Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Ποιοί παρέδωσαν την Θεία Κοινωνία στους Αντίχριστους;;

Απάντηση: ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ.
Το έθεσε πολύ ωραία, ορθά και κοφτά, σε ομιλία του ο π. Βασίλειος Βολουδάκης:
«Εφόσον δεν μεταδίδεται με την Θεία Κοινωνία ο ιός, γιατί δεν επετράπη να κοινωνούμε τους πιστούς….;»
Το έγραψε πολύ ωραία και επεξηγηματικά ο π. Θεόδωρος Ζήσης:

«Ἡ ἐκ μέρους τῆς πλειονότητας τῶν ἐπισκόπων, καί μάλιστα μέ συνοδικές ἀποφάσεις τῆς ὀλιγομελοῦς Διαρκοῦς Ἱερᾶς Συνόδου, καί ὄχι τῆς Συνόδου τῆς Ἱεραρχίας, ὅπως ἐζητήθη ἀπό ὀλίγους ἐπισκόπους, ἡ ἐκ μέρους των λοιπόν συναίνεση στό νά κλείσουν οἱ Ναοί καί νά μή μεταδίδεται στούς πιστούς ἡ Θεία Κοινωνία, σημαίνει ὅτι ὑποχώρησαν στήν πράξη, παρά τίς ἀνέξοδες ὡραιολογίες, στήν βλάσφημη γνώμη κάποιων γιατρῶν ὅτι τό σῶμα καί τό αἷμα τοῦ Χριστοῦ, προσφερόμενο ἀπό τό Ἅγιο Δισκοπότηρο μέ τήν Ἁγία Λαβίδα μεταδίδει τήν λοίμωξη τοῦ Κορωνοϊοῦ.»
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ.
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ.

Κατά τ’ άλλα, στο τελευταίο Δελτίο Τύπου η ΔΙΣ που με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια εξέφρασε (δεν ξέρει να κάνει και τίποτε άλλο) «…την πικρία, την λύπη και την εκ διαμέτρου αντίθεσή της προς όσα αναγράφονται, αναμεταδίδονται και παρουσιάζονται μέσω του διαδικτύου κατά καιρόν σε σχέση με την διακωμώδηση και τον διασυρμό των Ιερών Μυστηρίων της Αγίας Ορθοδόξου Χριστιανικής μας Εκκλησίας, και ιδιαιτέρως της Θείας Ευχαριστίας
Όταν διώκονταν και λοιδορούνταν από το κατεστημένο οι ιερείς που μετέδιδαν την Θεία Κοινωνία και οι πιστοί που κοινωνούσαν, Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ (εκτός ελαχίστων μεμονωμένων Αρχιερέων που δήλωσαν συμπαράσταση). Την Θεία Κοινωνία Την έχουμε ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, δεν Την έχουμε για κάποιον άλλον λόγο. Και όταν εσύ, το θεσμικό όργανο της Ελλαδικής Εκκλησίας ΔΕΝ υπερασπίζεσαι και ΔΕΝ εξασφαλίζεις αυτό το πράγμα, τότε λες στον Κανάκη και στον κάθε Κανάκη ότι η Θεία Κοινωνία υπάρχει και για άλλους λόγους, όπως π.χ. για να Την βλασφημάει δημοσίως στην τηλεόραση. Να θυμηθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β’ πού κατέληξε ο Σταυρός που έβγαλε για να συναντήσει τους λαθρομετανάστες.
Οι εκπρόσωποι της Κρατικής Εκκλησίας έπαψαν να συνδέουν τις καταστροφικές αποφάσεις τους με τις επιπτώσεις που δημιουργούν. Τρέμω στην σκέψη τι θα έκαναν εάν είχαν ασυλία όπως οι πολιτικοί. Στην (30/4) ανακοίνωση ζήτησαν και τα ρέστα. Τουλάχιστον ας κρατήσουμε αυτήν την παράνοια μακρυά εμείς οι υπόλοιποι και ας τολμάμε να λέμε την αλήθεια, μπας και τους βοηθήσουμε να έλθουν σε μετάνοια: ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΙΣΑΡΑ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ.