Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ! Διατράνωσαν στην Μονή της Αγ. Παρασκευής Μηλοχωρίου Κλήρος και Λαός στην προκλητική και θρασύτατη έφοδο τεσσάρων πρωτοπαλλίκαρων του Θεοκλήτου Πασσαλή Φλωρίνης : Νικηφόρος Μανάδης, Αυγουστίνος Αυξωνίδης, Τιμόθεος Τσισμαλίδης και Χαράλαμπος Ζιώγας

ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΙΧΟΣ ΛΑΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΗΓΟΥΜΕΝΟ π. ΜΑΞΙΜΟ ΚΑΡΑΒΑ, ΚΤΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ π. ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΜΑΝΑΔΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΓΕΡΟΝΤΑ π. ΜΑΞΙΜΟ ΚΑΡΑΒΑ KAI AYGOYSTINOY

 

 π. Νικηφόρος: Τὸ Μοναστήρι εἶναι τῆς Μητροπόλεως καὶ δικαιώματα ἔχει ὁ ἐπίσκοπος καὶ ὄχι ὁ κτήτορας τῆς Μονῆς. Ἀν ἐρχόταν ὁ δεσπότης ἐδῶ θὰ τὸν διώχνατε; Γέροντας π. Μάξιμος: Δὲν μποροῦμε νὰ λειτουργήσουμε μαζί. Ἐκεῖνος μνημονεύει τὸν αἰρετικὸ πατριάρχη ὡς ὀρθόδοξο, ἐμεῖς δὲν τὸν μνημονεύουμε.
π. Νικηφόρος: Γιατί δὲν φεύγετε

Μπραβω π. Νικηφόρε! Πολύ ἀγάπη καὶ σεβασμὸ ἔχει ὁ λόγος σου! Τὸν 82χρονο κτήτορα τῆς Μονῆς, τὸν σεβαστό π. Μάξιμο λές νὰ φύγη, γιὰ νὰ μνημονεύεται ο αἰρετικὸς πατριάρχης! Τίποτε δὲν κρατήσατε ἀπὸ τὸν ἀγωνιστὴ ἱεράρχη Φλωρίνης Αὐγουστῖνο, ποὺ σᾶς χειροτονησε;

2. ΟΜΙΛΙΑ π. ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ

______________

3.  ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ IΕΡΑΣ MΟΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

https://youtu.be/68595YupZg8

===================
ΑΠΑΝΤΗΣΗ  σε ΣΧΟΛΙΑ
ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ…  
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΟΤΟΥΧΙΔΗΣ

https://lh4.googleusercontent.com/proxy/DdeEJPxftwDiZQBdz05eHbv6Q92niyeUI1HoThKPCvOqTo3PF-fbyoy9eC_AHJaAtkZHcZvcByPKsQMeGFV-eiGW3mTwIO0s7KhD=s0-d 
Το τι έχουν μεταξύ τους οι πατέρες της εκκλησίας δεν με αφορά. Είναι θέματα που αφορούν και προβληματίζουν τους ίδιους ως θεσμικά όργανα της. 

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΛΑ  ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ!!ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ 11.000.000 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ!!ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΠΑΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ,ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,ΟΡΙΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ,ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!!! ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ.ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜAIL ΣΟΥ ΓΙΑ NA ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!!!

Ευλαβούμαι τόσο τον π. Μάξιμο και τον π. Ιγνάτιο όσο και τον Μητροπολίτη μας και τον π. Αυγουστίνο. Δεν είμαι εγώ που θα κρίνει τις όποιες δράσεις και κινήσεις τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΣ ΕΥΛΑΒΟΥΜΑΙ ΤΟΝ  ΜΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟ ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ .ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΡΚΑ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΝΙΓΕΣΑΙ!! ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!!ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ!!!!

