Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Κυνομαχία επέφερε σύρραξιν εις Λάρισαν. Ἀναμένεται η σθεναρά και τελεσφόρα επέμβασις του κ. Ιερωνύμου


«Πιτ μπουλ έπνιξε κανίς στη Λάρισα – Σκηνές αλλοφροσύνης, παπάς με γειτόνισσες στο αστυνομικό τμήμα»
   Κυνομαχία (κοινώς σκυλοκαβγάς) επέφερε σύρραξιν εις Λάρισαν. Μοιραία κατάληξιν δια κυνάριον Κανίς συρόμενον  υπό 61χρονου Ιερέως τινος μετά  σφοδράς, ήγουν λυσσαλέας επιθέσεως ετέρου δεσποτούμενου πιτ μπουλ υπό δεσποσύνης τινός 42χρονης.
   Το γεγονός τούτον απασχολεί διχαστικώς την τοπική, ουχί ολιγότερον και την  Ελληνικήν Κοινωνίαν εν γένει. Λαμβάνει απρόσμενην έκτασιν που θα απασχολήση την δικαιοσύνην εν εκτάσει εις τας αιθούσας αυτής.
Το πρόβλημα τυγχάνει σύνθετον και ουχί απλούν, δεδομένου ότι την σύρραξιν ακολούθησε εμπλοκή των συμφυρομένων  ολολυζουσών εν αντεγκλίσεσι γενομένων και  αναμαλλιαζομένων γυναικών  εκατέρωθεν.
 Ἀναμένεται η σθεναρά και τελεσφόρα επέμβασις του κ. Ιερωνύμου
   Από το περιβάλλον της Μητροπόλεως εικάζεται, ένεκα της ιερατικής ιδιότητος του πρώτου εμπλεκομένου 61χρονου, αγομένου υπό του καταλήξαντος  κυνός,  ότι θα απασχολήση τον δεινόν νομικόν, Δεσπότην Λαρίσης, κ. Ιερώνυμο. 
  Το διερευνώμενον αναμένεται να είναι:  αν συνάδει η δημοσία εικών ιερέως αγομένου υπό κυνός,  η δημοσία προσβολή και διάσυρσις της ιερατικής ιδιότητος καθώς και η προσφυγή αυτού εις την κοσμικήν δικαιοσύνην. 
  Αναμένεται η σύστασις  ανακριτικής επιτροπής  που θα επιληφθή  της  εξετάσεως του ανακύψαντος θέματος, συκροτουμένη από αιδεσ.  αρχιμανδριτών πιθανώς των  Αχιλλίου Τσούτσουρα, Βαρθολομαίου Μαργαριτοπούλου και Νικοδήμου Γαλιάτσου  συνεργούντος, εκτελώντας δε χρέη γραμματέως ο Father Bill ή ο λογ. κ.   Chary (κοινώς Babi - Χαρ) του "κυνοβοσκού" ως επαϊόντων, μιας και ο πρώτος έχει επιληφθεί της διατροφής  του απορφανισθέντος κυναρίου (Τζούντι), του θανόντος εσχάτως δεσπότου τους, προκειμένου να αχθούν σε ασφαλήν νομικήν, αλλά και ιεροκανονικήν αποτίμησιν των πράξεων και αποδοθεί  δικαιοσύνη, αν και συμφώνος με βασίμους εκτημίσεις, αμφότεροι, δεν φέροντε πρόθυμοι να αναλάβουν τοιαύτη  διερευνητική ευθύνη.
    Η γενομένη κυνομαχία αύτη, έθεσε εις κινητοποίησιν  αστυνομικήν δύναμιν  καθ’ ην στιγμήν  ελαμβάνοντο δρακόντια μέτρα  ασφαλείας, ίνα διαφυλάξωσι τον μεταβάντα  εις Λάρισαν Υπουργόν μεταφορών Κώστα Καραμανλή  και θεραπαινίδων τινών της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας. 
Αι υψηλαί  επισκέψεις υπουργίνων (;) εις  εκκλησιαστικούς παράγοντας της Λαρίσης, που είδαν το φώς της δημοσιότητος
   Αι αστυνομικαί δυνάμεις απεσπάσθησαν από την φύλαξιν του προρρηθέντος  υπουργίσκου φερομένου και ως μασόνου, φοβούμεναι ενδεχόμενην δυναμικήν αντίδρασιν από διαμαρτυρόμενα σωματεία εναντίον του.  
  Ούτος αντιμετωπίζεται υπό της κοινωνίας ως μορμολύκειον, διότι εκίνησε την μήνιν  του Λαού εναντίον του και τυγχάνει της αποστροφής του, δια το γεγονός της απαγορεύσεως προσφάτως της αφίσσας που προέβαλε την  αποφυγήν των εκτρώσεων και την Προστασία του αγέννητου παιδιού «αφήστε με να ζήσω», την αναρτηθείσαν εις το Μετρό Αθηνών.
    Αυτόματον κινητοποίησιν  επέφερε δε επί ζωοφιλικών συνιστωσών των τοιούτων  δια να επαληθευθεί το ρηθέν «παρασυνεβλήθη τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις και ομοιώθη αυτοίς».
    Ακαλουθεί το αφορμισθέν αναλυτικό γλαφυρό εμπεριστατωμένο  ρεπορτάζ υπό της τοπικής  «αντικειμενικής» Εφημερίδος.
    Αγαπητοί, περί «όνου σκιάς» και θρηνωδίας πρόκειται και ουχί γέλωτος… Όταν η Ελλάς σμικρύνεται, αλώνεται –εποικίζεται, ενώ οι Εκκλησιαστικοί και πολιτικοί ταγοί προδίδουν τα ιερά και όσιά μας περί άλλων τυρβάζοντες.

