Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Όλο το Μητσοτακικό σύστημα εμπλέκεται στην ΜΚΟ του Σόρος. Τι δεν κατάλαβες;

Υπάρχει χώρα στην Ευρώπη η οποία έχει θέσει το μεταναστευτικό στις ΜΚΟ; Αυτά γίνονται μόνο στην Αφρική. ….
-Λένε ότι μας υποχρεώνουν οι Ευρωπαίοι.
Φυσικά μας υποχρεώνουν. Εμείς, γιατί το δεχόμαστε; Μα τώρα αστειεύεστε; Γιατί είμαστε χώρα υπό επιτροπεία. Μα αυτό είναι το πρόβλημα. Δηλαδή, είμαστε ήδη hotspot.
Σας λέω, καμία χώρα Ευρωπαϊκή δεν δέχεται, ούτε η Τουρκία βεβαίως, να διαχειρίζεται το μεταναστευτικό ζήτημά της άλλος έξω από το Κράτος της. Και εδώ έχει επιβληθεί ότι τα χρήματα πάνε σε κάποιους άλλους.
Η απάντηση λοιπόν δεν είναι έλεγχος των ΜΚΟ και παραμύθια της χαλιμάς. Το λέω «παραμύθια» διότι θα ελέγξουμε τους πιο απατεώνες και άρα θα κυριαρχήσει η ΜΚΟ του Σόρος. Το Solidarity Now που έχει πρόεδρο τον κ. Ζαβό, διευθύντρια την κ. Λυμπεράκη και μέλη όλο το Σημιτικό – Μητσοτακικό σύστημα. Αυτοί είναι μέλη στο Solidarity Now που είναι το παράρτημα του Σόρος στην Ελλάδα.

Κανονικό. Όταν λέω «παράρτημα» δεν είναι κρυφό. Το παράρτημα του Open Society του Σόρος είναι το Solidarity Now. Πού βρίσκεται το Solidarity Now; Ποιός το έχει εγκαταστήσει στο φρουραρχείο της Αθήνας; Εκεί είναι η έδρα του. Πλήρωσε μάλιστα και χρήματα να το ανακαινίσει. Το παρέδωσε ο κ. Καμίνης σε αυτούς να διαχειρίζονται τις κοινωνικές υπηρεσίες των μεταναστών στην Αθήνα.
—Δυό-τρεις ΜΚΟ, επειδή έβλεπα τα στοιχεία, τα παρουσίασα μάλιστα στο Δημοτικό Συμβούλιο… μέσα σε έξι χρόνια δεκαπλασιάστικαν οι τζίροι. Έφτασε μια, ας πούμε η μεγαλύτερη, από τρεισήμισι εκατομμύρια στα τριάντα πέντε, και οι μισθωτοί της στους 850.
Δηλαδή έχει φτιαχτεί ένα ολόκληρο σύστημα (βιομηχανία) το οποίο άρα έχει συμφέροντα στην διαιώνιση [σ.σ. του λαθρομεταναστευτικού].
Η κ. Λυμπεράκη είναι ξάδελφη του Μητσοτάκη. Ο κ. Ζαβός, ο οποίος είναι ο κουμπάρος του Σόρος (απ’ τις δύο πλευρές, τον έχει παντρέψει, και ο Σόρος τον έχει παντρέψει) είναι παγκόσμιος χρηματιστής, ο αδελφός του είναι υφυπουργός στην κυβέρνηση. Εκεί, στο Solidarity Now, είναι ο κ. Αλιβιζάτος μέλος, ο κ. Μπουτάρης. Κοιτάξτε λίγο ποιοι είναι.
Είναι εκείνοι οι οποίοι επιμένουν σε μία λογική ανοιχτών συνόρων. Ότι «δεν μπορούν να ελεγχθούν τα θαλάσσια σύνορα», «και τί να κάνουμε, είναι ανθρωπιστικό καθήκον». Συναντώνται με την Αριστερά δήθεν στα ανθρωπιστικά. Κερδίζουν όλοι από αυτό διότι οι μισθοί είναι υψηλοί. Σε μια στιγμή που τα περισσότερα παιδιά δεν μπορούνε να βρούνε τίποτα και τρέχουνε στα μπαρ να δουλεύουνε. [τα τελευταία χρόνια 20 με 25 χιλιάδες άνθρωποι ζουν μέσα από τις ΜΚΟ].
Άρα φτιάχνεται μία κατάσταση διαίρεσης της Ελληνικής κοινωνίας, δημιουργίας λόμπυ φιλομεταναστευτικού με βάση συμφέροντα. Όταν έχουνε έλθει δύο με δυόμιση δις τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, τί έχει γίνει με αυτά; Ξέρουμε. Έχουνε γραφτεί τα σκάνδαλα.
Επομένως, αυτό είναι το κεντρικό σημείο μέσα από το οποίο περνάει η [πληθυσμιακή] αλλοίωση.

Απομαγνητοφώνηση από την συνέντευξη του Γιώργου Καραμπελιά στο militaire.gr
Φαίη.