Δεν μπορώ όμως να μην σταθώ στο πλήθος που αλάλαζε και έσκουζε και έκρινε την πίστη των άλλων. Δεν γνωρίζω βαθειά θεολογικά νοήματα , ούτε έχω εντρυφήσει στις Άγιες Γραφές. Πιστεύω όμως ότι η Αγάπη και η ταπείνωση αποτελούν σημαντικά συστατικά της πίστης μας. O π. Αυγουστίνος έδειξε ότι «δουλεύει» πάνω σε αυτές τις αρετές και μακάρι να γίνει υπόδειγμα για όλους μας. 

ΛΕΣ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΣΚΟΥΖΕ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ,ΤΩΝ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΥΣΗΣ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ,ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ .(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ  ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΤΥΦΛΑ!!!) Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ  ΝΑ ΠΑΕΙ  ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ!!!!(ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!)ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ 26 ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ!!!

Ιδίως για όλους αυτούς που παρέστησαν στον πανηγυρικό εσπερινό της Αγίας παρασκευής στην Ι.Μ. Μηλοχωρίου και που φώναζαν για να ακουστούν (από ποιους άραγε?). Για αυτούς που έκραζαν  και που έδιωχναν ιερείς και πιστούς από την εκκλησία υιοθετώντας αρμοδιότητες και ιδιότητες που δεν γνωρίζω από πού προήλθαν. Για αυτούς που αρέσκονται να συμπεριλαμβάνονται στο κοινό που αλαλάζει? Για το πλήθος που χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «Δεν είστε επιθυμητός», «Να σηκωθείτε να φύγετε», «Ντροπή στην Κουρά σας…..» (τι ξεστόμισαν τα στόματα…….  ), δεν σεβάστηκε ούτε τον γέροντα που υποτίθεται ότι στήριζαν και δεν του επέτρεψαν να κάνει διάλογο με τους ιερείς και παρέμβαιναν με ιαχές όταν αυτός προσπαθούσε να μιλήσει.


ΠΑΛΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ.ΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ  ΣΟΥ?ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΑΡΓΑΡΑ!!!!!ΑΝ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟ (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥΣ).Ο ΔΕ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΟΝ 82 ΧΡΟΝΟ ΜΑΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ!!!! ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.ΑΦΟΥΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ   ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ!!!

Ξέρω θα υπάρξουν απαντήσεις και αντιρρήσεις, και ίσως μακροσκελείς επιστολές με παραπομπές και βιβλιογραφίες, οι οποίες ξαναλέω δεν με αφορούν. Απλά θλίβομαι, απογοητεύομαι και πληγώνομαι όταν βλέπω λαϊκούς να φέρονται άπρεπα σε ρασοφόρους.


ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ  ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 

θλίβομαι, απογοητεύομαι και πληγώνομαι όταν βλέπω λαϊκούς να φέρονται άπρεπα σε ρασοφόρους.

ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ !!!ΠΛΗΓΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΙΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΛΗΓΩΝΕΣΑΙ ,ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΙΕΡΕΙΣ !!!! ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ!!!!

Θεωρώ ότι δεν είναι ανθρωπίνως ορθό να ξεσπιτωθεί ο γέροντας μετά από 40 χρόνια. Όπως δεν μπορεί να διώκονται και οι ιερείς μας από την Ιερά Μονή ως  υποτιθέμενοι προσκυνητές του Οικουμενισμού και να μπαίνουν στην διαδικασία να υποστηρίξουν την αυτονόητη παρουσία τους στον συγκεκριμένο χώρο .

ΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ!!!! ΟΤΙ ΟΙ   ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ 26 ΙΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ 26 ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗ ΜΟΝΗ!!! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΧΩ!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΓΥΟΣ!!!!

Αν δεν έγιναν επεισόδια οφείλεται στην διακριτική στάση των ιερέων και μόνο. Γιατί φαντάζομαι δεν επέτρεψαν στον εαυτό τους  να συμπεριφερθούν με μικροπρέπεια. Βέβαια αυτή η στάση τους μπορεί να εκληφθεί από το φανατισμένο κοινό ως αδυναμία. Εγώ το ονομάζω ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΑ. 

ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ 82 ΧΡΟΝΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ!!!! Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΧΕ!!!!ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ!!!!!


Υ.Γ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ !!!ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ!!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΣΑΡΩΝ ΙΕΡΕΩΝ .ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ.