Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ρασοφόροι σε ρόλο γενίτσαρου εν δράση

Κάλπικοι Ρασοφόροι εν δράση που δουλεύουν για το έργο της διάλυσης της Ορθοδοξίας….


Γράφει:ο Βαφειάδης Αναστάσιος


Παραμονή της Αγίας Παρασκευής σήμερα, και αύριο στης 26 Ιουλίου,,, θα γιορτάσουν όλοι οι πιστοί, ιδίως στα Μοναστήρια της Αγίας Παρασκευής που απλώνονται σε όλη την Ελλάδα, για αυτήν την θαυματουργή Αγία, που μαρτύρησε και αποκεφαλίστηκε επειδή δεν αρνήθηκε τον Χριστιανισμό.

Παράλληλα τα θαύματα της είναι αναρίθμητα, και ακόμα και σήμερα κάνει τις εμφανίσεις της στους πιστούς που θα την καλέσουν,,, που είναι μετανοημένοι, και με βαθιά πίστη.

Όμως,, ένα και μόνο Μοναστήρι στην Ελλάδα της Αγίας Παρασκευής,, αλλά και στο σύνολο των Μοναστηριών της Ελλάδας, (εκτός του Αγίου Όρους) τα πράματα θα είναι εντελώς διαφορετικά…..!!!!!



Όπως επιτάσσει το στρατηγικό – μεθοδικό σχέδιο των υψηλόβαθμων Νεοταξιτών με συμμετοχή ρασοφόρων που έχουν επαφές σε σκοτεινούς διαδρόμους για την πανθρησκεία, αποφασίσθηκε και στάλθηκε επιστολή από την Μητρόπολη Φλωρίνης, στην Αγία Παρασκευή Εορδαίας (Μηλοχώρι Πτολεμαϊδας) ότι παύουν τον Ηγούμενο από τα καθήκοντα του, και άρα και στο σύνολο όλη την αδελφότητα, και θα αντικατασταθεί, επειδή έχουν δηλώσει δημόσια ότι έπαυσαν με κοινή απόφαση όλη η αδελφότητα, την μνημόνευση του Μητροπολίτη Φλωρίνης, που μνημονεύει τον Αιρεσιάρχη Βαρθολομαίο…!!!!

Μάλιστα τους κάλεσαν να παραδώσουν άμεσα την διαχείριση του Μοναστηριού, την κινητή και ακίνητη περιουσία, καθώς στης (19/07/2017) νωρίς έφτασαν εντεταλμένοι για να παραλάβουν τα κλειδιά….

Όμως ατύχησαν,,,, οδηγήθηκαν εκτός Μονής, και δεν τους παραδόθηκε κανένα κλειδί…….. Έφυγαν με ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ……. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ

Τόσο ο Ηγούμενος Πάτερ Μάξιμος Καραβάς, όσο και ο Ιερέας Πάτερ Ιγνάτιος,

αλλά και ο Μοναχός Ιγνάτιος και Ευδόκιμος, κράτησαν γερά την πίστη και με θάρρος το Μοναστήρι δεν έπεσε (προς το παρών) σε αιρετικά ράσα και χέρια….

Θα ήθελα να τονίσω πως είναι το μοναδικό Μοναστήρι (εκτός Αγίου Όρους στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου) που συμβαίνει αυτό, να εκδιωχθεί συνολικά όλη η αδελφότητα, και έφαγαν πόρτα οι αιρετικοί…!!!!!!!

Η αδελφότητα της Αγίας Παρασκευής, υποστηρίζει πως δεν δέχονται κανέναν συμβιβασμό για την πίστη, και θεωρούν αιρετικούς όσους δεν τηρούν ατόφιες τις Γραφές και τους Ιερούς Κανόνες. Ε δεν έχουν και άδικο εδώ που τα λέμε… ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ…..

Μην ξεχνάμε τον Μοναχό Μωυσή, που εκδιώχθηκε από την Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία, Φλάμπουρα Πρέβεζας, για τους ίδιους ακριβώς λόγους, αλλά εδώ μιλάμε για διωγμό όλης της αδελφότητας…!!!!!!!!!!!!

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, γνώριζε όταν έστειλε την επιστολή ότι σε λίγες μέρες γιορτάζει η Αγία Παρασκευή και ότι θα γίνει μεγάλο πανηγύρι όπως κάθε χρόνο στο συγκεκριμένο Μοναστήρι; Αν δεν το γνώριζε,, τότε δεν κάνει για Μητροπολίτης, αν το γνώριζε,,, τότε μεγάλη του ντροπή που επέλεξε να επιδώσει την επιστολή διωγμού λίγες μέρες πριν την γιορτή της Αγίας…

Θα πρέπει να γνωρίζει ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, ότι το συγκεκριμένο Μοναστήρι ήταν επιθυμία της ίδιας της Αγίας Παρασκευής να εμφανιστεί στους Πιστούς, καθώς ήταν θαμμένο κάτω από την Γη…!!!! Και ουδέποτε η Αγία Παρασκευή έφυγε από το Μοναστήρι, καθώς την μέρα ήταν και είναι παντού,,, ενώ το βράδυ επέστρεφε και επιστρέφει εκεί….

