Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ! ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΑ ΒΓΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ COVID-19! (2 ΒΙΝΤΕΟ)



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ ΕΣΤΗΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ.

Ο ευφυέστατος Πρόεδρος της Τανζανίας Magufuli έστησε μια πολύ χονδροειδή παγίδα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) η οποία όμως ξεσκέπασε την απάτη που ονομάζεται κορωναϊός SARS-COV2.

Η Τανζανία έστειλε προς δοκιμή αντισωμάτων για Coronavirus SARS-COV2, λάδι κινητήρα, διάφορα φρούτα και φυτά και διάφορα ζώα!!!

Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Τα δείγματα επισημάνθηκαν ως ανθρώπινα με φανταστικά ονόματα και δοκιμάστηκαν στο εργαστήριο για Covid-19 δηλαδή αν έχουν αντισώματα στον SARS-COV2.

Είναι ενδιαφέρον ότι υπήρξαν θετικά αποτελέσματα σε πολλές περιπτώσεις όπως στο φρούτο Παπάγια ή σε κατσίκα!!! Αυτά όπως είναι φυσικό εξευτελίζουν την αξιοπιστία των τέστ του Π.Ο.Υ.τα οποία είναι διάτρητα.
Υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες για αυτά τα τέστ και υποθέτουν ότι τα δοκιμαστικά ραβδιά έχουν ήδη παραδοθεί μολυσμένα για να παράγουν λανθασμένα αποτελέσματα.

Θα θυμάστε σίγουρα ότι τα δοκιμαστικά συστήματα είχαν σταλεί στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο, τα οποία περιείχαν ήδη το RNA του ιού.

Το δεύτερο βίντεο δείχνει την δημόσια ομιλία του Προέδρου της Τανζανίας Magufuli



Πηγή:https://oimos-athina.blogspot.com/
 https://ethnegersis.blogspot.com/2020/05/covid-19-2.html