    Ημείς δε, αλοίμονο αυτόδουλοι πολίτες - Χριστιανοί, δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θαύμα!  διάγομεν αφωνότεροι  ιχθύων και απρακτότεροι των βατράχων.

                   Ανταπόκριση της κας Στυλιανής Σταυροπούλου  
    Σημ. Αι φωτογραφίαι ἐλήφθησαν εκ του ιστολογίου της Μητροπόλεως και το διαδίκτυο. 
 =======================
     Ιδού το σχετικό δημοσίευμα
  Πιτ μπουλ έπνιξε κανίς στη Λάρισα – Σκηνές αλλοφροσύνης, παπάς με γειτόνισσες στο αστυνομικό τμήμα
26/01/2020
Στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας κατέληξε η αντιπαράθεση φιλόζωων και γειτόνων που αλληλομηνύθηκαν μετά από λογομαχία για να συλληφθούν τελικά. Αφορμή Της αντιπαράθεσης που θα λάβει πλέον τη δικαστική οδό – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – αποτέλεσε η θανάτωση ενός δεσποζόμενου σκύλου ράτσας Κανίς γκριφόν από τον δεσποζόμενο επίσης σκύλο του γείτονα, ράτσας πίτμπουλ.
Όλα συνέβησαν στις 12.30 προχθές τo μεσημέρι στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης όταν σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. ο 61χρovos ιερέας έβγαλε βόλτα τον σκύλο του ράτσας κανίς.
Κάτω από συνθήκες που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., το πίτμπουλ της 42xpovns γειτόνισσας τoυ ιερέα, παρότι δεσποζόμενο, άγνωστο πως, λύθηκε και βρέθηκε στον δρόμο. Κατά άλλους άρχισε τα παιχνίδια με το Κανίς κατά τρίτους επιτέθηκε στο κανίς του ιερέα με αποτέλεσμα δαγκώνοντάς το να το πνίξει.
Για το συμβάν κλήθηκαν αστυνομικοί που με αφορμή και την αυτεπάγγελτη δίωξη για to αδί­κημα της θανάτωσης του ζώου από το δεσποζόμενο ζώο, προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας τη 42χρονη ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ. Στο Τμήμα κατέφυγαν επίσης ο 67χρονος πατέρας της, ο 61ρονος ιερέας και η 57χρονη σύζυγος του ως ιδιοκτήτες του σκύλου που θανατώθηκε, αλλά και δύο γειτόνισσες, ηλικίας 28 και 35 ετών που φαίνεται πως υπήρξαν μάρτυρες τns θανάτωσης τoυ ζώου. Σε ότι αφορά στο ποινικό μέρος, η υπόθεση θα τελείωνε με την άσκηση δίωξης σε βάρος της 42χρovns ιδιοκτήτριας του πίτμπουλ καθώς ευθύνεται για τis συνθήκες φύλαξη του σκύλου που έπνιξε το Κανίς.
===========================================
Σχόλια 
 Κυνομαχία  επέφερε σύρραξιν εις Λάρισαν, και όλα αυτά ένα σκυλάκι  Κανίς, πώς μπορεί να τα χωρέσει όλα αυτά; Ν.

Τελικά ο δεσπότη σας όταν συζητάει με υπουργίνες χαμογελάει ειναι δηλαδή  εύχαρης και όχι βλοσυρός  που τον παρουσιάζουν κάποιοι. Βλέπε συνάντηση με υπουρ. κ. Κεραμέως 
Eya


Τα χειρότερα έρχοντε θα δείτε πολλά...
 Δημήτριος Θεολόγος


   Όταν δεν υπάρχει φιλότιμο αυτά γίνονται... 
  Στο περιοδικό της Μητροπόλεως Λαρίσης "ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ"   βλέπω ὅτι συμμετέχουν και οι Λαρισαίοι φωστήρες του Οικομενιστικού  "ΚΑΙΡΟΥ"... 
 Αλλά οι Λαρισαίοι   αδιαμαρτύρητοι συμπορεύεστε με τον νέον σας...
 π. Ιωάννης