Και όταν παύεις από τα καθήκοντα του Μοναστηριού τον Ηγούμενο που κρατάει χωρίς συμβιβασμούς τους Ιερούς Κανόνες των Γραφών,, είναι σα να διώχνεις και την ίδια την Αγία Παρασκευή….

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί, και να μην αφήσουμε το Μοναστήρι να πέσει σε αιρετικά ράσα και χέρια, και να στηρίξουμε όλοι μας της αδελφότητα που πρέπει να σταθούμε δίπλα τους, γιατί το έχουμε υποχρέωση.

Πριν λίγο καιρό είχα γράψει ένα άρθρο (δείτε εδώ >>>>) , σχετικά με την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, ότι πρέπει να γίνει και 2η και 3η και 13η Μονή Εσφιγμένου στην Ελλάδα, και να τώρα που επαληθεύονται τα λόγια μου…

Για να μην υπάρξει καμιά παρεξήγηση, ο μόνος λόγος που αναφέρω την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, είναι ότι και εκεί αντέδρασαν όταν τους διώχνανε και δεν παρέδωσαν το Μοναστήρι σε αιρετικά ράσα και χέρια…

Το έργο επαναλαμβάνεται στην Αγία Παρασκευή Μηλοχωρίου Πτολεμαϊδας…..

Η Αγία Παρασκευή Εορδαίας (Μηλοχώρι Πτολεμαϊδας) θα γράψει ιστορία για την αντίσταση που θα καταβάλει ώστε να κρατηθεί το Μοναστήρι,,, καθώς η δύναμη της αδελφότητας από όσο γνωρίζω,,,, μεγαλώνει και συγκεντρώνονται περισσότεροι Μοναχοί οι οποίοι είτε εκ διώχνονται, είτε δεν αντέχουν άλλο να συ προσεύχονται με αιρετικούς και βρίσκουν καταφύγιο στο Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής.

ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

Με αποτέλεσμα να γίνετε σιγά σιγά το κέντρο των εναπομεινάντων γνήσιων Χριστιανών που τηρούν και θα μεταφέρουν στις επόμενες γενιές ατόφιους και αναλλοίωτους τους Ιερούς Κανόνες των Γραφών.

Εξάλλου ο Απόστολος Παύλος, ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής, ο Άγιος Ιωάννης ο Νέος Θεολόγος και ο Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος απαιτούνε από τους πιστούς χριστιανούς να κάνουν ανυπακοή όταν οι Πνευματικοί τους Ηγούμενοι και Επίσκοποι κηρύττουν αίρεση.

Κατά τον Άγιο Νικόδημο τον Αγιορίτη είναι χρέος των Μοναχών να κάνουν ανυπακοή και να παίρνουν στα χέρια τους την υπόθεση όταν δεν υπάρχει κανείς υγιείς Ορθόδοξος Επίσκοπος και Ηγούμενος.
Συνιστώ σε όλους τους Πιστούς,, όσοι μπορέσουν να παρευρεθούν στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής που θα γίνει αύριο,, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν σοβαρές εντάσεις κατά την διάρκεια όλης της μέρας,,,, και εν ώρα λειτουργίας,,, από προσπάθειες των αιρετικών ρασοφόρων που θα προσπαθήσουν να διεισδύσουν στο εσωτερικό του Μοναστηριού….

Οι αιρετικοί δεν έχουν θέση στο συγκεκριμένο Μοναστήρι και βέβαια δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διώξουν την αδελφότητα καθώς δεν έχει προβεί σε κανένα ποινικό αδίκημα για να χρησιμοποιηθεί και η επέμβαση της αστυνομίας.

Χωρίς όμως να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να προκύψουν “τεχνητά” ποινικά αδικήματα ώστε να δοθεί η αφορμή για δράση από τα σώματα ασφαλείας.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ή ανήμερα, ή αμέσως μετά, οι αιρετικοί θα επανέλθουν για να μπορέσουν να αποκτήσουν τον έλεγχο του Μοναστηριού…

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΟΡΘΙΑ Η ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ. ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΡΑΣΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ…

Παρακάτω δημοσιεύω ατόφια και την επιστολή που έστειλε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης…!!!!!!!!!!!!





Με Πίστη και Πνευματική Συνείδηση, Βαφειάδης Αναστάσιος