντα της αμερικανικής εθνικής ασφάλειας (μια άγρια ιδέα, ομολογουμένως) σε αυτή τη ρητορική του υποστράτηγου Clark. 
 
Πηγαίνει κατευθείαν στην εξυπηρέτηση του Ισραήλ.

Το ερώτημα είναι: γιατί να μπει κανείς στον κόπο να φορέσει μια αμερικανική σημαία σε αυτή τη στολή;

Ακόμα καλύτερα, γιατί να μην την ανταλλάξετε ολόκληρη χονδρικά με μια στολή του IDF, όπως αυτή που φορούσε τον περασμένο μήνα στο αμερικανικό Κογκρέσο ο βουλευτής Μπράιαν Μαστ, ο οποίος με κάποιο τρόπο γλίτωσε έστω και μια λέξη κριτικής από τους Ρεπουμπλικάνους συντρόφους του, πόσο μάλλον την αποδοκιμασία και την απομάκρυνση από το αξίωμά του;


 
 
 Για ελληνικού υπότιτλους πατήστε ρυθμίσεις, αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά