Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

   

 Μήνυση κατά του κράτους Ισραήλ υπέβαλαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης ένας διεθνής συνασπισμός περίπου 300 δικηγόρων και 100 εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών. 
    Την είδηση αποκάλυψε η Αλγερινή ειδησεογραφική πύλη cip ενώ η μήνυση έγινε για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου κατά των Παλαιστίνιων.
ΣΧΟΛΙΟ:  ΔΗΜ. ΔΑΣ.
      Η πρωτοβουλία είναι ορθότατη. Το Ισραήλ προβαίνει σε μια πρωτοφανή γενοκτονία εις βάρος του δύσμοιρου Παλαιστινιακού λαού και επιβάλλεται η Ισραηλινή κυβέρνηση να διωχθεί ποινικά.

       Όταν όμως οι φαρμακευτικές εταιρείες διακινούσαν τα καταστρεπτικά τους εμβόλια για την δήθεν αναχαίτιση του κορωνοϊού, οι δικηγόροι όχι μόνο οι ίδιοι εμβολιάστηκαν σε συντριπτικό ποσοστό, αλλά πλέον έχουν μεταλλαχθεί σε σιωπηλούς θεατές των ξαφνικών θανάτων και των τρομακτικών παρενεργειών του εμβολιασμού. Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

      Η κίνηση των δικηγόρων γίνεται περισσότερο για λόγους εντυπωσιασμού και για να μετριαστεί η κοινωνική κατακραυγή εξαιτίας της παθητικής στάσης των δυτικών κυβερνήσεων στις φρικαλεότητες του Ισραήλ.